Şimdi Ara

GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.978
Cevap
658
Favori
2.442.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sizin camınız üretim camdır , city lens cam ise stok camıdır. Sizin camınız üretim olduğu için ismi değişiktir ama özelliği aynıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tesekkurler hocam yardimlariniz icin @faith_388 @optisyen26 1.5 miyop 0.5 astigmat. nikon ecc blue vardi hem yansima veparlama sikayetim hemde cizmemden oturu (benim hatam sert cisim carpti) tavsiyelerinizden sonra kodak city lens drive aldim. gece veya bi mekanda otururken yansima ve isik kaynagindan gelen parlamalar cok cok az, faith hocam kodakda bi konuda sarilik az var demisti ama kesinlikle nikon ecc bluedan daha az renk konusundada cok iyi lens , blue ve uv filtreside yaninda bonusu. hem pc kullanirken hem araba surerken rahat edecegim. takar takmaz cok memnun kaldim disardan bakildigindasa estetik duruyor parlama az duzeyde. netlik olarakda cok iyi. keske ilk gozluk aldigimda bu foruma baksaydim bosu bosuna para vermezdim baska camlara. bu arada benim numara veya goz sorunlarimi yasayana kesinlikle asiferik cam tavsiye ediyorum. kafa hareketlerinde veya kenarlarda bozulma felan yok cok rahatmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcod3d -- 25 Ocak 2023; 9:35:0 >

• Merhaba, -7.00 (miyop) ve -1.00(astigmat) sağ ve sol göz olmak üzere %65 inceltmeli nikon ve essilor için mavi ışık filtreli fiyatlar ne kadardır bilgisi olan var mı? Burda optikçiler çok farklı fiyatlar çekiyor, 10 bin diyen bile oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 26 Ocak 2023; 9:59:54 >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt

1.67 Nikon blue tek cam liste fiyatı 4.470 TL hocam özel üretim camıdır hazırda bulunmaz

1.67 Essilor crizal rock tek cam liste fiyatı 3600 tl stokta bulunabilir

• Atasun optik güncel fiyat listesi atabilirmisiniz?

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt

forumda atasun çalışanı olduğunu sanmıyorum. atasunun fiyatları tüm bayilerde standart. yüzde 30 indirim kampanyası cam ve çerçevelerde var diyorlar. ben de geçen fiyat aldım. essilor prevencia 805 TL dediler. Bu cam essilorun üst modellerinden mavi ekran filtresi var. yine essilor prevencia biraz daha inceltilmiş olanı (Kırılmaz cam özellikle faset çerçevesiz gözlükler için) 1400 TL.

onun dışında atasunun kendi markası cam mavi ekran filtresiyle 770 TL(600 cam artı 170 filtre) yüzde 30 indirim uygulayınca 539 TL. edit: bu camda kırılmaz özelliği var mıydı hatırlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 26 Ocak 2023; 14:43:29 >
  • optisyen26 O kullanıcısına yanıt
    Bu liste fiyatıysa Bi de beni ağır yemişler 10 bin diyen yerde, teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dediklerim çift cam değildir yalnız hocam tek camdır genelde x2 yaparlar ama nikon veya essilor bayisi ise iskonto uygulayabilirler

• kodak camlarin yaninda solusyon cikti fakat cok az dayanicak gibi. hangi marka temizleme solusyonu onerirsiniz ? aklimda 40-50 tlye deiyonize litrelik veya 5 litrelik saf su alip ufak solusyonu doldurma fikri var daha mantikli sanki.

• Reçetem şöyle
    UZAK
    SPH 3,75 CYL 0,50 AX 180

YAKIN
    1,75

Bifocal Progresif
    Sağ sol arasında küçük bir fark var, ondan tekini yazdım.

Abbe değeri çok iyi, görüş açısı çok geniş, karşıdan bakınca yansıması mümkün olduğunca en az olan yüksek kaliteli cam araştırıyorum.

Zeiss Prl3dve 1,67 ve

Seiko X perime 1.67 ayrıca 1,75 inceltilmiş modelleri üzerinde duruyordum.
    Başka birisi Rodenstock'un daha iyi modelleri var dedi, ama model adını not almamışım, şimdi hatırlamıyorum.
    Öneri ve bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
    Teşekkürler

• Merhaba , hocam abbe değeri yüksek diyorsunuz ama siz derecenize göre fazla inceltme yapıp zaten abbe değerini düşürüyorsunuz.

Bu derecelerde 1.67 yaparsanız sadece fazla para ödemiş olursunuz. Bu derecelere 1.56 bile yeter.

Bu markalarda çalışmadığım için öneride bulunamayacağım.

Ben kendi müşterime Kodak Unique II CNC UV öneririm. (Kişiye özel Pd değerleri ile üretilen bir cam)

• faith_388 F kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

Çok çok iyi bir çift cam için kazıklanma derecesine gelmeden ödeyeceğim en yüksek rakam ne olmalı sizce?

• dekortiko D kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

Hocam şimdi her optikçi farklı fiyatlar ve iskontolar aldığı için net bir şey söyleyemem.

Kodak Unique II 1.56 CNC UV fiyat listesinde tek cam fiyatı : 12.710₺

1.61 CNC UV : 14.130₺

(bunun üzerinden iskonto yapıyorlar genelde %30-%50 arası yapanlar var.

Nikon Seemax Ultimate 1.61 SCC UV 23.000₺ (bu da Nikon'un en üst segment camı)

• faith_388 F kullanıcısına yanıt

hocam fiyatlar neden bu kada pahalı. bu paralara büyük ekran led tv satıyorlar.

• Zeiss Prl3dve 1,67 ve
    Seiko X perime 1.67
    Camlar hakkında kalite ve fiyat bilgisi verebilecek kimse var mı?
    Bu camlardan daha iyi bir cam marka ve modeli tavsiye eder misiniz?

• osamanos kullanıcısına yanıt

İkisi bir arada gözlükler her zaman pahalı ama faith hocamın söylediği camlar en üst segment camlar kişiye göre parametrelere göre üretiliyor hem markasından hemde geniş açılı ve adaptasyonu kolay olabilen nadir camlardan olduğu için bu kadar pahalı ve dışa bağımlı olduğumuz için:)

Zeiss tek cam fiyatı listede 13.600 dür hocam ancak bu zeissin en üst segment camı değildir orta kalemin bir üstüdür bu fiyatlarda çoğu markanın en üst segment camını alabilir ve daha rahat edebilirsiniz

örneğin essilor x series veya nikon ultimate veya hoya idmyself gibi

• optisyen26 O kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Zeiss in üst versiyon camı hangisi peki
    Ya da marka olarak diğer yazdıklarınız daha mı iyi.
    Daha net sorayım.
    Hangi markanın hangi serisinde görüş alanı daha net ve yansıma daha az olur

Essilor varilux x series prevencia kaplama tavsiye ederim kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.