Şimdi Ara

Gorenje WA65205 Dokunmatik 2000 devirli Çamaşır Makinesi İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
3
Favori
32.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Orijinalden alıntı: TUTANKHAMOUN

bahsettiğim resimler :)

Gorenje WA65205 Dokunmatik 2000 devirli Çamaşır Makinesi İncelemesi

Gorenje WA65205 Dokunmatik 2000 devirli Çamaşır Makinesi İncelemesi

Cogu urun yok eskisi gibi degil sitesi

Telefondan girince sapio:) giriyor siteye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :) bugünlerde bir durgunluk var gibi. sanırım yakında gene hareketlenir :)
  • merhaba bir süredir çamaşır mak. değiştirmek için cihaz bakıyorum. önce panasonic 148vg3 modelini almaya karar vermiştim kampanya bekliyordum forumda araştırma yaparken candoğan beyin yorumlarını dikkatle okudum. 25 senedir çalışmakta olan ve hala sıkıntısı olmayan aeg bulaşık mak. nı ve aeg yi hatırladım. sizce Gorenje 65205 mi AEG l75270fl mi almalıyım? Bu 4D su püskürtmenin yararı oluyor mu? Hangisi hacim ve sessizlik olarak daha iyidir? yada gorenje nin dokunmatik ekranlı olmayan yine çelik kazanlı modellerinden hangisini önerirsiniz. teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canyi -- 29 Mart 2013; 14:43:55 >

Orijinalden alıntı: canyi

merhaba bir süredir çamaşır mak. değiştirmek için cihaz bakıyorum. önce panasonic 148vg3 modelini almaya karar vermiştim kampanya bekliyordum forumda araştırma yaparken candoğan beyin yorumlarını dikkatle okudum. 25 senedir çalışmakta olan ve hala sıkıntısı olmayan aeg bulaşık mak. nı ve aeg yi hatırladım. sizce Gorenje 65205 mi AEG l75270fl mi almalıyım? Bu 4D su püskürtmenin yararı oluyor mu? Hangisi hacim ve sessizlik olarak daha iyidir? yada gorenje nin dokunmatik ekranlı olmayan yine çelik kazanlı modellerinden hangisini önerirsiniz. teşekkürler...

goranje cok ıyı ona rakıp mıele w1612 olabılır

Siemens bulaşık ve siemens çamaşır makinesi için ithal ve kullanışlı modeller önerebilir misiniz? Can Bey sizin de görüşlerinizi bekliyorum. 2ay sonra evlenicem br türlü karar veremedim

şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu makineyi en son Kadıköy'deki Gürsey'in Electrolux bayisinde gördüm. Teşhir ürünü 800TL idi, ihtiyacı olan kaçırmasın.

Telefonunu verir misiniz mağazanın, bir arayayım. Satılmadıysa tabii..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gerçi ben bu makineyi pazarlamak için Gorenje'den hediye almışım öyle diyorlar bazı çok zekiler :))))))))))

Hocam internetten baktım sizin için.
    Adres : Caferağa Mh. Serasker Cd. No:36 Kadıköy 34710 İstanbul
    Telefon : (0216) 414 80 90

Gerçi ben bu makineyi pazarlamak için Gorenje'den hediye almışım öyle diyorlar bazı çok zekiler :))))))))))

Candoğan bey merhabalar. şimdi baktım dahttp://www.outletbeyazesya.com/GORENJE-WA65205-cAMAsIR-MAKiNESi_1981.html#0 burada gorenje wa65205 çam makinesini gördüm. siz almışsınız bu ürünü. kullanmışsınız. açıkçası sanırım çok beğenmişsiniz. sizi beyaz eşya konusunda yorumlarınızı nerde okusam dikkate alıyorum :D teşekkürler tekrar.

ne dersiniz candoğan bey. bu ürünü buradan bu fiyata alayım mı. gorenje müşteri hizmetlerini aramıştım artık türkiye de satış yok demişlerdi. ben bunun servis sorununu yaşayabilir miyim. izmirde kullanılacak bu makina bu arada. sizin tavsiyeniz nedir...

gorenje wa65205
    aeg mi
    bosch mu yoksa
    Profilo CM1001CTR mi.

bütçe en fazla 1000 tl. nasip olursa anneme hediye alaağım.

candoğan beyin dışında arkadaşlar sizlerinde tavsiyeleriniz varsa değerlendirmek isterim. bir tane ürün alalaım artık. tavsiyeleriniz için teşekkürler...

Saygılar...

• ben aynı yerden aldım.Filiz Hanım çok yardımcı oldu. aldım, 6 aydır kullanıyorum. gayet memnunum. ürünü öneririm, Outletbeyazesya.com'u kesinlikle ÖNERİRİM :)
  • şimdi gorenje servisi aradım konuştum. izmirden bi servis. adam diyor makine sağlam kolay kolay bozulmaz ancak parçaları pahalı diyor. yurtdışından geliyormuş bunun parçaları. bozulduğu zaman euro üzerinden parça parası vereceğiz yani... :D alsak mı almasak mı hala kararsız kaldım ne yapacağım bilmiyorum. ama çok istiyorum almayı. kaliteyi ucuza alınca hevesleniyor insan :D ne yapsak bilemedim işte... bide 800 tl ye alanlar var. outlette 1000 lira. 800 liraya nerden bulacağız. alırdık ne güzel :)

Orijinalden alıntı: recepsaltas

quote:

Candoğan bey merhabalar. şimdi baktım dahttp://www.outletbeyazesya.com/GORENJE-WA65205-cAMAsIR-MAKiNESi_1981.html#0 burada gorenje wa65205 çam makinesini gördüm. siz almışsınız bu ürünü. kullanmışsınız. açıkçası sanırım çok beğenmişsiniz. sizi beyaz eşya konusunda yorumlarınızı nerde okusam dikkate alıyorum :D teşekkürler tekrar.

ne dersiniz candoğan bey. bu ürünü buradan bu fiyata alayım mı. gorenje müşteri hizmetlerini aramıştım artık türkiye de satış yok demişlerdi. ben bunun servis sorununu yaşayabilir miyim. izmirde kullanılacak bu makina bu arada. sizin tavsiyeniz nedir...

gorenje wa65205
    aeg mi
    bosch mu yoksa
    Profilo CM1001CTR mi.

candoğan beyin dışında arkadaşlar sizlerinde tavsiyeleriniz varsa değerlendirmek isterim. bir tane ürün alalaım artık. tavsiyeleriniz için teşekkürler...

Saygılar...

Gorenje'de sadece servisten sıkıntınız olabilir. Gerçi şu an servisliğini yapan distribütör firma çok iyi. Aynı zamanda Liebherr'in de servisi.

WA65205 kapalı kutu ise çok iyi. Ben geçen gün Gürsey'lerin Kadıköy Electrolux bayisinde teşhirini 800TL'ye görmüştüm. Aldığınız yerden pazarlık da edebilirsiniz.

Profilo CM1001CTR modeli üretilmiyor. Onun yerine CM1001ETR alınabilir.

Gorenje çok daha donanımlı, almışken Gorenje derim, ama anneniz teknolojiye yatkın olup kullanabilecekse.Gerçi favori program listesi oluşturabiliyorsunuz, kullanılması kolaylaşıyor.

AEG'de bütçeyi 1200-1250 arasına çıkarmak gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: recepsaltas

quote:

gorenje wa65205
    aeg mi
    bosch mu yoksa
    Profilo CM1001CTR mi.

Saygılar...

Gorenje'de sadece servisten sıkıntınız olabilir. Gerçi şu an servisliğini yapan distribütör firma çok iyi. Aynı zamanda Liebherr'in de servisi.

WA65205 kapalı kutu ise çok iyi. Ben geçen gün Gürsey'lerin Kadıköy Electrolux bayisinde teşhirini 800TL'ye görmüştüm. Aldığınız yerden pazarlık da edebilirsiniz.

Profilo CM1001CTR modeli üretilmiyor. Onun yerine CM1001ETR alınabilir.

Gorenje çok daha donanımlı, almışken Gorenje derim, ama anneniz teknolojiye yatkın olup kullanabilecekse.Gerçi favori program listesi oluşturabiliyorsunuz, kullanılması kolaylaşıyor.

AEG'de bütçeyi 1200-1250 arasına çıkarmak gerekiyor.

cevabınız için teşekkürler. ben o 800 tl dediğiniz yeri aradım ellerinde yokmuş. gorenje için outletbeyazeşya.com u aradım onlardada kapalı kutu değilmiş. outlet ürünüymüş. kutusu açık bir kaç yerinde çizik olabişlirmiş. fotoğrafını çekip gönderecekler bana. gorenje nin kazan çelik olduğunu görmüştüm. şimdi profilo yada aeg corboran filan diyor. gorenje daha mı kaliteli yani. servis izmirde var. aradım konuştum bir kaç yerle servisini biz yapıyoruz filan demişlerdi. teknoloji pek önemli değil benim önceliğim sağlamlık. sonuçta annem babam kardeşim yaşıyor evde ne kadar çamaşır olabilirki. fazla da zorlanmaz makine bu konuda. ne yapsam bilemedim ki. ilerde acaba servis sorunu yaşayabilir miyiz. malum parçalarıda pahalymış...

• Bu makinenin aynısı olan Vestel Hidra 2000 T modelini, 749 TL gibi uygun fiyata buldum ve faturalı garantili olarak aldım.

Şimdilik her şey güzel, sadece video daki gibi köpük yapamadım..

Sahi nasıl olacak bu iş, köpük köpük olsun istiyorum yıkanırken...

Orijinalden alıntı: sararmen

Bu makinenin aynısı olan Vestel Hidra 2000 T modelini, 749 TL gibi uygun fiyata buldum ve faturalı garantili olarak aldım.

Şimdilik her şey güzel, sadece video daki gibi köpük yapamadım..

Sahi nasıl olacak bu iş, köpük köpük olsun istiyorum yıkanırken...

Hayırlı olsun, güzel bir seçim. Ben memnundum Gorenje'den, şu an arkadaşımda asil görevine devam ediyor

Videodaki köpük benim ön yıkamalı programda bol deterjan doldurmam sonucu oluştu ve makine yıkamadan sonraki sıkmayı rahat yapamamıştı. O kadar köpük olması iyi vir şey değil yani. 120ml toz deterjan temiz çamaşırlar için fazlasıyla yeterlidir

Ben makinenin beyazları yıkamasından son derece memnundum, sadece renklileri yumuşatıcı olmayınca temiz bir koku ile çıkarmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyhnsr

gorenje wd95140 aldım 9 kılo kurutmalı cam makınesı kullanan veya bılgısı olan mevcut mu ?

Makineyi kaça aldınız? Bu model orijinal Gorenje üretimi değildir. Kesin bir bilgim yok ama büyük ihtimalle Daewoo'nun üretimidir. Fena bir makine değil, tabi 1500TL'den fazla para vermediyseniz.
    orjınal gorenje uretımı gorenje artık Türk markası olmus markayı enkay grup satın almıs fabrıkaları ıle bırlıkte ust duzey bır makıne ınceleme fırsatım olmadı sadece kurulum yapıldı fıyat olarak 3300 tl ama bana cok daha uyguna geldı butun beyaz esyaları nerdeyse gorenje aldım buzdolabını kullanıyorum cok cok begenerek aldık bulasık ve camasırı daha kullanamadım ankastre set var bırde ondanda memnunum tek camasır makınem de merakım var kullanan varsa cok yardımcı olur bana yoksa ılla calıstırmak zorundayım )))

Açıkçası yaptığınız inceleme olmasaydı, böyle bir makine alamayacaktım.

Goranje yerine Vestel olmasında bir tereddütüm olmadı, zira aynı kalitede kopmpedantlar kullanıldığını düşünüyorum.

Sayenizde 750 liraya, en az 2000 liralık bir makine almış oldum.

Dün mesela beyazları yıkadım, eski makinamda sarı-gri lekeler kalırdı, bu makinadan çıkan beyazlara inanamadım temizlik ve mis koku olarak.

Tekrar saolasın.. @candogan62
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.