Şimdi Ara

Görev çubuğu altına simge düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • W8.1 kullanıyorum. Gördüğünüz gibi simgeler görev çubuğunun içine giriyor, altında kalıyor. Bu problemi nasıl düzeltebilirim? Direk üstüne hizalasın istiyorum. Teşekkürler
     Görev çubuğu altına simge düşüyor

• up
  • Sağ tıklayıp yeniden sırala. Ada göre türe göre vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görev çubuğu şeffaf, içine giriyor ondan bahsediyorum. Siz yanlış anladınız sanırım.
  • Onlar oraya nasıl girdi acaba, birde onu düşünmek lazım. :)
  • Ahaha kendiliğinden giriyor en alttakilerin bir kısmı hep böyle oluyor, aero ile ilgili falan mı diye düşündüm de ayarını falanda bulamadım
  • Masaüstünde bir sağ tuş tıklayıp, Görünüm - Simgeleri Otomatik Düzenle tıklayabilir misiniz?
  • Yok yine olmadı, kaldı ki ben düzenlenmesini istemiyorum. Dağınık güzel, w8e düşüreceğim bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesberk -- 1 Nisan 2014; 21:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

Yok yine olmadı, kaldı ki ben düzenlenmesini istemiyorum. Dağınık güzel, w8e düşüreceğim bu gidişle

Hocam sıstem gerı yukleme yap bı de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı daha önce HDMI, VGA gibi bir kablo ile monitöre bağladınız mı ? Çünkü laptop çözünürlükleri max. 1366x768 oluyor ama HDMI ile 1920x1080. Monitöre bağladığınızda dosyaların yerini yeniden düzenlediyseniz böyle bir sorun olabiliyor.
  • Core. kullanıcısına yanıt
    Simgeler kılavuz çizgisine hizalanmadığından daha aşağıya inebiliyor. Hiza diyince anlık düzeltiyor atıyorum rar dan bir şeyler çıkarttığım zaman kendiliğinden işaretli olmasına rağmen iniyor. Saçma salak davranmaya başladı
    Sizin dediğinizde ikinci monitöre takılı iken oluyor ama çıkartınca hemen düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesberk -- 2 Nisan 2014; 14:40:50 >
  • Görev çubuğunu gizleyerek dosyaları ordan çıkarabilirsiniz belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.