Şimdi Ara

Göz tembelligi için oyun önerin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 2 saat göz kapama tedavisi yapıcam yaş 15 ama 17 ye kadar bi umut düzelme ihtimali varmış bunun için günde 1 saat pc de oyun oynucam 2 , 3 metre uzaklıktan pc ye kol takıp uzaktan oynucam , sizce göz tembelligi için nasıl oyun oynamalıyım :)

He birde kullanmadıgınız kıyada kösede duran ekran kartınız varsa alabilirim :))

Göz Tembelliği İçin Faydalı Oyunlar

Göz tembelliği olarak da bilinen ambliyopi, bir gözün diğerinden daha az gördüğü bir durumdur. Göz tembelliğini tedavi etmenin etkili bir yolu, daha zayıf gözü güçlendirmeye yardımcı olan oyunlar oynamaktır.

Göz Tembelliği için Oyun Önerileri

• Göz Çalıştırma Oyunları: Bu oyunlar, göz kaslarını güçlendirmeye ve göz koordinasyonunu geliştirmeye odaklanır. Örnekler arasında nokta-nokta oyunları, kelime arama bulmacaları ve labirentler yer alır.
    • Göz Tembelliği için Tablet Oyunları: Tablet cihazlar, göz tembelliği oyunları için mükemmel bir platform sağlar. Özellikle göz takip etme ve kontrast algısını iyileştirmeye yönelik oyunlar faydalıdır.
    • Göz Tembelliği için Telefon Uygulamaları: Akıllı telefonlar da göz tembelliği oyunları oynamak için kullanılabilir. Bu uygulamalar, hareketli hedefleri takip etme, renk eşleştirme ve şekil tanıma gibi çeşitli aktiviteler sunar.

Nasıl Faydalanılır?

Göz tembelliği oyunları oynarken, aşağıdaki ipuçlarını takip etmek faydalıdır:

• Göz tembelliği olan gözü kapatın.
    • Oyunu oynarken gözünüzü odaklayın ve hareket ettirin.
    • Düzenli olarak oynayın, tercihen günde birkaç kez kısa oturumlar halinde.

Sonuç

Göz tembelliği oyunları, göz tembelliğini tedavi etmek için etkili bir araçtır. Nokta-nokta oyunlarından tablet oyunlarına ve telefon uygulamalarına kadar çeşitli göz tembelliği oyunları mevcuttur. Düzenli olarak oynayarak göz kaslarınızı güçlendirebilir, koordinasyonunuzu geliştirebilir ve göz tembelliğinin etkilerini azaltabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende de var dostum hiç heveslenme onun tedavi aralığı 3-7 yas aralığı malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Bende de var dostum hiç heveslenme onun tedavi aralığı 3-7 yas aralığı malesef

haklısın ama hazirana kadar her gün devam etçem bir umut görme oranı artsa yeter :)

• Gittiğim her doktor araştırdığım her site boyle diyor. Kanserin bile tedavisi var ama bunun yok. Allah beterinden saklasın diyelim. Nörovizyon diye bir sey var ama pahalı göze özel program ile beynin yeniden öğrenmesi sağlanıyor. Para olsa denerdim tabi

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Osu! Oyna 4 yıldızlara geldiğinde gözünü kapatmazsın ve sürekli ritimleri izlemen gerekiyor

Tşekkür ederim , oyun harbiden istedigim gibi :)

Gittiğim her doktor araştırdığım her site boyle diyor. Kanserin bile tedavisi var ama bunun yok. Allah beterinden saklasın diyelim. Nörovizyon diye bir sey var ama pahalı göze özel program ile beynin yeniden öğrenmesi sağlanıyor. Para olsa denerdim tabi

bende araştırdıgım kadarıyla burayı buldum :)http://www.medidora.com/board/showthread.php?829-15-ya%FE%FDnda-G%D6Z-TEMBELL%DD%D0%DD-tedavisi

• Flux programını öneririm(oyun değildir).

Orijinalden alıntı: Ask__er

Flux programını öneririm(oyun değildir).

teşekkür ederim buda işime yarar :)

http://www.tamindir.com/flux/

Öğrenmenin yası yoktur demişler :) tembel olan gözde kayma olmasa benim icin sorun degil tek gözümde görüyor tabi 3D filmin tadını hiç bi zaman anlayamayacağız o ayrı üzücü

Harbi ya geçen gittim arkadaşlarla ilk defa bi 3d filme arkadaşlar süper filan diyo bende bi fark yok hatta baş agrısı yaptı dedim heralde bozuk gözlük geldi şansıma
    nerden bileyim göz tembelligi yüzünden izliyemicemi filmi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huawei16 -- 22 Ocak 2015; 11:12:13 >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.