Şimdi Ara

Görmekten yorulduğunuz bir sistem başlığı daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,
    3.000 - 3.500 TL aralığında bir sistem topladım ancak siz değerli kullanıcılara danışmak istediklerim var.
    Topladığım sistem bu şekilde link verebiliyormuyum pek bilmiyorum kuralları ancak ;
     Görmekten yorulduğunuz bir sistem başlığı daha
    İşlemci -http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7346
    ekran kartı -http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6712
    anakart -http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7478

    bu şekilde ana donanımlarım.Bu anakart seçmiş olduğum ekran kartını ve işlemciyi taşır mı ? Bütcenin büyük bölümünü ekran kartına ayırdığım için işlemci ve anarttan kısmak zorunda kaldım.İşlemcini hakıında görüşleriniz nelerdir ve oc düşünmediğim iiçin ek soğutmya gerek var mıdır ? Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkazankayaa -- 3 Temmuz 2016; 0:39:35 >







  • Anakart taşır problem olmaz. İşlemci için ek soğutmaya gerek yok kutusundan çıkan fan yeterli olacaktır. Ekran kartı olarak bu saatten sonra gtx970 yerine amd rx 480 tavsiye ediyorum, performans olarak daha iyi fiyat olarak da daha uygun şuan referans tasarımları satılıyor en fazla 1 aya kadar özel soğutmalı modeller çıkar beklemek isterseniz sizin tercihiniz ama referans tasarım modellerin de fanının sessiz çalıştığı söyleniyor. SSD olarak kesinlikle kingston v300 serisinden uzak durun yazma hızı çok düşük, sandisk ultra II veya samsung 850 evo(ben bu modelden kullanıyorum 5 yıl garantili) tavsiye ederim. Rx480 tercih edince ekran kartından artan parayla kendinize 250GB ssd alabilirsiniz/i5 6500 alabilirsiniz/h170 çipset anakart alabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ederim ilgin ve yorumun için.Nasıl derler biraz fanboyluk var bende nvidia olsun istiyorum geçtiğimiz yıllarda yılmıştım driver problemleri yüzünden amdlerden ancak deiğiniz gibi fahiş bir fiyat farkı var.SSD öerinizi kesinlikle göz önünde bulunduracağım.İşlemcinin frekans hızının az oluşu çok bir fark yaratır mı sonuçta yıl olmuş 2016 2.7 biraz az gibi darbopaz falan olur mu ? birde yine h110 gaming serisi olanvar çipsetlerde onu düşünüyordum ancak ellerinde kalmamış ancak bayram sonrasında vereceğim için siparişi o zamana kadar ellerine geçer diye umuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.