ben 15 yaşındayım . 2 ay önce göz doktoruma gittiğimde bi gözümün derecesi 0.25 çıktı . Bu askeri okullar için bi sıkıntı olurmu ( Hava harp okulu ) ? Bir de bunun düzelmesi gibi bir ihtimal varmı ?
cosopt kullanıyorum göz tansiyonu için bu damla ömür boyu kullanma şartı var mı ? son 2 yıldır tansiyon 16 civarında seyrediyor bu durum normalmıdır? ilacı bırakma konusunda ne düşünüyorsunuz?
Havuç ve balık görme kalitesini artırırmı yoksa ilerleyen yaşlarda oluşan görme kaybını mı geciktirir.
Şuan gözlük kullanmıyorum, yakın bir arkadaşımda gözlük kullanmıyor fakat çok uzaktaki bir televizyonun alt yazılarını aynı mesafeden bakıyor olmamıza rağmen ben okuyamıyorum ama arkadaşım çok rahat okuyor. Benim yazıları okuya bilmem için en az iki adım ( 1,5 - 2 metre ) kadar ileri gitmem gerekiyor.
iki farklı göz doktoruna gittim, her iki gözümde bir bozukluk yok,
bunun sebebi ne olabilir,
Beslenme görme netliğini artırıyorsa neler yemeliyiz ve ne kadar yemeliyiz.
Uygun olmayan bir gözlük kullanmak baş dönmesi yapar mı?
gözümle ilgili birden çok sorun var ilk odaklanma sorunum başladı aylardır her an sarhoş gibi gözlerim göz tansiyonu var galiba ve gözlerim ara sıra ağrıyor yanıyor ve göz doktoruna gittim numaraları değişmemiş ama ben 2 ay öncesinden daha kötü gördüğümü idda ediyorum ve göz numaramın büyüdüğünü düşünüyoruım ne yapmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Danielocean
gözümle ilgili birden çok sorun var ilk odaklanma sorunum başladı aylardır her an sarhoş gibi gözlerim göz tansiyonu var galiba ve gözlerim ara sıra ağrıyor yanıyor ve göz doktoruna gittim numaraları değişmemiş ama ben 2 ay öncesinden daha kötü gördüğümü idda ediyorum ve göz numaramın büyüdüğünü düşünüyoruım ne yapmalıyım