Şimdi Ara

gözlük kullananlar denize gözlükle mi giriyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gözlük kullanıyorum ve senden daha körüm emin ol(miyop benim de),denizde ne görcen ki zaten anlamsız bence...ailem de hep gözlüklü gözlükle denize giren de görmedim hiç hayal ettim şimdi baya komik😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsiyetsizkedi

Gözlük kullanıyorum ve senden daha körüm emin ol(miyop benim de),denizde ne görcen ki zaten anlamsız bence...ailem de hep gözlüklü gözlükle denize giren de görmedim hiç hayal ettim şimdi baya komik😀

Ben gorememekten nefret ediyorum o yüzden kendimce çözüm buldum😄 yanimdakiler diyo aha balik gecti herkes bakiyo bi ben bakamiyorum en sevmedigim durum

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

quote:

quote:

ben de 4.75 miyopum, son zamanlarda artarak devam etti dereceler.denize girmekten zevk alamıyorum artık, gözlüksüz giriyorum.gözlükle nasıl giriyorsun hocam dalsan dalamazsın :D hiç girmem daha iyi, deniz eksik kalsın

Hocam yaş kaç?

20

25 yaşına kadar yolu var. Sonra durur derecen bu süre içinde bilgisayar tv telefonla fazla haşır neşir olmamaya çalış.

son 2 senedir cok az arttı.telefonla falan alakasi var mi bilmem ama kitap okumak da, yakindan ders calismak da bozuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de 4.75 miyopum, son zamanlarda artarak devam etti dereceler.denize girmekten zevk alamıyorum artık, gözlüksüz giriyorum.gözlükle nasıl giriyorsun hocam dalsan dalamazsın :D hiç girmem daha iyi, deniz eksik kalsın

Hocam yaş kaç?

20

25 yaşına kadar yolu var. Sonra durur derecen bu süre içinde bilgisayar tv telefonla fazla haşır neşir olmamaya çalış.

son 2 senedir cok az arttı.telefonla falan alakasi var mi bilmem ama kitap okumak da, yakindan ders calismak da bozuyor

Telefon pc internet çok daha fazla bozuyor. Fazla ders çalışmak kitap okumak da bozuyor. Ders çalışırken kitap okurken 30 dakikada bir ara ver mutlaka.

Üniversiteye gelmeden bir ay önce ölçtürmüştüm 20 yaşındaydım. 1.75 civarı miyop 0.75 astigmat vardı. Geçen yıl 3.50 miyop 1.75 astigmat seviyesine gelmişti. Ama son bir yıldır artmamış çok şükür. 20'li yaşlarda gittikçe duruyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Lensle giriyorum bi şey olmuyor. Tuzlu su gözlüğe zarar verebilir.

lens ile denize girilmez, yapmayın. mikrop kapması için voltran oluştuyorsunuz
  • Gözlükle denize mi girilir aw gözlükle denize giren çomardır

• Yok hocam , yarı kör takılıyoruz .

• Ben senelerdir gözlükle giriyorum :D yedek ucuz gözlüğüm var. Genellikle derinlerde yüzdüğüm için gözlüksüz plajı göremiyorum ve arkadaşla gittiysem seçemiyorum. Cepli şortum var. Yüzerek açıklıyorum gözlük düşmüyor. Dalacağım yerde gözlüğü şorta atıp fermuarı kapatıyorum işim bittikten sonra tekrar takıyorum :D herkes tuhaf bakıyor ama umrumda değil.

• -5.00 derece miyop gözlere sahip birisi olarak denize lens ile giriyorum ve suyun altında kesinlikle gözlerimi açmıyorum. Denizden çıkıncada eve geldiğimde lensleri kaba koyuyorum ve en erken 8 saat sonra tekrardan takıyorum. Takmadan öncede güzelce avucumda temizliyorum ne olur ne olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Denize girmiyorlar easy çözüm.

• Hiçbirinizin haberi yok mu yaw, numaralı deniz gözlükleri var üstelik de gayet ucuzlar. Buyrun bu kıyağımı da unutmayın 😎

aliexpress.com
    5.9US $ |Yüzmek gözlük miyopi reçete düzeltici mercek havuzu su geçirmez yetişkin çocuk profesyonel yüzmek gözlük optik yüzme gözlükleri|optical swimming goggles|swimming gogglesswimming eyewear - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/32811968852.html?srcSns=sns_More&tid=white_backgroup_101&mb=nj3oGRAnvo0w5Dy&businessType=ProductDetail&businessType=ProductDetail&spreadType=socialShare&platform=AE

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.