Şimdi Ara

Görüntü yok Klavye ışıkları yanmıyor pc çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstatlar donanım bilgim hiç yok. Hiç bir elektirik kesintisi olmadığı ve hiç bir sorun yokken pc yi kapattığım halde tekrar açmaya çalıştığımda monitöre hiç görüntü gelmiyor. Normalde klavye ışıklarıda yanması gerek ancak ilk başlangıçta 1 sn yanıyor ve sonra sönüyor. 2 fanda çalışıyor. Kasada hiç hareketlenme olmadı.. Elektiriklerde gidip gelmedi. Ekran kartını iki yerede taktım ikisinde de çalışmıyor. İlginç olan klavyeye ışık gelmesi gerekir onada ışık gelmiyor.. Sorun ne olabilir üstatlar.. Teşekkürler şimdiden.

    Not: Mause'da ışık gelmesi gerekirken mause'de ışık gelmiyor :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrimsel -- 22 Haziran 2013; 16:40:19 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: evrimsel

    Üstatlar donanım bilgim hiç yok. Hiç bir elektirik kesintisi olmadığı ve hiç bir sorun yokken pc yi kapattığım halde tekrar açmaya çalıştığımda monitöre hiç görüntü gelmiyor. Normalde klavye ışıklarıda yanması gerek ancak ilk başlangıçta 1 sn yanıyor ve sonra sönüyor. 2 fanda çalışıyor. Kasada hiç hareketlenme olmadı.. Elektiriklerde gidip gelmedi. Ekran kartını iki yerede taktım ikisinde de çalışmıyor. İlginç olan klavyeye ışık gelmesi gerekir onada ışık gelmiyor.. Sorun ne olabilir üstatlar.. Teşekkürler şimdiden.

    Sorununuz güç kaynağında. Güç kaynağınızı değiştirin. (Önceden yazan varsa kusura bakmasın, sayfayı yenilemeyi unuttum.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.