< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar sağ 1.75 sol 1.50 miyop 0.50 astigmat var ikisinde de bana öneriniz ne olur şimdiden çok teşekkür ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülker Optik - Aydın/Nazilli ~ Mehmet Ülker
|
Merhabalar yanıtınız için çok teşekkür ederim, Anladığım kadarıyla essilor crizal sapphire cam tercih edilmesi daha iyi olacaktır, İstanbul'da bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülker Optik - Aydın/Nazilli ~ Mehmet Ülker
|
Merhaba bilgili Arkadaşlardan ricağım. Ben tek göz görüyorum sorum şu an gözlüğüm zayıfladı ve veriler şöyle axis 151,, Silinder 4.25,, sph 1.50, biraz araştırdım fakat Cam markasında kararsızım. Abbe değeri yüksek olmalı, uzak yakın gözlüğü geniş görüşlü olmalı yani camın sağ solu bulanık olmamalı yani galiba Progressif diyorlar ona. Diğer konu ben çok bilgisayardayım günde belki 3-4 saat, Cep telefondada ortalama günde 3-4 saat geçiriyorum. Bana tavsiye edeceğiniz Cam Marka kalite sırasıyla, İstanbul Avrupa'da Avcılar, Beylikdüzü, tavsiye edeceğiniz Optikçi rica edebilirmiyim. :u an gözlüğüm Camı Adellens ama bariz çizildi. |
Camın kenar kısımlarında bulanıklık olmamasını istiyorsanız en iyi çözüm kişiye özel üretim cam yaptırmak. Freeform teknolojisi olarak geçiyor bütün firmalarda bulunuyor. Şu an adellensin hangi camını kullanıyoesunuz bi kart vesaire varsa iyi olur. Ve camın kenarlarında bulanık görme gibi probleminiz var mıydı yoksa camdan memnun musunuz onu da bilmek lazım. Ben size 1.60(40 ince) bi asferik cortex cam önerebilirim. Ya da novax kısmında 1. 67(55% ince) ultral bi-asfera adında cam var çok kaliteli bir camdır. Visionart asfera ya da essilor advans da alabilirsiniz. Bunların hepsi kişiye özel üretim camlar. Bütçe eğer yüksekse kişiye özel seiko cam yaptırabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti çok fazla olan bir cam ve çizilmelere karşı çok dayanıklı gördüğüm kadarı ile. Marka olarak önermek zor malum çok fazla cam firması var ve her biri kendi içinde gayet başarılı. Ben aktif olarak adellens(cortex) ve novax kullanıyorum üretim camlarda. Müşterilerim gayet memnun kalıyorlar hem fiyat açısından da daha uygun camlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cortexin giriş seviyesi yani kenarları en bulanık olan camı bu. Yalnız adisyon değeriniz düşük olduğu için çok fazla etkilememiştir sizi. Uv500 korumalı camları çok fazla önermiyorum görülebilen ışığı çok fazla kesiyor resmen insanın hayatını karartıyor. Her yeri gri gri görürsünüz içiniz sıkılır 😄. Size tavsiyem yine cortex alacaksanız uygun fiyatlı olması açısından mandarin 1.61 uv420 korumalı cam tavsiye ederim. Eğer bütçe biraz daha fazla ise alpha 1.61 uv420 alabilirsiniz. Kenarlarda bulanıklık çok daha az olur bu camda. Kullanıcılarımın çok sevdiği multifree hd cam da alabilirsiniz. 1.61 index 5850 lira şu an ama camda kampanya olduğu için çok daha ucuza alabilirsiniz. Eğer çerçeve çok büyük değilse 1.56 da tercih edebilirsiniz çok da kalın olmaz. Fiyatı daha da düşer. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLegendary -- 6 Eylül 2023; 9:32:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar bugün miyop problemim nedeniyle optik mağazasına gittim. Crizal easy pro 1.56 iki cam için katalog fiyatı 2500 dedi.İskontoyla iki camı toplam 1500e sipariş verdim.Fiyatta bir anormallik var mı. İyi mi sizce, teslim alırken nelere dikkat etmeliyim? Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az bir farkla pahalı almışsınız. Crizal easy pro türkiyenin çoğu yerinde 1100 liraya satılıyor. Crizal sapphire ise 1500 lira. O fiyata sapphire alsanız daha iyiymiş. Sağlık olsun. Teslim alırken dikkat etmeniz gereken bir şey yok. Gözlüğü takın ve sabit bir şekilde bir yere baktığınızsa net görüyorsanız problem yok. İlk kez kullanıyorsanız başınızı hareket ettirince tuhaf hissettirebilir fakat zamanla geçer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyaz renkli cam alırsanız güneşte hiç fayda etmez. Yalnızca sizi zararlı uv ışınlarından korur ve net görmenizi sağlar. Güneşte koruma istiyorsanız ya numaralı güneş gözlüğü, ya da güneşte koyulaşan iç ortamda rengi beyazlayan camlardan almanız gerekir. Normal bulanık görme şikayetiniz için seiko src cam alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti çok yüksek olan ve kaplaması kaliteli bir camdır. Eğer bütçe biraz daha düşükse essilor sapphire tercih edebilirim. Fiyatı 1500 lira. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, mavi isik filtreli alicam o kesin pc muhendisligi okudugum icin icim disim bilgisayar telefon cunku. Gunes icin ayri gozluk alicam sizden ricam bana seiko,hoya,hawkplus,elissor, vb markalar arasinda en f/p ve cok fiyat farki yoksa kalitelisini onerir misiniz sirali sekilde sagolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLegendary -- 7 Eylül 2023; 23:52:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Crizal rockta karar kildim sağolun max ver dediginiz fiyat nedir ve kurumsaldan mi alayim yoksa optikciler mi daha iyi fiyat verir Ve optikci vshock onerdi crizal rocktan daha iyi diyor boyle bisey mumkun mu Ve de teki.mi 1500 cifti mi 1500 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdogannnn -- 9 Eylül 2023; 14:4:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba arkadaşlar. Daha çnce HOYA marka kullandım 3.25 uzak 1.5 gibi de astigmatım var. Ama memnun değildim en sonunda ekonomik yetersizlikten alt firmasından aldım maxx ile başkayan bir firmaydı galiba. O da hoy gibi 2 sene dolunca filtresi dağıldı çizildi temzilenmeyen bir cama döndü. Şimdi 10 bin tl gibi bir bütçe ayırıp güzel bi cam almak istiyorum kendime hangi marka model önerirsiniz ve ankara da hangi optikçiye gitmek daha güvenilir olur. Birde babam için de uzak yakın tek cam almayı düşünüyoruz uzun süreli kullanıyor ve filtresi onun da dağılmış ve pek bakımını yapamıyor gözlüğünün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bütçe kisitli maksimum 3000 tl yakin uzak bir arada çerçevesiz bir cam icin ne öneriniz olabilir uzak 4.5 yakin 2.5. Seiko vardi hafifçe yere düştü ve üstünde bir suru nokta oluştu ve rahatsız ediyor o yüzden artık fazla para vermek istemiyorum. |