Bildirim
Göz Atış: Syndicate
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
syndicate: bloom warfare
son nesil konsolların gerizekalı grafik anlayışı bloom olayından eşşeğin kulağına su kaçıracak derecede nasibini almış bi oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 5 Nisan 2012; 22:23:31 >_____________________________ i bless the rains down in africa.. -
Indırmeyı dusunuyorum nasıl guzel mı oyun goruntuler hosuma gıttı. _____________________________ -
Ben gecenlerde bitirdim. Oyun ne cok iyi ne cok kotu. Ortada biryerlerde. Yukaridaki arkadasinda bahsettigi gibi asiri isiklandirma parlaklik oyunu oynanamaz hala getiriyor zaman zaman ama yinede guzel oyun diye bilirim.
Eger FPS seviyorsaniz suan ki sessiz durgun donemde oynanabilecek oyun tavsiye ederim._____________________________ ٭Gigabyte GA-X58A-Ud7٭٭Intel i7-920 2.66(3.8GHz) Thermaltake Spin Q VT & Arctic Termal Compound MX-3٭٭PowerColor Pcs+ HD4870/1GB٭٭ThermalTake Xaser VI VG4000BNS٭٭LG 22" W2252QT Monitor٭٭Seagate Barracuda 500GB SATA-II 32MB NC٭٭GeIL Value TC-1600mhz(6GB)٭٭LG DW-WR 20X٭٭TermalTake TroughPower 750W٭ -
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
syndicate: bloom warfare
son nesil konsolların gerizekalı grafik anlayışı bloom olayından eşşeğin kulağına su kaçıracak derecede nasibini almış bi oyun.
Hakkaten bazen oynarken ekrana bakamaz oluyorsunuz, videomuzda da (4:00) bloom efektinin cılkının çıktığı bir an var. Gerçekten de bakarken gözünüz acıyor
_____________________________ -
Efektin hakkı verilmeli resmen gözümü aldı 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorBarbossa -- 6 Nisan 2012; 17:46:33 >_____________________________ -
fena oyun değil _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
...