Şimdi Ara

Gözlük çerçevesi alacağım bir sorum var. (görüş açısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nette araştırdım yuvarlak bir yüz yapım var genelde kemik çerçeve denilen şeyi önermişler, aslında aklıma yattı yaşadığım bölgede de çok görmedim kemik çerçeve kullanan insan.Konuya giriyorum aslında aklımda benimde kemik çerçeve var ama bir sorayım dedim kullanan insanlara, şimdi şöyle bir olay var ben istiyorum ki görüş açım büyük olsun atıyorum lens gibi, yani sağdan soldan fazla boşluk olmasın(sporcu gözlüğü gibi) sizce kemik gözlük bunu için ideal midir?

• Bende görüş açımı sınırlayacak diye ilk başta korkmuştum. Rahatsızlık vereceğini düşünmüştüm. Fakat sonradan sonraya alışıyorsun. Bir arkadaşımda vardı. Aldım üç beş gün taktım. Ondan sonra baya bir sevdim gözlüğü. Sonra gittim kendime bir kemik çerçeve gözlük aldım. Memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: its miller time

Bende görüş açımı sınırlayacak diye ilk başta korkmuştum. Rahatsızlık vereceğini düşünmüştüm. Fakat sonradan sonraya alışıyorsun. Bir arkadaşımda vardı. Aldım üç beş gün taktım. Ondan sonra baya bir sevdim gözlüğü. Sonra gittim kendime bir kemik çerçeve gözlük aldım. Memnunum

peki normalden daha mı iyiler? bu güne kadar çerçeveyi hiç önemsemedim ama artık sıktı, daha rahat daha büyük birşeyler istiyorum lensi doktorum önermedi bari gözlük rahat olsun istiyorum, sağa, sola, aşağı ve yukarı bakınca nasıl hissediyorsunuz?
  • Normalden daha mı iyiler sorusuna şöyle söyleyim ben sana. Kemik çerçeveli gözlük normal gözlüğe göre çok daha tarz oluyor. Şimdi eski gözlüklerimi hiç takmıyorum. Onunla çekindiğim resimlerde kendimi süt oğlan gibi görüyorum şu anda. Bir ara kemik çerçeveli resmimi koymuştum buraya. Baya bir dalga konusu olmuştum fakat bana çok yakıştığını düşünüyorum
  • anlıyorum,evet kemik gözlükler aksesuar gibi, bende normal takınca tam inek öğrenci oluyorum.yarın bir gidip denemek lazım ama hala korkularım var deneyip alıcaz artık.
  • çerçevesiz kullanıyorum

bu kemik çerçeveliler ağır olmuyor mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

çerçevesiz kullanıyorum

bu kemik çerçeveliler ağır olmuyor mu???

hayır çerçevesizler kadar hafif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın bir gidip gözümde deneyeyim bakalım inşallah yakışır, marka olarak rayban mı iyidir?
  • bu konuda bende varım naptınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.