Şimdi Ara

Göz Göre Göre Adamların Adelelerini Yırttık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çokta korkulan olmadı, başlıkta biraz sert oldı ama İkisinde de kısmi yırttık oluşmuş, ama onlar olmasaydı Orhanda Selçukta iyiydi, hatta Orhanı Yobo kadar beğenmiştim...Aykut hocadan bir strateji hatası daha... son değişiklik hakkı kalıp, Alexi baya bekletmek zorunda kaldı...

EMRE VE GÖKHAN'DA KISMİ YIRTIK
    Beşiktaş ile yapılan derbi maçı sakatlıkları nedeniyle tamamlayamayan Emre Belözoğlu ve Gökhan Günül'de kısmi yırtık olduğu bildirildi.
    Gökhan Gönül'ün sağ üst arka adalesinde, Emre Belözoğlu'nun ise sol kasık bölgesinde yoğun ödem ve kısmi yırtık tespit edildiği kaydedildi.
    Emre ve Gökhan ile birlikte, sol kasığında zorlama tespit edilen Mehmet Topuz'un da antrenmana çıkmadığı, bu oyuncuların tedavilerine başlandığı ifade edildi.
    Almanya'da ameliyat olan ve tedavisi süren Sezer Öztürk de antrenmanda yer almadığı belirtildi.
    YARIN İZİN YAPACAKLAR
    Fenerbahçeli futbolcular, yarın izin yapacak.

Emrede Sakatlığına rağmen tepinmeye devam ediyor ;http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=2&r=1&hid=107041

• 11 dogruydu, laf ettirmem.
    Emre ciktiktan sonra top yapamaz olduk. Bir de dusunsenize butun mac durumun boyle oldugunu.

Aykut Hoca da Orhan'a guvenmiyormus demek ki. Hangimiz tam olarak guveniyorduk ki?

Emreyle GG de hazirim demis olmali, zorla oynattirilacak halleri yok.
  • 2si birden ağır oldu, Orhanı oynatıp gökhanı dinlendirebilirdi... Emre alternatifi yok, yani onun oynasına çokta lafım yok..
  • Sakat oyuncuları oynatmak bana göre onların yerine bekleyen oyunculara yapılan haksızlık.
  • Ben olsaydım riske atmazdım ikisini de...Topuz'u göbeğe çekip,caneri sağ açığa orhan şamı da onun arkasına kaydırırdım...Daha etkili olurduk inanın..

SOW

STOCH - ALEX - CANER

CRISTIAN - M.TOPUZ

ZIEGLER - YOBO - SERDAR - ORHAN

VOLKAN

2.Yarıda da Dia ve Bienvenü oyuna gierdi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.