Şimdi Ara

Görüşlerinize Çok İhtiyacım Var (Seneye kalıp kalmama durumu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    @apocalypse47
    @kazanmak12
    @:_AnacondA_:

Çok teşekkür ederim, çok sağolun. Kararımda ciddi anlamda yardımcı oluyorsunuz.
  • Y-MF4 50K
    Y-MF3 45K

geldi arkadaşlar.. Tekrar yukarı
  • Kesinlikle 1 yıl daha hazırlanmalısın çok ağır bir psikoloji olduğunuda sanmıyorum.Malum okulda olmayacak biraz daha rahat olur gibi geliyor.

Bende 2012-2013 yılında gircem sınava tm'de okuyorum ama bilgisayar mühendisliğini hedefledim ve 1 yıl kaybetmeyi şimdiden göze aldım bence çok büyük bir kayıp değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_63426790/mpage_1/f_/key_//tm.htm buda benim konum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .captain.

Kesinlikle 1 yıl daha hazırlanmalısın çok ağır bir psikoloji olduğunuda sanmıyorum.Malum okulda olmayacak biraz daha rahat olur gibi geliyor.

Bende 2012-2013 yılında gircem sınava tm'de okuyorum ama bilgisayar mühendisliğini hedefledim ve 1 yıl kaybetmeyi şimdiden göze aldım bence çok büyük bir kayıp değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_63426790/mpage_1/f_/key_//tm.htm buda benim konum.

Tesekkur ederim yorumun icin, ailem bana birakti karari bakalim biraz dusunucem ustunde.

Beni tek canimi sikan ygs sosyal turkce vs vs giricek yine iki saat paragraf okuma falan, peeh bakalim,, sirf lys olsa keske sinav

• Bence düşün. Bende kalmak istiyorum ama izin vermiyor ailem. Elinde fırsat varken değerlendir derim. Keşke ben de hazırlanabilsem tekrar.

• 2. seneyi kaldırabileceksen kal. sonra bıkıp çalışamazsan pişman olursun. aileme yük olmak istemiyorum demişsin. zaten üniversiteden sonra kendi ayakların üzerinde duracaksın yani imkan varsa değerlendir derim. boşuna 2. sene uğraşma..
  • Tesekkurler yorumlar icin, seneye iyi bir calisma ile 10k icine girmek istiyorum acikcasi ama okul puanim 38 falan olacak obp ile, onu dusunuyorum suan, baya geri atacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kjm -- 21 Temmuz 2012; 14:06:07 >
  • Yukari beyler...

• Beyler babam yaz git diyor, ancak bana hic mantikli gelmiyor yazmak. Lutfen yukari son donemece girdik, ikinci sene pisman olmaktan korkuyorum, ne bileyim herhangi bi aksilik cikarda sinav aninda patlarim ymf4 50k ya muhtac hale gelirim demekten korkuyorum. Okul puanimda 38, inanilmaz bi dususe gecti ygs basarisi okulun bu sene sanssizlik resmen... Cok geri atiyor okul puani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sonuclar mf4 42bin ymf4 46bin ymf3 50bin. ben buyuk bir ihtimal kaliyorum ustelik 3.yilim. acaba 50bini arar miyim falan diye dusunme. 3bin 5bin hedefin her neyse basaracagim de. benim dusuncem hala ayni kalabiliyorsan kesinlikle kal

• valla 38 obp ile ilk 3 4 bine girmen lazım ham da 10bine girmek icinona göre dusun tasın ustad kolay olmaz iyi bir yer içine sinen bir yer varsa yaz git
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.