Şimdi Ara

Görev Yöneticisi-Başlangıç programları hakkında bir kaç soru SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

*(Bu esas sorum)Laptop açıldıktan sonra tahminen 3-5 dakika filan kasıyor ve donuyor.
    Ama açılma hızında bir problem yok.Hızlı açılıyor.Başlangıç'ta bulunan programları devre dışı yapsam bu donma sorununa çözüm olur mu?

*Alt resimde bulunan "Program" nedir?Bu sorun neredeyse herkes de varmış internette araştırdım.
    Nasıl kaldırılacağını bilmiyorum.Dosya konumu yok çünkü.Bazıları virüs diyor bazıları eksik yüklenen program.
    Hem Windows Defender hem de Avira ile sık sık tarama yaparım şimdiye kadar bir şey çıkmadı.

*VProtect Application nedir?Dosya konumu "AVG Web TuneUp" klasörünü açıyor.Ama ben AVG virüs tarama uygulamasını daha önce silmiştim.Yerine Avira yükledim.C Klasöründe ki AVG ve AVG Web TuneUp isimli iki klasörü sileyim mi?

Görev Yöneticisi-Başlangıç programları hakkında bir kaç soru  SS

*Edit:İlk soruda bahsettiğim bazı uygulamaları kapattım ve donma sorunu çözüldü gibi.Eskisine oranla iyi şimdi.

*ASUSWSLoader denen şeyin ne olduğunu bulamadım.Gereksiz bir şeyse onuda kapatayım mı?(Edit: Sanırım Asus'un Web Storage denen bulut servisi.Onuda kapatttım kullanmıyorum çünkü.)

*Son soruda ki "AVG Web TuneUp" klasörünü sildim.Fakat sildikten sonra Başlangıçta ki "VProtect Application" bu sefer isim değiştirdi.
    VProt olarak görünüyor şimdide.

Görev Yöneticisi-Başlangıç programları hakkında bir kaç soru  SS

Orada bulunan "Program" ve "Vpot'u" nasıl silerim?

Edit 2 : Program ve Vpot'u CCleaner yükleyerek sildim.
    Başlangıçta bulunan bütün programları da kaldırdım.Sadece Avira virüs tarayıcı duruyor.İlk soruda bahsettiğim kasma-donma sorunu çözüldü gibi.Şimdi biraz daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 3 Temmuz 2017; 17:28:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.