Şimdi Ara

Görüşünüze ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalıştığım yerden ve işimden memnun değilim çünkü huzurlu değilim. Bununla birlikte yüksek lisans yapıyorum. Haftaiçi akşamları işten çıkıp okula gidiyorum ve eve gelip yatağa girmem 23:30 u buluyor. Sabah 6 da uyanıp 23:30 da uyumaya gitmeyi artık bedenim kaldırmıyor. İkisinden birinden vazgeçmek istiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız ?

• Daha az zaman gerektiren ya da direk part time bir iş bulamaz mısınız?
  • Bedavadan yok. Mucadeleye devam!

Sabah 5.30 da belediye otobuslerine binip, sehrin oteki ucuna calismaya giden ve aldigi asgari ucretle namuslu yasamaya calisan insanlarin da varligini unutmamak lazim diye dusunuyorum. Senin durumun gecici. Sukret haline.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşinizden huzursuzsanız yeni bir iş bulun. Fakat işi bulmadan çalıştığınız yerden ayrılmayın. Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz. Daha uygun bir iş bulur orada çalışır, akşamları da yüksek lisansa devam edersiniz.

Şükretmeyi önerenlere de kulak asmayın. Günümüzün en büyük hastalığı sükretmek.
  • Yüksek lisansdan memnunmusunuz, tezsiz yapıyorsunuz zannımca. Tatmin olamamak çok kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

İşinizden huzursuzsanız yeni bir iş bulun. Fakat işi bulmadan çalıştığınız yerden ayrılmayın. Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz. Daha uygun bir iş bulur orada çalışır, akşamları da yüksek lisansa devam edersiniz.

Isyan etsin, kazan kaldirsin. Sonra da duzenli bir hayat kurmayi hayal etsin. Bu ulkede surunen, mahvolan insanlar var, issizlik var. Neden bahsediyorsunuz siz? Atip tutmak kolay, klavyeden kukremek kolay. Gidin yasayin, ter akitin, emek verin de sonra kukreyin!

• Askere gitmeden 10 saat uyuduğum olurdu. Bir kısmı keyif tabii
    Ve askerde çavuş 5 saat uyuduğunu ve yettiğini söyleyince ne dediğini bilmiyor dedim. Ama gerçekten yetiyor. Daha koyu oluyor uyku ve daha dinç oluyorsun gündüzler. Tabii gece yarısı nöbete gidersen veya gece eğitimi ve sonrasında gece nöbetine gidersen 5 saati de bulamazsın. En mutlu olduğum anlar eğitim arasında ağaç altında 5 dakika da olsa kestirmekti.

Derdin uyku değil ama yaptığın işi sevip sevmemenle ilgili. Bazen de başkalarını eleştirme yerine nasıl bir değişiklik yapsam da mutlu olsam işyerinde diye düşünmeye çalışmak lazım ama bu olmuyor her zaman başkaları haksız oluyor kendimizce.

Devam etmek gerek ve işyerinde de kafa takmayıp başka mutsuzlara nasılsın deyip onları mutlu yapmaya çalışmak mutluluğun anahtarı olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mutluluğun ve huzurun için büyük fedakarlıklarda bulunmalısın.Eğer sonradan pişman olmam dile getirmem diyorsan bırak ama sonra tek kelimesini edeceksen kendini suçlu bulmanın da anlamı yok suçu kabul etmenin de olan olmuştur geriye dönmek insanı geriye götürür birazcık fedakârlık edip de yoluna devam et bence işe yaramazsa bile en azından yaptım dersin de vicdanın rahat olur.Fırsatlarını tepme açılan kapıları kapama...Bu bir mesaj mı evet mesaj her zaman iyi ihtimali düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

İşinizden huzursuzsanız yeni bir iş bulun. Fakat işi bulmadan çalıştığınız yerden ayrılmayın. Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz. Daha uygun bir iş bulur orada çalışır, akşamları da yüksek lisansa devam edersiniz.

Isyan etsin, kazan kaldirsin. Sonra da duzenli bir hayat kurmayi hayal etsin. Bu ulkede surunen, mahvolan insanlar var, issizlik var. Neden bahsediyorsunuz siz? Atip tutmak kolay, klavyeden kukremek kolay. Gidin yasayin, ter akitin, emek verin de sonra kukreyin!

Siz mi kükrüyorsunuz, ben mi?

İsyan etmeyi, kazan kaldırmayı öneren kim?

Yaşadım, ter akıttım, emek de verdim, isyan da ettim, şükretmedim, kazandım. İki kere düşünün 1 kere yazın.

• quote:

quote:

quote:

Yaşadım, ter akıttım, emek de verdim, isyan da ettim, şükretmedim, kazandım. İki kere düşünün 1 kere yazın.

Sukretmeyen kisi isyan eder. Isyan ile hak alinamaz. Almak isteyenleri sistem tasfiye ediyor. Siz isyan ederek kazanim elde edememissiniz. Rahatliginizin sebebi bu.

Urettiginiz cozumler kitlesel degil bireysel.

• Siz daha iyi bilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sukretmeyen kisi isyan eder. Isyan ile hak alinamaz. Almak isteyenleri sistem tasfiye ediyor. Siz isyan ederek kazanim elde edememissiniz. Rahatliginizin sebebi bu.

Urettiginiz cozumler kitlesel degil bireysel.

Sukretmeyen kisi isyan eder.

Bu nedir Allah aşkına? Yapmayın, etmeyin. Hoşgörüsüzlük başka, yazdıklarınız başka. Biraz empati, olmadı sempati, lütfen.

Not: Sempati derken halk arasında olan yanlış kullanımdan bahsetmiyorum, karşıdakini anlama yollarından biridir sempati. Empatinin bir alt seviyesidir.

• Külfetsiz nimet olmaz...Yüksek lisans yapmak çocuk oyuncağı değil, çaba ve çalışma gerektirir...Buda zaman harcamak demek..Gelecekte daha iyi şartlarda iş bulmana veya daha huzurlu çalışmana faydası olacağını düşünüyorsan devam et..Asla bırakma..fasa fiso bir konuda gelecekte daha iyi şartlarda iş bulmana , yaşamana faydası olmayacksa hiç zaman ve para harcama..KUSURA BAKMAYIN SİZE UYGUN BİR KADROMUZ YOK...BİZLE ÇALIŞMAK İSTERSENİZ VEREBİLECEĞİMİZ ÜCRET BU KADAR...Diyorlar. Seçip beğenip, eleyip yeni işe aldıkları Üniversite mezunlarına 850 - 1200 Lira arası maaş veriyorlar. Şu an bir çok şirketlerin uyguladıkları ucuza adam kapatma politikası böyle..Beş yıl sonra maaş 2000 oldumu eleman kovuluyor, daha ucuza yenisi alınıyor...Karar sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Şubat 2013; 13:45:58 >

• senin gibi o aforizmaları yazan birine yaşamın nasıl bir hiçlik oldugunu söylemeye gerek yok fazla calısmanın nesiyle gururlanırlar anlamam temel ihtiyaclarını karşıladıktan sonra kölelik statü'sünde farklı bir yer edinmek icin herhalde , herşey tükeniyor şuraya yazarken harcadıgım süre bile bir daha asla olmıcak ölümle varlıgı hayatnının temel noktası yaparsan kimseye sormadan FARKINDALIK sana yardımcı olacaktır ,kendine eziyet ettgini söyledigin icin bu acıdan bakmak istedim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.