Şimdi Ara

Görev adamı Ali Palabıyık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk defa doğru düzgün yöneten bir hakem gördüler. Hakem çok iyi yönetti tek hata ofsayt kararı oldu

hakem olarak demiyorum sadece genel olarak söylüyorum hakemden taraftara yöneticilere çirkeflikten gerginliğe her
    türlü üç kağıda kadar herşeyden bahsediyorum o yüzden Galatasaray burda kazanamıyor bunun futbolla alakası yok

Zaten derbi maçlarda hangi hakemi atarlarsa atasınlar hepsi eleştiriliyor ve hataları oluyor. Hakemlerimiz yetersiz.

Yabancı hakem sistemine geçmeliyiz artık.

-İsmail'e verilen kırmızı değil sarı olmalıydı. O kadar sert girmedi bir defa Quaresma'nın sarı kartı daha sertti.

-Quaresma'ya verilen ilk sarının aslında direk kırmızı olması gerekirdi.

-Medel'in Alper'e yaptığı faul sarı kartlıktı.

-Atiba'nın pozisyonu eldi o yüzden penaltı verildi yani faul olduğundan değil.

-Mehmet Ekici'yi yapılan 2-3 faul verilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lucas10

Quaresma direk kırmızı görmeliydi. Şenol Güneş in tribüne gitmeside doğru. Hakemin bazı sarı kartlarda hatası var ama genel olarak bakarsak doğru yönetti.

Zaten derbi maçlarda hangi hakemi atarlarsa atasınlar hepsi eleştiriliyor ve hataları oluyor. Hakemlerimiz yetersiz.

Ofsayt yanlış

Cenk in topuğuna basılıyor net penaltı

Hadi hepsini geçtim şu iki pozisyonu çalsa maç 2-3

Siz GS lı değilsiniz. GS fb maçlarında nasıl doğrandığumızı nr çabuk unuttunuz

Hafızanı zorla bakalım kaç derbide fener doğrandı. Bul yaz.

Ama ben fb nin derbilerinde GS bjk TS hepsinin doğrandığını defaşarca gördüm

Onun için saçma sapan yazmayın

• Macin 20. dakikasind pepe'nin var, net kirmiziydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128969718

Ama maçtan sonra keşke Beşiktaş kazansaydı diyorum. Hakem en ufak takdir hakkı olacak her pozisyonda Fener lehine karar kullandı, ilk penaltı penaltı değil, Quaresma'nın ikinci sarısı çok zorlama bir kart adam topa hamle yaptı, ikinci yarıda sürekli Fener'lilere ucuz fauller çalarak oyunu durdurdu. Maçın sonunda İsmail'i de hiç yoktan gereksiz yere attı Beşiktaş'ı doğradığı için, Beşiktaş'ı doğradığını bildiği için. Beşiktaş'ın verilmeyen net bir golü de var ofsaytla alakası yok tartışmalı pozisyon bile değil. Yazık oldu Beşiktaş'lıların adına üzüldüm yenilmelerini istiyordum ama bu şekilde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: amacsızpanda

quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

Quaresma direk kırmızı görmeliydi. Şenol Güneş in tribüne gitmeside doğru. Hakemin bazı sarı kartlarda hatası var ama genel olarak bakarsak doğru yönetti.

Ofsayt yanlış

Cenk in topuğuna basılıyor net penaltı

Hadi hepsini geçtim şu iki pozisyonu çalsa maç 2-3

Siz GS lı değilsiniz. GS fb maçlarında nasıl doğrandığumızı nr çabuk unuttunuz

Hafızanı zorla bakalım kaç derbide fener doğrandı. Bul yaz.

Ama ben fb nin derbilerinde GS bjk TS hepsinin doğrandığını defaşarca gördüm

Onun için saçma sapan yazmayın

Yazdığımı tekrar oku istersen ben ofsayttan bahsetmedim. Quaresma 2 net kırmızısı var 2. sarıdan atıldı. Şenol Güneş tribüne doğru karar. Sarı kartlarda hatası var o da bazı sarı kartlarda.

Hangi hakem atanırsa atansın eleştirilecek ve hatalar olacaktı. Yabancı hakemler gelmeli maçlara artık.

• Hakem ikinci yarı maçın kontrolünü kaybetti. Beşiktaş alehine 2 net hata yaptı. Fener'in alehine yaptığı hatalar da oldu ama Beşiktaş'a yaptıkları kadar belirleyici değildi.

Şenol Güneş: "Eğer Antalyaspor haksız mağlup olduğunu düşünüyorsa, haftaya iyi oynar ve kazanır. Kazanacak gücü var demek ki."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.