Şimdi Ara

GorillaPOD - Akrobat Ayaklı Tripod 20TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limangoda gezerken gördüm. Zamanında ben bunun küçüğünü 30TL almıştım. Bu modeli 60TL ye falan satıyorlardı. Fotoğraf işiyle amatör uğraşanların kaçırmaması gereken ürün. Bendeki çok kullanışlı, büyüğü daha ağır makinalarda kullanabiliyorsunuz.

https://www.limango.com.tr/urun/gorillapod-akrobat-ayakli-tripod-buyuk-9182749?sayfa=1

• quote:

Orijinalden alıntı: Elanorth

Limangoda gezerken gördüm. Zamanında ben bunun küçüğünü 30TL almıştım. Bu modeli 60TL ye falan satıyorlardı. Fotoğraf işiyle amatör uğraşanların kaçırmaması gereken ürün. Bendeki çok kullanışlı, büyüğü daha ağır makinalarda kullanabiliyorsunuz.

https://www.limango.com.tr/urun/gorillapod-akrobat-ayakli-tripod-buyuk-9182749?sayfa=1

Hocam benim makine 650 d 1.5 kilo 135 mm ile belkide 2 kilo bunu taşıyabilir mi bu ürün en fazla 1 kilo diyor tasima kapasitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conq_34 -- 23 Şubat 2015; 11:42:28 >

• conq_34 kullanıcısına yanıt
    Yaramaz kardeşim senin makine için ... Küçük makinede iş görür ancak. Ayrıca her tarafta 10 tl en fazla. Limango olmasa arkadaştan Satıcı diye şüphelenecektim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada çok çin takliti var markanın. Fiyatlar söylediğiniz gibi, fakat onlar çok çabuk bozuluyor. 1000TL ye aldığım makinayı 10 liralık malzeme kullanarak düşürüp kırmak saçma geliyor.
    Benimkinin altında mıknatıs var. 400gr cihazı baş aşağı rahatça tutabiliyor. Benim kasanın foto larını çekerken çok işime yaramıştı. O zamanlar baktığımda bu model 60TL civarındaydı.3 senedir kullanıyorum daha sorun çıkartmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 23 Şubat 2015; 12:08:40 >
  • Aliexpresste 3 dolar falan cakmasi sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekol51

Yaramaz kardeşim senin makine için ... Küçük makinede iş görür ancak. Ayrıca her tarafta 10 tl en fazla. Limango olmasa arkadaştan Satıcı diye şüphelenecektim

Teşekkürler sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress'ten 3 liraya almistim aynisini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HB 60 liraya satıyor aynı ürünü...
    kargo bedava olmazsa anlamı kalmaz :(
  • Ürün gerçekten aşırı basit ama kullanışlı mı evet kullanışlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.