Şimdi Ara

Göz Çalıştırıcı Gözlük... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
7
Favori
20.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65 liraya hiçbir ürün, özellikle konu göz ise, verdiği vaadleri yerine getiremez. Biraz kafayı çalıştırın arkadaşlar, madem böyle bir şey var neden popüler değil? Ayrıca ameliyat fiyatları can yakarken, 65 liraya ameliyat kadar olmasa bile birden bir şeylerin değişeceğine inanmak komik bence. Yine ülkemizde sağlık açısından birilerini dolandırmaya çalışıyor birileri. Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

65 liraya hiçbir ürün, özellikle konu göz ise, verdiği vaadleri yerine getiremez. Biraz kafayı çalıştırın arkadaşlar, madem böyle bir şey var neden popüler değil? Ayrıca ameliyat fiyatları can yakarken, 65 liraya ameliyat kadar olmasa bile birden bir şeylerin değişeceğine inanmak komik bence. Yine ülkemizde sağlık açısından birilerini dolandırmaya çalışıyor birileri. Yazık.

Haklı olabilirsin, ancak bu gözlük belki işe yarıyordur, ayrıca 'egzersiz gözlük' olarakta geçiyor ismi, yani tedavi amaçlı bir ürün değil. Biraz fazla mı önyargılı oluyoruz sanki? Ayrıca sayfada 'memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz' yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Om Nom Nom

Göz Çalıştırıcı Gözlük...

OMG
    WTF
    STFU
    PWN3D
    UR A N00B
    LMAO ROFL

• Belki Tutar
  • güneş gözlüğü gibi siyah gösteriyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

65 liraya hiçbir ürün, özellikle konu göz ise, verdiği vaadleri yerine getiremez. Biraz kafayı çalıştırın arkadaşlar, madem böyle bir şey var neden popüler değil? Ayrıca ameliyat fiyatları can yakarken, 65 liraya ameliyat kadar olmasa bile birden bir şeylerin değişeceğine inanmak komik bence. Yine ülkemizde sağlık açısından birilerini dolandırmaya çalışıyor birileri. Yazık.

Haklı olabilirsin, ancak bu gözlük belki işe yarıyordur, ayrıca 'egzersiz gözlük' olarakta geçiyor ismi, yani tedavi amaçlı bir ürün değil. Biraz fazla mı önyargılı oluyoruz sanki? Ayrıca sayfada 'memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz' yazmışlar.

Deneyen birisi olursa, şüphelerimiz kalkar gibi. Benim deneyen olmayacağım kesin ama dediğin doğru olabilir yani bir küçük ihtimal var. Etkisi çok çok az olup yine hiç yoktan iyi bir ürün olabilir.

• Arkadaşlar bugün siparişim geldi. Boynuma iple takıp dolaştığım gözlükten hiç olmazsa gündüz saatlerinde kurtulabilirmiyim diye düşünerek aldım. Son derece kalitesiz bir malzemeden yapılmış bir ürün ama hayret edilecek bir faydasını gördüm hem de ilk gün.
    24" led monitör kullanıyorum gözlüksüz baktığım da eski crt monitörler gibi bombeli görüyorum ekranı. Gözlüğü yarım saat kadar kullandım. Gözlüksüz baktığımda o bombe hayret edilecek kadar düzeldi.
    İlaç prospektüslerindeki yazıyı gözlükle bile okuyamıyordum, gözlüğümün üzerine eyegym'yi takınca okuyabiliyorum. Balkondan uzaktaki evlere baktığımda pencereleri olduğunu farkediyordum bu gözlükle net bir şekilde görebiliyorum. Bu arada Hipermetrop astigmat var bende, uzak gözlüğüde kullanmıyorum.
    Bu gözlükten neden beklentiye girdiğimi de yazayım bilginiz olsun. Monitör karşısında saatlerde oturduğum için sık sık başım ağrıyordu. Göz doktoruna gittim ve bana bir gözlük verdi. Gözlüğü kullanmaya başladıktan bir hafta sonra tamamen gözlüğe bağımlı hale geldim. Aslında gözlük olmadan ekranı rahatça görebiliyordum. Gözlerim gözlüğe çabuk alıştı. Bu gözlüğünde böyle bir etkisinin olabileceğini düşünerek aldım. Doktorlar ne derler bilmiyorum ama Avrupa'da göz kusurlarının düzeltilmesinde göz egzersizlerinin kullanıldığını biliyorum.
    İlk gün izlenimlerim sırasıyla şöyle:
    1. Göze giren ışığı azaltıyor bu nesneleri daha net görmeyi sağlıyor. Gözlükle karanlık bir ortamda siyah zemin üzerindeki desenlere bakarsanız hiç bir şey göremezsiniz. Ancak aydınlık bir ortamda gözlüğünüzü bırakıp bunu kullanabilirsiniz.
    2. Birinci gün gözlerle beraber boynumda epey egzersiz yaptı. Başlarda deliklerden birine odaklanmak zorunda kaldığım için baktığım herşey için başımı çevirmem gerekti. Sonra gözlerim alıştı ve boynumu kurtardım.
    3. Monitörü rahatlıkla izleyebiliyorum. Başlangıçta kendimi kısıtlanmış gibi hissettim daha sonra buna da alıştım. İnsan nelere alışıyor, garip alışkanlıklar için kimseyi hor görmemek lazım :)
    4. Gözlükle bile okuyamadığım prospektüslerdeki yazıları kendi gözlüğümün üstüne eyegym gözlüğü takarak rahatça okuyabildim.
    5. Orta mesafelerde bir faydası yok. okuma mesafesi ve 500-600 metre mesafelerde hayret edilecek kadar etkili.
    6. Baktığınız nesnedeki ayrıntıları yakalamak için gözünüz sürekli hareket etmek zorunda. Bunu göz sporu olarak kabul edebilirsiniz. :)
    7. Etkisinin kalıcı olup olmadığını henüz bilmiyorum.

2. ve sonraki günler içinde izlenimlerimi yazarım. Umarım 5 liralık plastik için para ödememişimdir.

ekleyebilirsem 2 resim ekliyorum. Biri normal halimde ekranda ne gördüğüm, 2.si eye gem ile gördüğüm ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat40 -- 20 Nisan 2013; 19:14:22 >

• Bu arada şirketin reklamını yaptığımı iddia eden bir işgüzar çıkar ihtimaline karşı faturayı da ekleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat40 -- 20 Nisan 2013; 19:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Dün alacağım demiştim, bazı yorumları okuduktan sonra işe yaramayacağını gördüm. Bu sizin paranızı çalmaktan birşey değildir.

http://www.doktorsitesi.com/soru/goz-hastaliklari/kirma-kusurlari/merhaba-hocam-gecenlerde-eyegym-gozluk-diye-delikleri-olan-siyah-camli-her/1130554

doktor doğru söylüyor lazer ameliyatı olun

Bence doktorlarında en azından birçoğunun bu gözlüğü satanlardan farkı yok. Yani onlarda para için ticaret yapıyorlar. Doktorların her dediğini yapsaydım oğlum 6 yaşındayken bademciklerini alacaklardı. Oğlum şimdi 28 yaşında ve allaha çok şükür hiçbir sıkıntısı yok.
    Kulaklarımda çınlama var yıllar sonra ilk kez doktora gittim. Burnumda sorun olduğunu, bu nedenle nefes almakta güçlük çekip çekmediğimi sordu. Sonuç olarak kulaklarımda çınlama ve bir burun ameliyatı teklifi ile eve döndüm.
    Siz siz olun 8-10 doktor dolaşmadan her söylediklerine inanmayın.
    Bunları bu gözlüğü almanız içinde yazmıyorum ama sırf sizin linkinizdeki doktor cevabını okuyabilmek için doktorlar sitesine üye oldum. İki satır yazıdan başka birşey yok. O üyelikteki hayal kırıklığım nedeniyle size cevap yazdım.Onlarda orada müşteri tavlamanın peşindeler.
    Sonuç olarak al birini vur ötekine.

• kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat40

Arkadaşlar bugün siparişim geldi. Boynuma iple takıp dolaştığım gözlükten hiç olmazsa gündüz saatlerinde kurtulabilirmiyim diye düşünerek aldım. Son derece kalitesiz bir malzemeden yapılmış bir ürün ama hayret edilecek bir faydasını gördüm hem de ilk gün.
    24" led monitör kullanıyorum gözlüksüz baktığım da eski crt monitörler gibi bombeli görüyorum ekranı. Gözlüğü yarım saat kadar kullandım. Gözlüksüz baktığımda o bombe hayret edilecek kadar düzeldi.
    İlaç prospektüslerindeki yazıyı gözlükle bile okuyamıyordum, gözlüğümün üzerine eyegym'yi takınca okuyabiliyorum. Balkondan uzaktaki evlere baktığımda pencereleri olduğunu farkediyordum bu gözlükle net bir şekilde görebiliyorum. Bu arada Hipermetrop astigmat var bende, uzak gözlüğüde kullanmıyorum.
    Bu gözlükten neden beklentiye girdiğimi de yazayım bilginiz olsun. Monitör karşısında saatlerde oturduğum için sık sık başım ağrıyordu. Göz doktoruna gittim ve bana bir gözlük verdi. Gözlüğü kullanmaya başladıktan bir hafta sonra tamamen gözlüğe bağımlı hale geldim. Aslında gözlük olmadan ekranı rahatça görebiliyordum. Gözlerim gözlüğe çabuk alıştı. Bu gözlüğünde böyle bir etkisinin olabileceğini düşünerek aldım. Doktorlar ne derler bilmiyorum ama Avrupa'da göz kusurlarının düzeltilmesinde göz egzersizlerinin kullanıldığını biliyorum.
    1. Göze giren ışığı azaltıyor bu nesneleri daha net görmeyi sağlıyor. Gözlükle karanlık bir ortamda siyah zemin üzerindeki desenlere bakarsanız hiç bir şey göremezsiniz. Ancak aydınlık bir ortamda gözlüğünüzü bırakıp bunu kullanabilirsiniz.
    2. Birinci gün gözlerle beraber boynumda epey egzersiz yaptı. Başlarda deliklerden birine odaklanmak zorunda kaldığım için baktığım herşey için başımı çevirmem gerekti. Sonra gözlerim alıştı ve boynumu kurtardım.
    3. Monitörü rahatlıkla izleyebiliyorum. Başlangıçta kendimi kısıtlanmış gibi hissettim daha sonra buna da alıştım. İnsan nelere alışıyor, garip alışkanlıklar için kimseyi hor görmemek lazım :)
    4. Gözlükle bile okuyamadığım prospektüslerdeki yazıları kendi gözlüğümün üstüne eyegym gözlüğü takarak rahatça okuyabildim.
    5. Orta mesafelerde bir faydası yok. okuma mesafesi ve 500-600 metre mesafelerde hayret edilecek kadar etkili.
    6. Baktığınız nesnedeki ayrıntıları yakalamak için gözünüz sürekli hareket etmek zorunda. Bunu göz sporu olarak kabul edebilirsiniz. :)

2. ve sonraki günler içinde izlenimlerimi yazarım. Umarım 5 liralık plastik için para ödememişimdir.

ekleyebilirsem 2 resim ekliyorum. Biri normal halimde ekranda ne gördüğüm, 2.si eye gem ile gördüğüm ekran.

beyninde kamera mı var nasılş çektin..ulan ne adamlarsınız yaaa..açıkça reklamını yap git ne böyle senaryolar yazıyorsunuz..

• Bu gözlük kalıcı değil ama taktığınız sürece aha karanlık ama daha net görmenizi sağlar. fotoğraf makinalarında da aynı olay vardır diyafram olayı
  • bende bir heves almıştım 2 yıl önce pc masasında öyle duruyor hiç takmıyorum bile.ilk başlarda takınca biraz tuhaf gelebilir film izlerken filan canınız sıkılabilir o kare kare görüntülerden ama faydası var mı bilemiyorum.ya da varda ben kullanmadığım için farkına varamadım.1.75 - 2 numara miyopum bu arada söyleyeyim
  • PARA TUZAĞI
    Öncelikle yaptığım işi söyliyeyim
    Göz ameliyat malzemeleri satıyorum
    bende bir umut benim için yeni bir pazar olabilir mi diye düşünüp
    göz hekimlerim ile görüştüm ancak böyle bir şeyin doğru olmadığını söylediler
    buna rağmen aldım denedim
    ancak sonuç iç açıcı değil
    kendimde 3,5 miyopum ayrıca astiğmatımda var
    ancak işe yaramıyor gerçekten para tuzağı
  • Malesef bu gözlük, göz kasları ile ilgili değil. Bizler muayene sırasında bile "pin hole" dediğimiz; ortasında delik olan bir gözlükle hastaların gözlükten bağımsız görme kapasitelerini belirlemek için bir aparat kullanıyoruz. Eyegym de aynı mekanizma ile çalışır. Bu gözlükle yakını da uzağıda küçücük deliklerden görürsünüz ama bu çalışma, iyileştirme değildir. Kızınız için zaten gözlük yazılmıştır ve görüntüler küçük deliklerden değil tüm gözlükten retinaya zaten düşmektedir. Kızınızdaki problem tembelliktir. Erken yaşta genellikle kapamalar ile tedavi edilir. Ama burada hasta yaşı kapama süresi, kapatıldığında yapılması gerekenler gibi çok ciddi ve uzun süreli çalışma vardır. çoğu kimse kapama saatlerinin önemini malesef iyi bilemiyor. Bir de yaş ilerledikçe başarının düşmesi var. Yine de nörovizyon gibi ileri yaş alternatifleri olduğunu da unutmayın. saygılarımla
    Op. Dr. Kubilhan ELMAS

Soru : Sizce bu gözlüğü kullanmalı mıyım? Miyopu tedavi eder mi kalıcı olarak?

Merhaba;

Türkiyede ve Dünyada şu anda görme kusurlarını kalıcı düzeltme sağlayan bir tek laser operasyonlarıdır.

Sağlıklı günler.

Op. Dr. Sinan GÖKER

• İse yarar yaramaz bilmiyorum ama bilgisayarda bi program var adi f.lux. Bilgisayarin ekranini sarartiyo ama gozleriniz alisinca acayip rahat ediyorsunuz. Normalde gunesin konumuna gore sarilik degisiyo ama ben o ozelligi kapattim hep en sari sekilde duruyo. Hic farketmiyosunuz bile hatta ekrani eski haline getirince ne kadar parlakmis ne kadar rahatsiz ediciymis diyorsunuz. Bence deneyin ucretsiz bi program

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 dolarlık gözlüğü 65 TL'ye satıyorlar valla helal olsun
    Bende bu işe gireyim bari
  • Bildiğin pinhole gözlük bu. Bunu geçen sene görmüştük hatırladığım kadarıyla deliklerin arasından baktığınız için daha dar alana bakmış oluyorsunuz ve görüntünüz daha net oluyor ama geçici bir yöntemdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

Orijinalden alıntı: sedat40

Arkadaşlar bugün siparişim geldi. Boynuma iple takıp dolaştığım gözlükten hiç olmazsa gündüz saatlerinde kurtulabilirmiyim diye düşünerek aldım. Son derece kalitesiz bir malzemeden yapılmış bir ürün ama hayret edilecek bir faydasını gördüm hem de ilk gün.

beyninde kamera mı var nasılş çektin..ulan ne adamlarsınız yaaa..açıkça reklamını yap git ne böyle senaryolar yazıyorsunuz..

Bu bir similasyon, photoshop'ta yaklaşık görüntüyü göstermek için hazırladım. Bu gözlüğü halen kullanıyorum. Abuk sabuk yorumlar yapıp insanı cin atına bindirme. Kullandığım bir ürün hakkında yorum yaptım işe yarar yaramaz bunu sen ve diğer okuyanlar değerlendirir karar verir. İşim gücüm var ve akşamları ona buna laf yetiştirmek için facebook, twitter ve forumlara takılmıyorum. Ancak ihtiyaç duyduğumda buraya geliyorum. Şimdi de yorumunu gördüm. Profil resmine bakılırsa kendini çok önemli sanan ama değeri kendinden menkul birisin. Aslında yazdıklarına değer verip şunları bile yazmamam lazım ama bir kaç dakikadan zarar gelmez.
    Bu arada söyleyeyim bu gözlüğü akşamları televizyon seyrederken hala kullanıyorum ve televizyondan da oldukça keyif alıyorum. Çünkü gözlerim iyice alıştı. Hiç bir sıkıntı yok. Görüntü çok net ve renkler doygun olduğu için bu gözlükle seyrediyorum. Gözlüğü satanlarla da ne bir tanışıklığım ne de bir akrabalığım var. Bodrum'da emlak işi yapan sıradan bir vatandaşım ve şu anda gereksiz bir adama gereksiz cevap yazmaktan dolayıda oldukça kızgınım.

Bir arkadaş fotoğraf makinesindeki diyafram olayına benzetmiş çokta doğru söylemiş. Mantık o. Fotoğraf çekenler bilirler diyafram ne kadar kısılırsa renkler ve netlik o kadar doyurucu olur. Bu sistemde de durum aynı.
    Tedavi ediyor mu? Hayır. Uzun zaman kullandım ancak bir iyileşme olmadı ama bu gözlüğü kullanarak uzaktaki nesneleri bakarken, televizyon seyrederken konforlu görüş sağlıyor.
    Peki alınmalı mı? Siz bilirsiniz.
    Kullandıktan sonra yorum yapmalı mısınız? Forumları ve sosyal medyayı istila eden, genellikle kelime haznesi 50-100 kelime ile sınırlı olan ama kendini Türkiye'nin Yaşar Kemal'i, Kemal Tahir'i, Faruk Nafiz'i sanan vatandaşlara cevap vermek istemiyorsanız. Hayır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.