Şimdi Ara

Görüntülü Dershane YGS Hazırlık Videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu sene sınava hazırlanan bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim. Gerçekten zorlu bir süreç. Bende daha bu sene atlattım o sıkıntıyı. İnşallah herkes çalışmalarının karşılığını alır ve istediği bölümlere yerleşir. Unutmayın ki '' Çalışmayana, Allah başarı vermez. ''

Sene başında forumdan 2 arkadaşa yardımcı kitap satışlarım olmuştu. İnşallah yararını görüyorlardır. Bu seferde elimdeki diğer kaynaklardan birisi olan '' GÖRÜNTÜLÜ DERSHANE YGS DERS VİDEOLARI SETİNİ '' satıyorum.

Setin içeriği ile ilgili kısa olarak belirtecek olursam; YGS derslerini kapsayan geniş bir set. Toplam 148 adet DVD'den oluşmaktadır. Dersler: Fizik - Kimya - Biyoloji, Matematik - Geometri, Türkçe, Tarih - Coğrafya - Felsefe şeklindedir. Özellikle dershaneye gitmeyen arkadaşlar için çok çok yararlı olacağını düşünüyorum. Daha fazla bilgi için Pm'den ulaşabilirsiniz.

Ürünle ilgili en geniş bilgileri edinebilmeniz için bazı sitelerden satış linklerini koydum:

1-)http://www.hepsiburada.com/liste/ygs-sinavlarina-hazirlik-goruntulu-dvd-seti/productDetails.aspx?productId=kinteraktif2266&categoryId=1518802&SKU=KINTERAKTIF2266

Bu siteden örnek videoları da izleyebilirsiniz.

2-)http://www.goruntulumarket.com/ygs-hazirlik-goruntulu-egitim-seti

Burasıda zaten ürünü üreten kuruluşun kendi satış sitesi.

ÇOK ÇOK ÖNEMLİ NOT: Özellikle yönetici arkadaşlar için ve tabi ki alıcı arkadaşlar için belirtmek istediğim konu şudur ki: SET KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜNDÜR. HEPSİBURADA'DAN ALINMIŞTIR. KOPYALAMA VS. YOKTUR. ORJİNAL KUTUSUYLA BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR.

*** Videoları ders ders de satabilirim fakat bu durumda set bozulacağı için fiyatta artış olacaktır. Sizin için en karlısı tek set almak olur. Herkese teşekkürler. İyi çalışmalar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Upp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.