Şimdi Ara

Gözetleme Yapmayan Yazılımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bugün avgnin kullanıc verilerini toplayıp satacağı haberini okudum ve yuh dedim.bildiğiniz gibi windows 8 den bu yana ms de bilgileirmizi topluyor ve satıyor,sanırım.yakın zamanda bilgisayarımız ,hackerların yaptığı gibi, şirketler tarafından zombi bilgisayara dönecek.bu konu altında izleme yapmayan yazılımları paylaşıp gücenliğimizi artırabiliriz.ilk olarak windows 10 un veir sızdırmasını kesen bi uygulama linki vereyim

http://www.majorgeeks.com/files/details/destroy_windows_10_spying.html

• dırekt olarak belge sunup acıklayamam . yınede kendı dusuncemı soluyorum

Bu durumun uzun suredır oldugunu dusunuyorum . ozel bılgılerın saklanmıs olup daha zıyade anonım bılgılerın paylasıldıgı soylensede . durum daha vahım gorunuyo

Ilk ornek pıyasadakı yazılım . oyun vs ıcın sole bı acıklama yapılır . su kadar kullanıcıyıya erıstık . su kadar satıs yapıldı veyehutta su kadarda talep var gıbı acıklamalar yapar . daha cok kullanıcı cekmek ıcın

Pekı bu acıklamaları neye dayanarak yapıyolar . orjınal kullanıcı . ıste satın alıyo . kendı resmı kaynaklarından . baska fırmalar uzerınden vs bık bık bık . pekı korsanla orjınal arasındakı kar zarar tablosunu nasıl olusturuyolar . hanı solenıyo ya . su kadar sayıda legal . su kadar sayıda ıllegal kullanıcıya ulasıldı dıye

Bı baska ornek . satın aldıgınız veya ınternet uzerınden yaptıgınız bı ıslem sonrasında emınım basına gelen olmustur . hesabınız . maıl ve spam yagmuruna tutulur . aldıgınız urun ve benzerı turevdekı urunlerın reklamı yapılır . pekı kardesım sız bana nerden ulastınız . hadı onuda gectım neden satıstan sonra hepınız bırden bana donuyosunuz

Son ornek . ben bahıs oynayan bırıyım . net uzerınden veya bayıden . ıllegal fazla yonelmesemde . legal olarak duzenlı bı oynama surem var . e pekı kardesım . benım telefonuma gunde ortalama 3 veya 6 dan az olmamak sartıyla . yerlı yabancı tum bahıs sıtelerınden . yonlendırıcı mesajlar gelıyo . bak ben sadece 1 sıteye uyeyım

Benım dusuncem hepsıde . ıstedıklerı kadar ınkar etsınler . bılgı paylasımına ızın verıyolar . steam . raptr . av yazılımları . dıger turevdekı yazılımlar hepsı bılgı gonderılmesınde yardımcı oluduguna emınım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 22 Eylül 2015; 2:09:48 >

• Yahu bu firmalar sizin Facebook'da ne paylaştığınızı, Instagram fotoğraflarınızı, kredi kartı bilgilerinizi vesaire mi çalacak diye korkuyorsunuz?
  • evet facebooktaki fotolarım çalınacak diye tirtir titriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Yahu bu firmalar sizin Facebook'da ne paylaştığınızı, Instagram fotoğraflarınızı, kredi kartı bilgilerinizi vesaire mi çalacak diye korkuyorsunuz?

Hıc bı zaman hafıfe alma . yapılan ıs suctur . boyutunun ne oldugu konusunda verılen bılgının dısında hıc bısey bılmıyoruz .

Bı kac ornek verdım yukarıdakı msjda olayın boyutunu az bucuk tahmın edebılırsın . faceebook . twıtter da resımlerı calınmıs dıye cıddıye almazsan yarın bı gun bu durum normallesır . daha sonra kredı kartı bılgılerı . sahsı bılgılerıde dagıtılmaya baslanıp . kartından yuklu mıktarlarda para cekılıp . kendı sahsı bılgılerın uzerınden suc ıslenıp uzerıne kaldıgı zamanda cıddıye almama durumu olucak mı :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawes21

quote:

Yahu bu firmalar sizin Facebook'da ne paylaştığınızı, Instagram fotoğraflarınızı, kredi kartı bilgilerinizi vesaire mi çalacak diye korkuyorsunuz?

Hıc bı zaman hafıfe alma . yapılan ıs suctur . boyutunun ne oldugu konusunda verılen bılgının dısında hıc bısey bılmıyoruz .

Bı kac ornek verdım yukarıdakı msjda olayın boyutunu az bucuk tahmın edebılırsın . faceebook . twıtter da resımlerı calınmıs dıye cıddıye almazsan yarın bı gun bu durum normallesır . daha sonra kredı kartı bılgılerı . sahsı bılgılerıde dagıtılmaya baslanıp . kartından yuklu mıktarlarda para cekılıp . kendı sahsı bılgılerın uzerınden suc ıslenıp uzerıne kaldıgı zamanda cıddıye almama durumu olucak mı :?

Usta yazılımları kullanmadan önce lisans sözleşmesini kabul ediyorsunuz. Elbette topladıkları bilgileri bir şekilde dağıtacaklar, özel şeyleri de dağıtacaklarını sanmıyorum. Ayrıca kredi kartından bir işlem yapıldığında cep telefonuna onay kodu gidiyor. Şahsi bilgilerim üzerinden suç işleneceğini de hiç sanmıyorum. Koskoca şirket müşterilerinin kredi kartını ve kişisel bilgilerini mi kullanacak ki? Bu kadar dert ediyorsanız Linux kullanmanızı öneriyorum.

Ubuntu
    Linux Mint

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dawes21

quote:

Usta yazılımları kullanmadan önce lisans sözleşmesini kabul ediyorsunuz. Elbette topladıkları bilgileri bir şekilde dağıtacaklar, özel şeyleri de dağıtacaklarını sanmıyorum. Ayrıca kredi kartından bir işlem yapıldığında cep telefonuna onay kodu gidiyor. Şahsi bilgilerim üzerinden suç işleneceğini de hiç sanmıyorum. Koskoca şirket müşterilerinin kredi kartını ve kişisel bilgilerini mi kullanacak ki? Bu kadar dert ediyorsanız Linux kullanmanızı öneriyorum.

Ubuntu
    Linux Mint

Haklısın henuz daha ılerısını gormedık . yınede gormıycegımız anlamına da gelmıyo . ben dert etmıyorum . ıcındeyız zaten bu durumun normallesmeye basladı artık kı zaman ıcınde daha vahım sonuclarda doguracagına emınım

Bı anda degısım olmaz . anlık yapılan bı degısım donusu olmıyacak sonuclara sebep olur . hersey zamanla

Kımbılır daha neler beklıyo bızı . felaket tellallıgı yapıyo gıbı gorunuyorum bu normal olmalı ınsanlar endıse duymalı bıseylerden . asıl sorun endıse etmemelerıyle baslar hersey olagan akısına bırakılır . dogal seleksıyonun yasam bıcımı olmasını herkes kabul eder . ıste o zaman bu yazdıklarımın onu acılmıs olur

Pıyasada yaygın olan androıd yazılımlara sahıp telefon . tablet vs cıhazlar . mılyonlarca kullanıcısı var artık basıt klasık telefonların yerını aldı . butun ıslerımızı burdan halledıyoruz . pekı yuzlercede yazılım verıtabanına sahıp . bunları kullanmayan ınsan var mıdır . emınım kalmamıstır . yuzlerce uygulama ve hepsının yukleme sartı su . kısısel bılgılere erısım . pekı bunun sınırı nedır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 23 Eylül 2015; 15:46:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kredi akrtından para çekmek için onaya gerek yok.zira öyle aluış veirş yaptım.saedwxce kart numarasını veridm ve ücreti çektiler.kaldı9ki zaten kredi kartı nolarını ele geçirebiliyorlar.babamın başına geldi telefonla arayıp kredi nosunu söyleyip ürüns atmaya çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.