Şimdi Ara

government simulation oyunları hayranları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goverment simulation türü oyunlar var. Türkçeye nasıl çeviri yapsak bilemedim. Devlet yönetme oyunu diyebiliriz. Bir ülke seçiyoruz ve oyunun geçtiği dönem o ülkeyi her yönüyle oynuyoruz. Ben bu türün hayranıyım açıkçası.

Favori oyunlarım;
    Günümüz -
    Superpower 2( detay az ama iyi)
    Rise of nations geopolitical Simulator oyunları (en detaylı ve iyisi)
    Supreme ruler serisi (en vasat bence)
    Eski zamanlar -
    Total war serisi (iyidir)
    Hearts of iron ve ceasar oyunları (vasat)

Alternatif olarak da tropico serisi var eğlencelidir.

Not:üye isimlerini buraya yazmayacağım hani ekle tarzı mesaj atmanıza gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hearts of Iron serisini oynamayi becerememis vasat demis birde Rise of the Nations bildigin duz strateji ordunu kur saldir

Supreme Ruleri yine ayni sekilde kiviramayip vasat demissin ama strateji derinligi olan oyunlardir

Tropica goverment strateji kismi sadece secim kismidir onun disi city build oyunudur simcity gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Hearts of Iron serisini oynamayi becerememis vasat demis birde Rise of the Nations bildigin duz strateji ordunu kur saldir

Supreme Ruleri yine ayni sekilde kiviramayip vasat demissin ama strateji derinligi olan oyunlardir

Tropica goverment strateji kismi sadece secim kismidir onun disi city build oyunudur simcity gibi

Bence de sen Rise of Nations çözemeyip öyle diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 17 Ağustos 2015; 14:33:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat dediğin oyunlar gayet kaliteli

• Ülke yönetiminden bahsedip Hearts of Iron'a vasat demek, Europa Universalis'ten hiç bahsetmemek, Rise of Nations gibi Age of Empires türevi gerçek zamanlı, ordu yap vur kır türü stratejide ülke yönetiminden bahsetmek... Pek ciddiye alınacak bir listeye benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuss

Ülke yönetiminden bahsedip Hearts of Iron'a vasat demek, Europa Universalis'ten hiç bahsetmemek, Rise of Nations gibi Age of Empires türevi gerçek zamanlı, ordu yap vur kır türü stratejide ülke yönetiminden bahsetmek... Pek ciddiye alınacak bir listeye benzemiyor.

Oynamadım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Hearts of Iron serisini oynamayi becerememis vasat demis birde Rise of the Nations bildigin duz strateji ordunu kur saldir

Hocam o dedigi Rise of Nations bizim klasik Rise of Nations degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hearts of ıron 3 efsanedir hayatımda hearts of ıron 3 kadar eğlenceli oyun görmedim bide vasat demişler yazık en azından 1930 lu yılarda geçiyor hemde türkiye var giidin türkiyeyi alın dünyaya hükmedin ben bilkere tüm dünyayı hele geçirmiştim orta seviyede içten bir strateji oyunu arıyorsanız Hearts of ıron 3 ek paketiyle birlikte
  • Vasat dediğiniz oyun çok kaliteli bir yapım bence. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Vasat dediğiniz oyun çok kaliteli bir yapım bence. =)

hearts of iron beğenmeyen bir tek ben varım sanırım forumda ciddi ikilemde kaldım indirip oynayayım bi.
  • O rise of nations değil. Rulers of Nations

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanselte

O rise of nations değil. Rulers of Nations

Hocam Allah razı olsun sorun nerde diye postlara bakıp duruyordum konudaki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.