Şimdi Ara

Görüntü işleme ve websitesinde kullanılacak yapay zeka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar iyi günler yapmaya niyetlendiğim bir elektronik tabanlı projede fikir aşamasındayım bunun için de endüstrilerdeki yanma sistemlerini izlemesi ve çeşitli düzenlemeler yapılması için termal kamera(bu noktaya takılmayın şu anlık amaç görüntü işleme)ile görüntüyü işleyerek buna göre motorlar vasıtası ile hareket verecek diye düşündüm şuan. Çeşitli yerlere baktım bunun için python NumPy ve opencv gerekli olduğu yazıyordu benim soracağım şey ise bunlara ek bir şey bilmem gerekir mi ayrıca ilk başta prototipde yani, ilk başta her şeyi bilgisayara yaptırıp ardından mikrodenetleyiciye geçirmem iyi olur mu?(projenin modüler olması da önem arz ediyor benim için) bir de konudan koparmış olacağım ancak sistemde alınan sensör ve kamera verilerini kulanıcıya olası arıza bildirimi olarak geri döndürmek istiyorum web sitesi üzerinden yapılarak olması gerekli onun da sanırım.web sitesi üzerinde yapay zeka süreci nasıl işliyor(çeşitli yerlere baktım makine öğreniminden bahsedilmiş ancak kafam fazlasıyla karışık durumda, olası arıza bildiriminin mantığı da yapılan müdahale sayısına göre değişimi baz alarak parametreler üzerinden çıkarılacak o2 co co2 sıcaklık vs.)  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleyn -- 23 Ocak 2026; 16:58:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.