Bildirim
[Gözlükçü.NET] Ray-Ban 3296 006/9A Polarize
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Güzel fiyat almak istiyorum ama bu site güvenilir bir sitemidir alan varmı hiç
-
Yokmu hiç sipariş veren veya alan
-
Üstad bi de şuraya bak.
www.eyeglasses123.com_____________________________ -
yaw ofazlı kardeş nasılsın, hani bana şu cubecart olayında yardım edecektin msn ekledik çıkmıyosun, bende o sistemi kullancaktım kredi kartı olayını yapamadım bi yardım et yaw seni nerde arıyodum nerde çıktın
_____________________________ -
dostum peki nasıl alıcaz burdan kargo falan
quote:
Orjinalden alıntı: albati
Üstad bi de şuraya bak.
www.eyeglasses123.com
-
quote:
Orjinalden alıntı: barisaydemir
Güzel fiyat almak istiyorum ama bu site güvenilir bir sitemidir alan varmı hiç
Site de, sahibi de güvenilirdir. Tabi bu bana göre. Çünkü kendileri optisyenim olurlar :)_____________________________ Adımız yeter; imzaya ne gerek var! -
hiç maceraya atmadan almak istiyorum piyasaya göre çok iyi fiyat vermiş bu site ama benim gözlükçüm o fiyata veremezler göndermezler gönderseler bile farklı bişey gönderirler falan dedi aklım karıştı açıkçası
-
aynı gözlüğü geçen yaz sirkeciden 280 ytl ye almıştım.. luxottica garanti belgeli..
buna dikkat edin.. türkiye mümessili luxxotica. garanti belgesi luxxottica olsun.._____________________________ -
:) Gaye Optik ve Saat Denizli firmamın adı bu tabiki orjinal garanti belgeli olarak gönderilecek hatta fatura kesilecek sizin adınıza içiniz rahat olsun kesinlikle orjinaldir orjianl olmayan bir ürünü satamam zaten eger orjinalliginden süphe edicek olursanız iade bile alırım çünkü en çok satılan model :) _____________________________ -
ha bu arada yurt dışından gelirken gümrüge takılırsa ciddi bir para ödetiyorlar günrükte her gözlük model başına 3$ veya 5$ civarında alıyorlar tabiki bunu gidip kendiniz veremiyorsunuz gümrükçü tutuyorsunuz gümrükte depolama parası falan :) 2-3 katına geliyor _____________________________ -
yurt dışından ebay.com dan ray-ban gözlük almak istiyorum. Türkiyeden gayet ucuz, ancak orjinal olup olmadığından nasıl emin olunabilir. varmı böyle alışveriş yapan? _____________________________ Lenovo Z570 windows 10 -
orası meçhul orjinal oldugunu sapındaki yazan kodlardan ögrenebilirsin veya camındaki rb lazerli yazıdan ögrenebilirsin. Birde türkiye için üretilen renkler başka bir ülke için üretilmiyor
Kampanya bitmiştir arkadaşlar ürün 1 tane idi elimde malesef :)_____________________________ -
quote:
Üstad bi de şuraya bak.
www.eyeglasses123.com
burdan alışveriş yaptınız mı?_____________________________ -
Son gözlüğü ben almışım çok teşekkür ederim arkadaş çok ilgilendi sağolsun
-
ne demek yüzümüzü kara çıkarmamak lazım :) ürün elinize geldigi zaman orjinalligindende bahsedersiniz artık kimsenin aklında soru işareti kalmasın :) _____________________________ -
Gözlük elime geçince yazarım tabiki
-
quote:
Orjinalden alıntı: Qantas
quote:
Üstad bi de şuraya bak.
www.eyeglasses123.com
burdan alışveriş yaptınız mı?
Bu siteden alış veriş yapmadım fakat nette araştırdım biraz.
Sağlam bir site.
Çoğu optik firmaları sitenin fiyatlarını referans olarak gösteriyor.
Şirket ABD'de.
Aklıma takılan soruları mail attım.
Hemen cevap geliyor.
Gümrüğü halletmek için faturayı düşük gösteriyorlar ve üzerine hediye yazıyorlar.
TR'de pazarlıkla en iyi 400 YTL'ye bulduğum Dolce Gabbana bu sitede 158$ + 35$ (kargo) = 193 $, o da 230 YTL yapıyor.
Bu hafta bi sipariş verecem, sonuçlarını yazarım size._____________________________
-
umarım bir sorun çıkmaz siparişte ve kargoda _____________________________ -
Siparişte sorun çıkmadı, az önce verdim.
Gözlük 158$, 36$ kargo parası var, iadeli taahhütlü geliyor. (burda en ucuz peşin 400 YTL)
Kaybolma imkanı yok, en kötü ihtimal firmaya geri dönüyor, tekrar yolluyorlar.
Daha önce aynı şekilde ABD'den başka ürünler almıştım, sorun çıkmadı.
İnşallah sağlam gelir yorumlarımı yazarım._____________________________
Benzer içerikler
- bana bak uygulaması fiş hilesi
- kiwi hava temizleyici
- gemini pro öğrenci
- world puan nerede kullanılır
- maaşım qnb de kampanyası
- bim yazıcı
- bim teknolojik ürünler
- dyson spot scrub ai
- telegram indirim kanalları
- amazon hediye kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

![[Gözlükçü.NET] Ray-Ban 3296 006/9A Polarize](http://www.gayeoptik.com.tr/pub/forumdonanimhaber.jpg)

iOS
Android