Şimdi Ara

Görsel Olarak Gitar Modifiyesi (Fotoğraflı - Epiphone Special II)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir can sıkıntısından aklımda gitarımı görsel olarak modifiye etmek vardı. Fakat istediğim hale getirmek büyük bir maliyet gerektiriyordu ve 400 liralık gitara bir o kadar daha masraf yapmak pek mantıklı gelmedi. 1 sene daha kullanacağım zaten en fazla, şu an maddi yetersizlik sebebiyle bu aletle devam ediyorum. Profesyonel bir işten vazgeçip hobi amaçlı yapmaya koyuldum.

İlk olarak manyetik kapağı takmayı kafama koydum. Türkiye sınırları içerisinde satılmadığı için DealExtreme'den 4 dolara Les Paul manyetik kapağı siparişi verdim. 10 gün içerisinde elime ulaştı. Youtube'daki anlatımlar ile kendi başıma zor da olsa kapakları taktım.

Daha sonra ise gövde ve klavye'nin uyum içinde olduğu bir süsleme planım vardı sticker ile. Türkiye'de tabi ki satışı fazla yoktu bu ürünlerin. eBay'den almak isteidğimde ise kargo ücreti yüzünden 120-130 liralık bir maliyet çıkıyordu. Bende elimdeki imkanları kullanmaya karar verdim.

Çok çok güzel bir uygulama olmasa da baktığım zaman hoşuma gidiyor. Taktığım bantlar nalburlarda satılan bildiğimiz maskeleme bantları. Söküldüğü zaman hiç bir iz bırakmıyor, o yüzden tercih ettim. Bantlar üzerinde daha çok uğraşsam ortaya daha güzel şeyler çıkabilirdi belki.

Lafı daha fazla uzatmayayım. Gitarın ilk halinden son haline kadar adım adım fotoğraflarını ekledim. Önerileriniz, tavsiyeleriniz olursa sonuna kadar açığım.

Ekleme: Headstock'daki bant benim de hoşuma gitmedi sonradan çıkardım onu.

• Hacı güzel yapmışsın iyi etmişsin ama tek hoşuma giden manyetiklerin üzerine taktığın koruma.
  • benim de koruma çok hoşuma gitti metalik severim metallica çalarım çok pis çalıyom en iyi ben yazıyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam manyetik kapakları ve klavyedeki bantlar hoş olmuş ama bana sorarsanız gövdeye yapıştırdıklarınızı da sökün kötü duruyor cidden.elinize sağlık bu arada

• Eyvallah beyler, gorusleriniz ve tavsiyeleriniz icin sagolun. Dedigim gibi bantlar icin fazla zaman harcamadim, yakin zamanda daha iyi biseyler ortaya cikarmaya calisacagim.

• Manyetik kapakları çok yakışmış. Zaten yakışmadığı gitar görmedim. Şahsi fikrim gitarı kapaklar dışında orjinal kullanmak.

Hocam klavye için sticker falan eBay'da ya da bazı türk sitelerinde bulabilirsiniz. Trapezoid diye geçiyor sanırım.
  • Şekil olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Eyvallah beyler, gorusleriniz ve tavsiyeleriniz icin sagolun. Dedigim gibi bantlar icin fazla zaman harcamadim, yakin zamanda daha iyi biseyler ortaya cikarmaya calisacagim.

İyi günler hocam, manyetik kapakları nedir ne işe yarar zarar verirmi türkiyede varmı :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SyhnYlmz S kullanıcısına yanıt
    Manyetik kapakları genellikle görsel amaçlı kullanılır. Yarar ve zararı kişiden kişiye göre değişir aslında. Tonda çok ufak bir farklılık oluyor. Youtube'da bunun için hazırlanmış videolar var izlerseniz o ufak farkı anlarsınız.
  • quote:

Manyetik kapakları genellikle görsel amaçlı kullanılır. Yarar ve zararı kişiden kişiye göre değişir aslında. Tonda çok ufak bir farklılık oluyor. Youtube'da bunun için hazırlanmış videolar var izlerseniz o ufak farkı anlarsınız.

Teşekkürler türkiyede varmı güzel sizinki gibi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyhnYlmz

quote:

Teşekkürler türkiyede varmı güzel sizinki gibi :)

Malesef hocam, Turkiye'de bulmak zor. Dealextreme.com gibi sitelerden 3-4 dolar gibi bir miktara edinmeniz mumkun, kargo ucreti de alinmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.