Şimdi Ara

GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.462
Cevap
593
Favori
2.276.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sgk 35+kdv Çerçeve 18,30+kdv camlarınız için ödeme yapar.Kdv dahil 57,56 TL verecek.Çalışan iseniz %20 katılım payını ödemek zorundasınız ki 11,51 TL dir.Eğer ben onuda ödemem diyorsanız 46,05 TL lik bir gözlük Alırsınız.En dandik gömleğin 25 TL En dandik ayakkabı 20 TL en dandik Pantalon 15 Tl olduğu ve bunlar dan Herkesin en az 1er tane olduğunu ve Her yıl yenilemiz Gerektiğini düşünürseniz.Bir Gömleklerinize 3 yılda 75 TL Ayakkabınıza 3yılda 60 TL pantola 3 yılda 45 TL Harcarken "Üstelik Devletin katkısı olmadan". Günde Enaz 12 saat Yılda 365 gün Ve 3 Yıl süreyle Kullanacağınız Bir Gözlüğe Bence bir 100 TL daha ekleyerek En azından 146,05 TL ihtiyacınızı karşılacak nitelikte bir Gözlük sahibi olun.Tabi Tercih sizin.

    Ayrıntıya Girersek Astiğmat akslarınızın 90 derceye yakın olmasından Dolayı Cam kalınlığınız 4,50 Myop camda olduğu gibi Olacak.Yüzünüz Biraz En li ise Mineral Camlarınızın Kenar kalınğı "55 Ekartman çerçeveye Göre" 6 mm olacaktır. Tabi Bu kalınlığı bir sürü Faktör etkiledii için net rakam Verilmesi imkansız.Tahmini Söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evwt -- 22 Mayıs 2013; 14:52:38 >




  • Mbr ben evel sene pintilik yapıp para vermeyeceim nasılsa evde takıcam diyerek almıştım ancak lens çok rahatsız etti öyle ki gözümden çıkarmadım aldığım gözlüğü, numaralarımız sizinle neredeyse aynı, ben üstüne 50 tl vererek yarım cercevelı organık camlı gozluk aldım, cam tabıkı cerceveden tasıyor mıyop oldugundan simdi fark ettım kı gözlerımı de kucuk gosterıyor,
    ama onun dışında rahatlıkla kullanıyorum,
    mesela sımdı yenı gozluk alıcam ama onu yıne evde kullanmaya devam edıcem,
    ustune cok degıl az vererek yıne organık bır cam ve gözluk alabılırsınız, en cok 100 tl vererek zaten hemen her gözlukcuden bu ölculerde gözluk alabilirsınız camda özel bır marka aramazsanız, benım sordugum gozlukculerde de bu fıyata bulunuyor.undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isilc -- 22 Mayıs 2013; 17:42:10 >
  • İyi akşamlar, üstatlara benimde bir sorum olacak. Geçen sene çerçevesiz bir gözlük beğenip aldım, çerçeve kalıbı 8 baz olduğundan sadece polikarbon camın takılabileceği söylendi. Tora 1,59 polikarbon cam takıldı. 15 ay kadar kullandıktan sonra camın antireflesi camın köşesinden attı ve çerçeve köprüsünün bağlantı vidası etrafında çatlaklar oluştu. Camı garanti için firmaya gönderdim. Gözlükçü firmanın garanti süresi geçtiğinden değiştirmediğini bu yüzden kendilerinin müşteri mağdur olmasın diye ceplerinden vererek hawkplus diye bir markadan yeni cam yaptırdıklarını söyleyerek yeni camları teslim etti. Numaralar aynı ama gözlüğü kullanamıyorum, yakın mesafede sorun yok ama bir iki metreden sonra camlar gözlerimde ağrı yapmaya başlıyor. Sağa sola bakarken rahat ama karşıya bakarken sorunlu. Yeni camlar yapılırken yüz ve göz ölçü mesafeleri alınmadı. Bu camlar (Hawkplus) Toranın camlarından daha ince bu yüzden gözlük camları tam hilal formunda yüzüme oturuyor. Tora ve Hawkplus arasında ne fark varki aynı numaralarda yapılmalarına rağmen Hawkplus'ta görme kalitem çok düştü. 8 bazda çerçevesiz bir gözlük için kullanılabilecek bir organik cam varmıdır. Ben tora camları 300 tl'ye yaptırmıştım. Muadil kırılmaz bir organik cam ortalama kaç liraya mal olur. (sağ -0,50 -1,50 axs005 sol -0,25 -1,75 axs 180) Konu ile alakalı tüm sayfaları okuyamadım. Daha önce bu soru soruldu ise kusuruma bakmayın. Cevaplar için teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsynmutlu@yahoo.com

    İyi akşamlar, üstatlara benimde bir sorum olacak. Geçen sene çerçevesiz bir gözlük beğenip aldım, çerçeve kalıbı 8 baz olduğundan sadece polikarbon camın takılabileceği söylendi. Tora 1,59 polikarbon cam takıldı. 15 ay kadar kullandıktan sonra camın antireflesi camın köşesinden attı ve çerçeve köprüsünün bağlantı vidası etrafında çatlaklar oluştu. Camı garanti için firmaya gönderdim. Gözlükçü firmanın garanti süresi geçtiğinden değiştirmediğini bu yüzden kendilerinin müşteri mağdur olmasın diye ceplerinden vererek hawkplus diye bir markadan yeni cam yaptırdıklarını söyleyerek yeni camları teslim etti. Numaralar aynı ama gözlüğü kullanamıyorum, yakın mesafede sorun yok ama bir iki metreden sonra camlar gözlerimde ağrı yapmaya başlıyor. Sağa sola bakarken rahat ama karşıya bakarken sorunlu. Yeni camlar yapılırken yüz ve göz ölçü mesafeleri alınmadı. Bu camlar (Hawkplus) Toranın camlarından daha ince bu yüzden gözlük camları tam hilal formunda yüzüme oturuyor. Tora ve Hawkplus arasında ne fark varki aynı numaralarda yapılmalarına rağmen Hawkplus'ta görme kalitem çok düştü. 8 bazda çerçevesiz bir gözlük için kullanılabilecek bir organik cam varmıdır. Ben tora camları 300 tl'ye yaptırmıştım. Muadil kırılmaz bir organik cam ortalama kaç liraya mal olur. (sağ -0,50 -1,50 axs005 sol -0,25 -1,75 axs 180) Konu ile alakalı tüm sayfaları okuyamadım. Daha önce bu soru soruldu ise kusuruma bakmayın. Cevaplar için teşekkür ederim.

    Astigmat+baz=problem. Astigmatinizdan dolayi cam degisimlerinde numara ayni kalsa bile bir gecis sureci olacaktir. Simdi takilan cam da bazli mi? Eger alali bir kac gun olduysa alismak icin bir kac gun daha sure verin.
    Sizin numaralarinizda 1.53 index trivex hammaddeli cam kirilmaya karsi en dayanikli camdir ustunden araba gecse kirilmaz. Yine bazli olsun isterseniz uretim yapilir fiyat olarak policarbona verdiginiz kadardir stoktan (4- 5 baz) isterseniz cok daha ucuza gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlmayanaErgi

    Tekrar tesekkur ederim.
    Aslinda bir miktar para verebilirim ancak 200tl nin ustune cikamadigimdan en ucuzuna yonelmistim.
    Peki Kemik cevceve alsam da inceltme gerekli olur mu?
    REcetede "Organik" yaziyor.siz mineral mi oneriyorsunuz?
    Bana hangi marka ucuz cam ve cevreve onerirsiniz?
    iyi gunler

    MadeM ucuz İstiyorsunuz Ben.X çerçeve Bir de 1,560 Stok cam. Toplam 150 TL yi Geçmez
  • Merhaba

    Reçetemin yarın son günü yardımcı olursanız sevinirim. Günün 10 saati bilgisayar kullanıyorum. Yeni gözlükler alıcam. Sadece camlar için 600 TL bütçe ayırdım. Bana önerdiğiniz camın marka ve özelliklerini söyleyebilirmisiniz.

    Sağ göz: -4,75 miyop -0,50 astigmat Ax 165

    Sol göz : -5,25 miyop -0,50 astigmat Ax 180



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal1987 -- 23 Mayıs 2013; 15:43:20 >
  • Merhaba arkadaşlar ilk defa gözlük kullanıcağım için hiç bir bilgim yok nasıl bir çerçeve almaylıyım camları nasıl olmalı hiç birşey bilmiyorum. Yarın bir kaç yere bakmayı düşünüyorum ancak böyle boş boş ta gitmek istemiyorum .Aşağıya reçeteyi koyuyorum özellikle üstatlardan neye dikkat etmem gerektiğini veya hangi özelliğe sahip hangi marka cam talep etmeliyim bilgilendirirlerse beni çok teşekkür ederim şimdiden . Bütçem ise 350 civarında.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.unal1987

    Merhaba

    Reçetemin yarın son günü yardımcı olursanız sevinirim. Günün 10 saati bilgisayar kullanıyorum. Yeni gözlükler alıcam. Sadece camlar için 600 TL bütçe ayırdım. Bana önerdiğiniz camın marka ve özelliklerini söyleyebilirmisiniz.

    Sağ göz: -4,75 miyop -0,50 astigmat Ax 165

    Sol göz : -5,25 miyop -0,50 astigmat Ax 180



    Novax Ultral 1,67 AS PİXAR kaplamalı Camı Tavsiye Ederim. Fİyatı 580 tl dir.Free Formda Üretilir.Camın Her noktasında Abbe Değeri aynı yani görüş kalitesi aynı olur.Pixar kaplamayla Birlikte Mükemmel bir Cam sahibi olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaiNFallDown

    Merhaba arkadaşlar ilk defa gözlük kullanıcağım için hiç bir bilgim yok nasıl bir çerçeve almaylıyım camları nasıl olmalı hiç birşey bilmiyorum. Yarın bir kaç yere bakmayı düşünüyorum ancak böyle boş boş ta gitmek istemiyorum .Aşağıya reçeteyi koyuyorum özellikle üstatlardan neye dikkat etmem gerektiğini veya hangi özelliğe sahip hangi marka cam talep etmeliyim bilgilendirirlerse beni çok teşekkür ederim şimdiden . Bütçem ise 350 civarında.



    Numaralarınız Çok yüksek olmadığı için 1,56 Free form bircam Önere biliriz. Çift camı 200 TL.150 TL yede ilk defa kullanacağınız için Lazer Tip bir çerçeve alırsanız daha sağlam ve Ayarı kolay kolay bozulmayacak Bir Gözlük olur.İlk defa kullananlar genellikle Gözlüğün üstüne basma yada oturma eyilimde olduğu için Çerçevenin Sağlam olmasına dikkat edin.




  • merhabalar @evwt.. 21 yaşındayım

    gözlük çerçevemi değiştireceğim... şu model çok hoşuma gitti ancak türkiyede nerede bulacağımı bilmiyorum

    http://www.oakley.com/products/7178/27428

    Size 55

    Eye (A): 55
    Bridge (DBL): 18
    ED: 58.0
    B: 33.04
    Temple: 140

    ve bu kalıplarda hangi en kaliteli camı takabilirim?

    lens numaralarımı yazıyorum fikir vermesi açısından

    astigmat
    sağ 3.00 -2.75 10
    sol 3.00 -2.75 180



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 23 Mayıs 2013; 19:42:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prokopi


    quote:

    Orijinalden alıntı: hsynmutlu@yahoo.com

    İyi akşamlar, üstatlara benimde bir sorum olacak. Geçen sene çerçevesiz bir gözlük beğenip aldım, çerçeve kalıbı 8 baz olduğundan sadece polikarbon camın takılabileceği söylendi. Tora 1,59 polikarbon cam takıldı. 15 ay kadar kullandıktan sonra camın antireflesi camın köşesinden attı ve çerçeve köprüsünün bağlantı vidası etrafında çatlaklar oluştu. Camı garanti için firmaya gönderdim. Gözlükçü firmanın garanti süresi geçtiğinden değiştirmediğini bu yüzden kendilerinin müşteri mağdur olmasın diye ceplerinden vererek hawkplus diye bir markadan yeni cam yaptırdıklarını söyleyerek yeni camları teslim etti. Numaralar aynı ama gözlüğü kullanamıyorum, yakın mesafede sorun yok ama bir iki metreden sonra camlar gözlerimde ağrı yapmaya başlıyor. Sağa sola bakarken rahat ama karşıya bakarken sorunlu. Yeni camlar yapılırken yüz ve göz ölçü mesafeleri alınmadı. Bu camlar (Hawkplus) Toranın camlarından daha ince bu yüzden gözlük camları tam hilal formunda yüzüme oturuyor. Tora ve Hawkplus arasında ne fark varki aynı numaralarda yapılmalarına rağmen Hawkplus'ta görme kalitem çok düştü. 8 bazda çerçevesiz bir gözlük için kullanılabilecek bir organik cam varmıdır. Ben tora camları 300 tl'ye yaptırmıştım. Muadil kırılmaz bir organik cam ortalama kaç liraya mal olur. (sağ -0,50 -1,50 axs005 sol -0,25 -1,75 axs 180) Konu ile alakalı tüm sayfaları okuyamadım. Daha önce bu soru soruldu ise kusuruma bakmayın. Cevaplar için teşekkür ederim.

    Astigmat+baz=problem. Astigmatinizdan dolayi cam degisimlerinde numara ayni kalsa bile bir gecis sureci olacaktir. Simdi takilan cam da bazli mi? Eger alali bir kac gun olduysa alismak icin bir kac gun daha sure verin.
    Sizin numaralarinizda 1.53 index trivex hammaddeli cam kirilmaya karsi en dayanikli camdir ustunden araba gecse kirilmaz. Yine bazli olsun isterseniz uretim yapilir fiyat olarak policarbona verdiginiz kadardir stoktan (4- 5 baz) isterseniz cok daha ucuza gelir

    Hocam hızlı cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Sayenizde trivex diye bir cam çeşidi daha olduğunu öğrenmiş oldum. İnternetten biraz araştırınca polikarbon kadar sağlam olduğu, daha hafif olduğu, abbe değerinin daha fazla olduğu gibi olumlu özellikler sıralandığını gördüm. Birkaç soru daha sormak istiyorum. Trivex camdaki "1.53" ile polikarbon camdaki "1.59" neyi ifade ediyor. Ben tagheuer 5203 çerçeve kullanıyorum bana bu çerçevenin 8 baz olduğu söylendi trivex cam bu baz oranını verebilirmi eğer verirse çok kalın olma ihtimali varmı ve bu durum yanal görüntülerde bozulma yaparmı. Tavsiyeniz üzere hawkplus camları hala kullanmaya çalışıyorum ama aşırı kaşıntı ve ağrı yapıyor. Yeni camlar eski camlardan 4 mm daha uzun ve daha ince. Haliyle zaten geniş olan camlar köprü bağlantılarından itibaren dahada kavisli bir yapıya dönmüş buna toplamda 8 mm ye varan ekstra genişlemede eklenince gözlük kafamda hilal şeklinde enteresan bir hal alıyor.


    Son olarakta hoya markasının bu baz ve numaralı trivex camlarını almak istesem bana ne kadara mal olur.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsynmutlu@yahoo.com

    quote:

    Orijinalden alıntı: prokopi


    quote:

    Orijinalden alıntı: hsynmutlu@yahoo.com

    İyi akşamlar, üstatlara benimde bir sorum olacak. Geçen sene çerçevesiz bir gözlük beğenip aldım, çerçeve kalıbı 8 baz olduğundan sadece polikarbon camın takılabileceği söylendi. Tora 1,59 polikarbon cam takıldı. 15 ay kadar kullandıktan sonra camın antireflesi camın köşesinden attı ve çerçeve köprüsünün bağlantı vidası etrafında çatlaklar oluştu. Camı garanti için firmaya gönderdim. Gözlükçü firmanın garanti süresi geçtiğinden değiştirmediğini bu yüzden kendilerinin müşteri mağdur olmasın diye ceplerinden vererek hawkplus diye bir markadan yeni cam yaptırdıklarını söyleyerek yeni camları teslim etti. Numaralar aynı ama gözlüğü kullanamıyorum, yakın mesafede sorun yok ama bir iki metreden sonra camlar gözlerimde ağrı yapmaya başlıyor. Sağa sola bakarken rahat ama karşıya bakarken sorunlu. Yeni camlar yapılırken yüz ve göz ölçü mesafeleri alınmadı. Bu camlar (Hawkplus) Toranın camlarından daha ince bu yüzden gözlük camları tam hilal formunda yüzüme oturuyor. Tora ve Hawkplus arasında ne fark varki aynı numaralarda yapılmalarına rağmen Hawkplus'ta görme kalitem çok düştü. 8 bazda çerçevesiz bir gözlük için kullanılabilecek bir organik cam varmıdır. Ben tora camları 300 tl'ye yaptırmıştım. Muadil kırılmaz bir organik cam ortalama kaç liraya mal olur. (sağ -0,50 -1,50 axs005 sol -0,25 -1,75 axs 180) Konu ile alakalı tüm sayfaları okuyamadım. Daha önce bu soru soruldu ise kusuruma bakmayın. Cevaplar için teşekkür ederim.

    Astigmat+baz=problem. Astigmatinizdan dolayi cam degisimlerinde numara ayni kalsa bile bir gecis sureci olacaktir. Simdi takilan cam da bazli mi? Eger alali bir kac gun olduysa alismak icin bir kac gun daha sure verin.
    Sizin numaralarinizda 1.53 index trivex hammaddeli cam kirilmaya karsi en dayanikli camdir ustunden araba gecse kirilmaz. Yine bazli olsun isterseniz uretim yapilir fiyat olarak policarbona verdiginiz kadardir stoktan (4- 5 baz) isterseniz cok daha ucuza gelir

    Hocam hızlı cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Sayenizde trivex diye bir cam çeşidi daha olduğunu öğrenmiş oldum. İnternetten biraz araştırınca polikarbon kadar sağlam olduğu, daha hafif olduğu, abbe değerinin daha fazla olduğu gibi olumlu özellikler sıralandığını gördüm. Birkaç soru daha sormak istiyorum. Trivex camdaki "1.53" ile polikarbon camdaki "1.59" neyi ifade ediyor. Ben tagheuer 5203 çerçeve kullanıyorum bana bu çerçevenin 8 baz olduğu söylendi trivex cam bu baz oranını verebilirmi eğer verirse çok kalın olma ihtimali varmı ve bu durum yanal görüntülerde bozulma yaparmı. Tavsiyeniz üzere hawkplus camları hala kullanmaya çalışıyorum ama aşırı kaşıntı ve ağrı yapıyor. Yeni camlar eski camlardan 4 mm daha uzun ve daha ince. Haliyle zaten geniş olan camlar köprü bağlantılarından itibaren dahada kavisli bir yapıya dönmüş buna toplamda 8 mm ye varan ekstra genişlemede eklenince gözlük kafamda hilal şeklinde enteresan bir hal alıyor.


    Son olarakta hoya markasının bu baz ve numaralı trivex camlarını almak istesem bana ne kadara mal olur.




    1.53 ve 1.59 camin indeksini belirtiyor. 1.53 1.59'dan daha kalin oluyor ama sizin de arastirdiginiz uzere abbe degeri daha yuksek. 1.53 cami bazli yaptirmak mumkun cama baz yaptirmak emsallerinden daha kalin durmasini saglar. Bence 8 baz yaptirmayin 6 yada 4 baz yaptirin yuzunuzu hilal gibi sarmayacagi icin daha guzel bir goruntu ve daha guzel bir görüş sunacaktir size.
    Hoya fiyatlarini bilmiyorum ama sunu soyleyim hazirda trivex camlar bulunuyor sanirim 4 baz onlardan tercih ederseniz cok daha ucuza yaptirmaniz mumkun 200-300tl araliginda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    merhabalar @evwt.. 21 yaşındayım

    gözlük çerçevemi değiştireceğim... şu model çok hoşuma gitti ancak türkiyede nerede bulacağımı bilmiyorum

    http://www.oakley.com/products/7178/27428

    Size 55

    Eye (A): 55
    Bridge (DBL): 18
    ED: 58.0
    B: 33.04
    Temple: 140

    ve bu kalıplarda hangi en kaliteli camı takabilirim?

    lens numaralarımı yazıyorum fikir vermesi açısından

    astigmat
    sağ 3.00 -2.75 10
    sol 3.00 -2.75 180


    Merhaba
    O numaralarda lens yok ozel uretim lens mi kullaniyorsunuz?
    Oakley markasini turkiyeye Luxottica firmasi getiriyor. Bu firmaile cçalışan bir gozlukcuden begendiginiz modeli temin etmeniz mumkun. Nerede yasiyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.oakley.com/products/7178/27428
    gözlük hakikaten tarzmış, bulursanız güle gül kullanın markasını nette araştırırsanız online satış sitesine dahi rastlayabilirsiniz bence.

    trivex bir cam markası mı ? abbesi daha yüksek ve daha ince?
  • fujima camların trivexleri var mı arkadaşlar bileniniz var mı ?

    trivex cam polikarbondan daha sert daha iyi imiş daha hafif ve abbe değeri daha yüksek,

    fiyatları da daha uygun gördüğüm kadarıyla fujimanın, trivexi varsa

    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    merhabalar @evwt.. 21 yaşındayım

    gözlük çerçevemi değiştireceğim... şu model çok hoşuma gitti ancak türkiyede nerede bulacağımı bilmiyorum

    http://www.oakley.com/products/7178/27428

    Size 55

    Eye (A): 55
    Bridge (DBL): 18
    ED: 58.0
    B: 33.04
    Temple: 140

    ve bu kalıplarda hangi en kaliteli camı takabilirim?

    lens numaralarımı yazıyorum fikir vermesi açısından

    astigmat
    sağ 3.00 -2.75 10
    sol 3.00 -2.75 180


    sanırım bu bir optik çerçeve değil.Güneş gözlüğü.1.61 veya 167 AS cam yeterli gelecektir.İsterseniz free form Bir 1,61 Camda olabilir Fiyatları 350- 450 tl arasında




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isilc

    fujima camların trivexleri var mı arkadaşlar bileniniz var mı ?

    trivex cam polikarbondan daha sert daha iyi imiş daha hafif ve abbe değeri daha yüksek,

    fiyatları da daha uygun gördüğüm kadarıyla fujimanın, trivexi varsa

    yardımcı olursanız sevinirim

    Fujima nın bildiğm kadarıyla Trivex Hammaddeli ürünü yok. 1,50 1,56 1,61 1,67 hammaddeli ürünleri var.
  • Fujima yı aradım cok yerde satılıyormus,

    hoyaya göre daha mı sıradan yoksa bu ürün ? fıyatı da uygun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acizcool


    quote:

    Orijinalden alıntı: b.özcan

    Sn.acizcool güneş gözlüğü camı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.polarize tam olarak ne işe yapar 60 lira fark vermeye değermi vs
    teşekkürler

    Camlarınız numaralı olacak ise polarize için iyi fiyat vermişler. Tabi çerçevenizin kaç baz olduğunu bilmek gerek. Yani düz mü yoksa bombeli yüzü saran bir gözlük mü? Eğer bazlı bir gözlükse polarize olmayan için de güzel fiyat verilmiş. Düz ve baz gerektirmeyen bir çerçeveniz var ise normal cam için yüksek bir fiyat. 50 TL'ye her halükarda yaptırabilirsiniz. Tabi bu fiyatı stok cam için söylüyorum.
    Normal camla polarize arasındaki fark yansıma parlamaların önlenmesidir. Türkçesi, araç kullanan biriyseniz polarize tercih edilmeli. Sadece sokakta ya da deniz kenarında kullanılacaksa normali yeterlidir. Fiyat değerlendirilmesi yapılırken numaralar da çok büyük önem taşır. Ama yine de verilen fiyatlar mantıklı ve uygun. Montajının düzgün yapıldığını kontrol edin iz teslim alırken. Garanti belgenizi de istemeyi unutmayınız.

    var olan gözlüğe polarize filtre takılıyor mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragotreis

    quote:

    Orijinalden alıntı: acizcool


    quote:

    Orijinalden alıntı: b.özcan

    Sn.acizcool güneş gözlüğü camı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.polarize tam olarak ne işe yapar 60 lira fark vermeye değermi vs
    teşekkürler

    Camlarınız numaralı olacak ise polarize için iyi fiyat vermişler. Tabi çerçevenizin kaç baz olduğunu bilmek gerek. Yani düz mü yoksa bombeli yüzü saran bir gözlük mü? Eğer bazlı bir gözlükse polarize olmayan için de güzel fiyat verilmiş. Düz ve baz gerektirmeyen bir çerçeveniz var ise normal cam için yüksek bir fiyat. 50 TL'ye her halükarda yaptırabilirsiniz. Tabi bu fiyatı stok cam için söylüyorum.
    Normal camla polarize arasındaki fark yansıma parlamaların önlenmesidir. Türkçesi, araç kullanan biriyseniz polarize tercih edilmeli. Sadece sokakta ya da deniz kenarında kullanılacaksa normali yeterlidir. Fiyat değerlendirilmesi yapılırken numaralar da çok büyük önem taşır. Ama yine de verilen fiyatlar mantıklı ve uygun. Montajının düzgün yapıldığını kontrol edin iz teslim alırken. Garanti belgenizi de istemeyi unutmayınız.

    var olan gözlüğe polarize filtre takılıyor mu?

    Hayır, olmuyor. Optik gözlükse eğer sorduğunuz polarize klips takabilirsiniz; ama güneş gözlüğünde cam değişimi şart.




  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.