Bildirim
Görev yönecisi ve regedit açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
>"Başlat"
>>"Çalıştır"
>>>Aç Kutusuna "gpedit.msc" yazın ve "tamam deyin.
Karşımızda "Grup İlkesi" geldi.Şimdi sırasıyla şu yolu izliyoruz.
>"Kullanıcı Yapılandırması"
>>"Yönetim Şablonları"
>>>"Sistem"
>>>>"Ctrl+Alt+Delete" Seçenekleri" burada
>>>>>"Görev Yöneticisini Devre Kaldır" üzerine iki kere tıklayıp "devre dışı"
seçeneğini etkinleştirip "uygula" "tamam" diyoruz.
Bunu bır dene... eğer oLmazsa Baska bır yöntem daha var... -
combofix adlı program ile bilgisayarı tarat düzelicektir bi de pcnde virüs var combofix temizler -
arkadaşım kesin çözüm başlat sonra çalıştır sonra gpedit.msc yaz sonra kullanıcı yapılandırması sonra yönetim şablonları sonra sistem sonra bu dediklerimi iki kere tıklıyoruz eğer ctrl+alt+del e bastığında görev yöneticin gelmiyorsa hacı ctrl+alt+del sorunları diye bir metin var orda ikikere tıkla ona bir pencere açılacak orda üç şık var 1.yapılandırma 2.etkin 3.devre dışı bırak bu aşamada sen devre dışı bırak şıkkına tıklayıp uygula tamam deycen.....eğer hacım regedit yazdığında çalıştıra karşına ''kayıt defteri düzenleyicisi yöneticiniz tarafından dewre dışı bırakıldı'' diye bir uyarı alıyorsan sistemi ikikere tıkladıktan sonra kayıt defteri düzenleyicisi engelle diye bir metin var onu iki kere tıklayınca yine üç senekli penceremiz gelcek ordada yine 3. seçenek olan dewre dışı bırak de uygula tamam de sorunun çözülecek.bir çok forumda acaip şeyler anlatılıyor.dikkat et yine forumlarda bu yöntem anlatılır son aşamasında derlerki 1.seçenek olan yapılandırma yı işaretle der böle yaparsan olmaz.bunu yap ve onayla etrafa yay dua et ve dua alırsın.allaha emanet
-
İlginç, 1 sene evvel ki soruna yeni cevap bulabilen birisi çıkmış. Tebrik etmek lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
İlginç, 1 sene evvel ki soruna yeni cevap bulabilen birisi çıkmış. Tebrik etmek lazım.
hacı bende bu zamanda bu problem mi kaldı -
-
2-3 yıl önce win xp sp2 64 bit kullanmışdım sonra winrar yuklemek istedim pc ye oda virüslüymüş aynı sorunlar olmuşdu pc de görev yöneticisi çalışmıyodu felan format çek en garantisi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X