Şimdi Ara

'Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu' mesajı ve ekranda pullanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
3
Favori
44.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ben yeni aldığım powercolor hd 7870 de bu hatayı alıyordum ve garantiye yolladım bakalım ne olacak

Bende Amd 6570 aldım 1 ay önce bu sorunu yaşıyorum olmaz ise bende göndericem , gelişmelerini yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberhector

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ben yeni aldığım powercolor hd 7870 de bu hatayı alıyordum ve garantiye yolladım bakalım ne olacak

Bende Amd 6570 aldım 1 ay önce bu sorunu yaşıyorum olmaz ise bende göndericem , gelişmelerini yazarsan sevinirim.

Garantiden geldi inventus sorun yok dedi.Ordaki elemanlardan biri bilmemne sürümlü driveri yükle demiş ama ben hala alıyorum hatayı
    Windows xpde böyle bir hata vermiyor ama windows 7 de hep bu hatayı alıyorum.Windows 8'e geçmeyi deneyeceğim olmazsa vista
    13.1 , 12.11 ve 13.2 beta 6 driverlerinde hata aldım.Daha ne yapsam

• ARKADASLAR BENDE AYNI SORUNU ALIYORUM 7 YILDIR BILGISAYAR KULLANIYORUM BOYLE SORUN GORMEDIM PC DE ERHANGI BI SORUNUM YOKTU FORMAT ATANA DEK FORMAT ATTIKTAN SONRA 64x BİTİ YÜKLEDİM ATİ Yanıt vermeyi kesti bu durum kurtarıldı diye uyarı gelıyor (10dk ıle 15dk arasında ) Süreklı ekran kararıyor donanımdan bı arıza oldugunu sanmıyorum bu Program yazıcılıgında olan bı hata Bana yardımcı olucak bırı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter852

ARKADASLAR BENDE AYNI SORUNU ALIYORUM 7 YILDIR BILGISAYAR KULLANIYORUM BOYLE SORUN GORMEDIM PC DE ERHANGI BI SORUNUM YOKTU FORMAT ATANA DEK FORMAT ATTIKTAN SONRA 64x BİTİ YÜKLEDİM ATİ Yanıt vermeyi kesti bu durum kurtarıldı diye uyarı gelıyor (10dk ıle 15dk arasında ) Süreklı ekran kararıyor donanımdan bı arıza oldugunu sanmıyorum bu Program yazıcılıgında olan bı hata Bana yardımcı olucak bırı var mı ?

Kardeşim bi çözümünü bulamadık ki sana yardımcı olalım.Hala aynı hatayı alıyorum deli olmak üzereyim Yarım saat crysis 3 oynuyorum tak ekran gidiyor sonra gelincede oyun çökmüş oluyor.Vallahi bıktım artık.Sen git 1500 tl ver bilgisayar topla eskisinden daha az performans versin.
    Eğer derdime derman bulabilirsem baba bir konu açacam her türlü çözüm taktiğini yazacam.Bu nedir ya ?

• Arkadaşlar AC2 oynarken ara videolarda (vsync) oyun donuyor görüntü sürücüsü kapatılmaya zorlandı hatası alıyorum bir kaç saniye sonra tekrardan oyuna geçince vsync kaldığı yerden devam edıyor ama yaklaşık 10 snyi sonra aynı hatayı yeniden alıyorum sokakta gezinirken hiçbir sorunla karşılaşmıyorum driver olarak eski sürücülerden yükledim 270 sürcüsü ama yinede sorunum çözülmedi gerçi en güncelinde sokakta gezinirkende atıyordu bi çözümü varmı arkadaşlarlar.
  • Bende de aynı sorun var şu an uğraşıyorum bi çözüm bulursam paylaşacağım..
  • Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu sorunu çözümü ;

Kulandığım Notebookda böyle bir sorun vardı ( Win7 32 bit, Nvidia 9650m gt 1 gb ) çözüm yolları;

-Virüs Taraması yaptım sorun düzelmedi.
    -Microsoft Fix tool yükledim sorun düzelmedi.
    -Notebook fanları temizledim ve tüm chiplerin termal macunlarını yeniledim. Sorun düzelmedi.
    -İşletim sistemini yeniden kurmama rağmen sorun düzelmedi.
    -Nvidia son sürüm driver kurdum sorun düzelmedi.

-Çözüm : Güvenli modda Nvidia ile ilgili her şeyi kaldırdım.. Sonrasında saydamlık efektlerini kapattım ve windows performans yöneticisinden en iyi performans için windowsu ayarladım. Restart sonrası windows7 kendi driver yüklemesi yaptı ve sorun düzeldii...

Umarım işinize yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacivert_

Bende de aynı sorun var şu an uğraşıyorum bi çözüm bulursam paylaşacağım..

bende yaşıyordum bunu ama sadece google chrome da yapıyordu. mozilla ve yandex kullanmaya başladım onlarda yapmıyor..
    ama takılmıştı aklıma ve tesadüfen de olsa sonunda chrome da da çözmeyi başardım.

aygıt yöneticisinden ekran kartı driverini güncellemeyi dene. bazan şu an en güncel driveri yüklü diyor bulamıyor..bazan da buluyor bunun nedenini bende bilmiyorum..

o olmadı ise ekran kartım nividia sitede otomatik tarama yapıyor(hata verebilir virüs programını kapatıp dene) eksik olan şeyleri bulup öneriyor sana istersen kur..

bu ikisi de bende sorunu çözmeme yetti..bir dene istersen muhtemelen senin sonunu da çözecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PressNewGame

Bu sorunu yaklaşık 1 senedir yaşıyorum. PC m Packardbell TJ65 erkran kartım GeForce GT240M. ilk zamanlar böyle bir sorunum yoktu. sonralarda işletim sistemi kullanışlı olmayınca (WIN7 home basic x64) Ultimate x64 geçtim. sürücüyü yükledim herhangi bir sorun yoktu bbi ara güncellenmesi gerektiği yönünde mesaj geldi güncellememle birlikte bu belaya bulaştım. Runes of Magic adlı bir online oyunu pencere mod da oynamaktayım. oyunun tam heyecanlı yerinde zindan yaparken birden ekran 3-5 sn liğine kararıyor ve "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" mesajı geliyor. Bazen oyuna devam edebilirken bazen ise çok sinir bozucu şekilde pullanma oluyor. pullanma derken ölü piksel gibi ama ölü değiller ekrandaki görüntüye göre hareket edebiliyorlar. bilgisayarı yeniden başlatmamla düzeliyor. bayadır bu olaya çözüm arakmaktaydım sonra bi sebepten format atmak zorunda kaldım. sorun yoktu ama aero denen saydamlık ta yoktu. başlar düğmesine basıp aero diye arattım ve aero yu açtım bi hata verir gibi oldu ama önemsemedim. sonraları tekrar bu hatayı almaya başladım. sorunun tamamen driver dan kaynaklandığını düşünmekteyim. acaba nasıl çözebilirim yardım eden olursa çok sevinirim. ayrıca PC bağımlısı olduğum için donanımsal sorun olmadıkça servise göndermek istemiyorum. şimdiden teşekkürler...

Ben bu sorunu GTX560M ile yaşadım nedenide fazla overclocka yüklendim

• Bende de PackardBell TJ65 Modeli Var , Aynı Sorunlar Bende de Var, Arada da Mavi Ekran Verip Restart Atıyor. Isınma Kaynaklı Diye Temizlik İşlemlerini ve Macun İşlemlerini Yaptırdım Yinse Devam Ediyor Sorun, Ekran Kartının Chipsetinin Değişmesi Gerektiğini Söyleyenler Var, 1 Haftaya Tamirciye Götürebilirim, Ankara da İşinin Ehli Tamirci Bilen Var mı?İşini Sağlam Yapacak
  • Ben de son günlerde tavan yaptı bu durum günde 10-15 defa oluyor.En son sürüme güncellemiştim driverı ondan sanırım.Boş bir zamanımda deneyeceğim eski driverı yüklemeyi.Bu arada benim kartım da amd 6950.
    Bundan önce de hep amd kullanırdım hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım nvidiada da oluyormuş bu yüzden olur böyle şeyler deyip amd'yi hemen yerin dibine sokmuyorum :)
    Seviyorum ben ya amd ekran kartlarnı

ama işlemciyse intel sonuna kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyiragongo -- 14 Mayıs 2013; 23:57:53 >
  • http://support.microsoft.com/kb/2665946/tr#FixItForMeAlways

adresinde önerilen 3 adet yöntem mevcut. Denemekte fayda var.
  • StRuCtUrE kullanıcısına yanıt
    eyvallah denemekte fayda var. formattan sonra bu hata oluştu benim bilgisayarda
  • Bende bu hatayi aldım asus dcu2 7850 kullanıyorum.Bu hatadan sonra is bitmedi daha fazla hatalar vermeye başladı oyun esnasinda donuyor pc reset atiyor windows hata veriyor vs vs basim dertten cikmadi anliyacaginiz.Simdi karti degistirmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_R

ya vallahi zulümya saat başı pcye res atmak zorunda kalıyorum bıktım vallahi
    bu arada denemelere başladım çözümlere göre buraya yazıcam

edit1: bir arkadşaın verdiği linkdeki 10. 10 sürümünü indirdim ancak öncesinde kaldırma işlemi yapın. kaldırma işlemi yapmadan önce 12.xx sürümünü yüklediğimde dakika başı hata veriyordu, amd yi kaldıramıyordum bile, zarzor ati yi kaldırdıktan sonra tekrar 10.10 u kurdum şu an çok rahatım umarım böyle devam eder, linki uygun bir zamanda koyacam ancak kurduğum 10.10 sürümü

edit2: 10.10 sürümü de bir boka yaramadı, öle böle fena sövüyorum atiye, neyse şimdi cd ile verilen driver ı kuruyorum düzeldiğini de pek zannetmiyorum ama test edebileceğim bir yer de yokki, şapadanak veriyor hatayı, neyse windows güncelleştirmeyi sonuna kadar yapcam ekran kartını çıakrıp takcam birazdan sonrasında ise cd ile verilenle önce kaldırıp sonra tekrar kurucam eğer yeni edit yapmadıysam yöntem olmuş demektir yoksa faso fiso :(. neyse umarım olur...

edit3: üstteki denemeler başarısızlıkla sonuçlanmıştır, son olarak ekran kartını güzel temizleyip çıkarıp takıcam başka edit gelmesse bilinki ekran kartını temizleyip çıkarıp takmam sorun yaratmamış demektir.

edit4:editleme yaparken sıkıntı çıkardı makine uçtu bende söktüm herboku yeniden taktım kabloların yerlerini değiştim, şu an fan sesi biraz azaldı ayrıca herhangi bir sıkıntı yok gibi velakin korkuyorum hala çünkü ilk açarken system halted gibi bi hata çıkardı korktum ama resleyince düzeldi. neyse kasayı tamamen açıp yeniden kurdum eğer olursa devam olmassa son bir fikrim var o da pc yi 1 hafta uykuya bırakmak, çünkü böyle bir hatayı almıyordum sağolsun sınav için pc yi bir kaldırdık pir kaldırdık, 6 ay yattı dönerken sıkıntılı gelmişti, bu hatayı aldığımdan format atmıştım, sorunsuz 1 aya yakın kullanmıştım ama mikerim format falan bidaha sıkıntı, 200gb dosyalarım var.

edit5: sikiyim böyle bilgisayarı lan araştırmadan toplama alırsam böyle olur. çıkar tak yaptım başta iyiydi sonra tamamen bok oldu.

edit online: lan alttaki sorumu cevaplasanız ölürsünüz değilmi

bu arada bana overlock hızlandırma fan hızı sıcaklık değerleri vs için bir program önerebilcek varmı
    anakartım asus

küfür etmeseydin iyiydi şikayet ediyolar. 7 gün çiziliyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

Bende de PackardBell TJ65 Modeli Var , Aynı Sorunlar Bende de Var, Arada da Mavi Ekran Verip Restart Atıyor. Isınma Kaynaklı Diye Temizlik İşlemlerini ve Macun İşlemlerini Yaptırdım Yinse Devam Ediyor Sorun, Ekran Kartının Chipsetinin Değişmesi Gerektiğini Söyleyenler Var, 1 Haftaya Tamirciye Götürebilirim, Ankara da İşinin Ehli Tamirci Bilen Var mı?İşini Sağlam Yapacak

bendede aynı sorun var ısınma sorunu pb de yaptırdıysan bi görüşelim ama istanbuldayım hani ne yaptırdın hesabı.
  • Arkadaşlar Windows 7 çıkalı nerdeyse hiç kullanmadım diyebilrim sebbi bu hata yüzünden görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtukldu hatası windows xp de o kadar çok vermiyor bu hatayı ama windows 7 de delirityor çözümü bulan hiç kimse yokmu?

Kullandıgım Kart:
    Ati Radeon HD 5570 1 Gb 128 Bit DDR3

Windows 7 Klasik sürümde kullanıyorum aero yada vs tema anlamda degil en düşük özelliklerde ve modda kullanıyorum

microsoftun siteisjne göz attım o programda mic. fix hiç bir işe yaramadı

driver en güncel yükledim... gene hata veriyor o.c yapmadım normal herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitsezgin

Arkadaşlar Windows 7 çıkalı nerdeyse hiç kullanmadım diyebilrim sebbi bu hata yüzünden görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtukldu hatası windows xp de o kadar çok vermiyor bu hatayı ama windows 7 de delirityor çözümü bulan hiç kimse yokmu?

Kullandıgım Kart:
    Ati Radeon HD 5570 1 Gb 128 Bit DDR3

Windows 7 Klasik sürümde kullanıyorum aero yada vs tema anlamda degil en düşük özelliklerde ve modda kullanıyorum

microsoftun siteisjne göz attım o programda mic. fix hiç bir işe yaramadı

driver en güncel yükledim... gene hata veriyor o.c yapmadım normal herşey

bence de bu fixit bi işe yaramıyor ama microsoftun diğer fixit programları işe yarıyor konuyla alakası yok ama bilgisayarımdan sistem sesleri hariç ses çıkmıyodu fixit programıyla hallettim.
    bu hatayı da benim tahminim ya güncelleme hatası yada ısınmayla alakalı yaşıyoruz.

• arkadaşlar sorunu çözdüm gibi. Buradan yardım aldığım için çözümümü yazayım diyorum. Öncelikle forumdaki arkadaşlara teşekkürler.

Ben 3-4 gündür uğraşıyordum bununla, virüs olmadığını ve ekran kartına zarar verici bir yazılım olmadığından emindim. Kart sürücüsü 1 defa kökten silip (YU ile) tekrar kurdum. Olmadı ve artık sinirimi bozunca bakayım dedim.
    Görüntü denetleyicisi çalışmayı durdurdu... makalesine denk geldim araştırırken. Pek anlam veremedim ama önemli gibi duruyor çünkü bende bağlantısı çıktı.

Sistemim:
    GTS250 (Leadtek Winfast)
    Core2Quad q8400
    Asus P5QLSE
    4 GB (2x2 Kingston Ram)
    PSU 250W

2009 Şubat'ında toplamıştım. Hala iş görüyor kerata.

Sorun ısınmadan diye düşünerek ekran kartını temizleyip geri taktım. Bu kez pc çalışmaz oldu. Zaten önceden bildiğim bir problem olan (benim pcmde) ram yememesi vardı. Yatağında bir sorun vardı, ne zaman pc temizlesem geri taksam bunu yaşıyordum. Ama nvidia hatasını 2 hafta önceki formattan sonra son sürücüyü kurduktan sonra almaya başladım. Sürücü: 320.49

Ramin birini çıkarıp çalıştırdığımda açılıyordu pc. Bende önce tek ramle çalıştırdım. 4 saatten fazla böyleydi pc. Yaklaşık 1 sa kapalı olmasından sonra 2.yle çalıştırıyım derken hiç zorlamadan açtı ve 20 25 dkdır hata almıyorum.

umarım işinize yarar. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qristiano -- 1 Ağustos 2013; 2:34:30 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.