Şimdi Ara

Gördüğüm rüyaları bu konuya yazıyorum (Csb değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanet Bir Gün 30.10.2013
    Zombi salgını başlamıştı ve dışarısı yavaş yavaş çığırından çıkmaya başlamıştı.Millet ''Nasılsa dünyanın sonu geliyor'' diyip sokaklara dökülmüştü bile.Ben ve mah.deki arkadaşımda yanımıza tecrübeli bir siyahiyi (filmlerden bildiğimiz biri) alıp sokağa çıkmıştık.Siyahi arkadaşa koca çocuk diyorduk.Biz bir dükkana girip birşeyler aşırmaya çalışırken koca çocuk kırmızı bir jipi çalış getirmişti bile.Ben ve arkadaşımda kötülerin güldüğü şekilde gülerek heyecanla binmiştik jipe.Jipi arkadaş sürüyordu.Bir süre sonra durduk ve arabadan indik.Arkadan şu gta san andreas'ta olan beyaz dalga takan 3 kişi koca çocukla dalga geçiyordu.Olay çıkarmadan hızlıca uzaklaştık.Bir süre sonra yan tarafa baktığımızda birden 2-3 asalak zombi gördük ve bize doğru koşmaya başladılar.Bizde ayaklar *öte değer şekilde toz olduk oradan.Denizden tahliye edilenleri gördük ama pek bulaşmadık.Daha sonrasında kurtulmak için bir yerler aramaya başladık ve koca çocuk bağlantıları sayesinde böyle bir yer olabileceğini öğrendi.Sonra dikkatlice oranın yolunu tuttuk.Mekana vardığımızda önümüzde büyük elektrik direği tarzında bir yer vardı.3'ümüz diğer tüm insanlarla beraber oraya tırmanmaya başladık.Bu sırada akşam olmuştu bile.O korkunç kısma yaklaşıyorduk.Direğin ucuna geldiğimde karşımda tanımadık bir adam ve hemen direkte benim alt kısmıma tutunmuş koca çocuk, arkadaşım ve diğer insanlar vardı.Karşıdaki adama baya bekledikten sonra buradan nasıl kurtulucaz diye sordum ve adam bana tutunduğumuz direğin en ucunda bir kapağı eliyle açarak işte buradan dedi.İçeriye baktığımda pek birşey görünmüyordu sadece merdiven basamakları vardı.Adama bu kapaktan nasıl içeriye sığcaz.Üstelik bu kadar yüksekte zorla tutunurken oradan nasıl giricez dedim.Adamda içeriye girmemize izin vermeleri yeter.Ondan sonra kurtulucaz, içeride çok farklı yerler var dedi.Fazla ses çıkarmadım ama koca çocuğun orda durmaya niyeti yoktu ve zombi denilen yaratıklar yavaş yavaş aşağıdan tırmanmaya başlamıştı.Kafalarını tekmeleye tekmeleye aşağıya indik ve tek katlı bir evin çatısında yattık.Sabah kalktığımızda lanet olası direğin üstüne tekrar çıktık fakat o kapak yoktu.Hiçbir şey yoktu.Sadece elektrik direğine benzer bir yapı vardı ama girilecek yer yoktu.Orda bir umutsuzluğa düştük.Direğe ne olduğunu bile anlamamıştık.Kaçış yolumuz olacaktı.İşte tamda orada anlayamadığım bir sebepten tek kalmıştım ve gözlerimi açtığımda altımda ceset yığınları vardı.Sokaklar neredeyse 5-10 metrelik ceset yığınlarıyla dolmuştu fakat o kadar düzdüki asfalttan farkı yoktu.O sırada sokağın ucunda bir zombi gördüm.Az geri gidip tekrar zombiye baktığımda tam sokak ortasında bu sefer insan vardı.Hey diye seslendim arkasını döndü ve o bir zombiydi.Karanlıklardan kaçabilir misin? diye sordu.Bende beni dürtmeye niyetli olduğundan koşmaya başladım ve en sonunda çıkmaz sokağa gelmiştim.Anlayamadığım bir sebeple o kadar hızlı koşuyordumki 2 bina arasında hızlıca git gel yapmaya ve zıplamaya başladım.Amacım ordan zik zak çizerek kurtulmaktı.Bir nevi özel güçlerim olmuştu sanırsam ama bir türlü o yeri aşamadım ve zombi ile karşı karşıyaydım.Rüya ise en şey yerinde bitti.

• Kimse rüyasını bu kadar detaylı hatirlayamaz,zaten bunun pesine hemen uyanıyorsun.Rüyada at göreni,ölümünü göreni, göreni çok gördüm de,zombi göreni hiç görmemiştim.
  • The walkıng dead etkisinde kalmış ama güzel beğendim rüyanı veya hikayeni
  • bende uzaylıları gördüm odamı basmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 30 Ekim 2013; 20:16:08 >
  • Rüya dediğin şey zaten CSB nin bi dalıdır
  • Benim bir arkadaşım var oda zombi görmüştü rüyasında.Yanlış hatırlamıyorsam zombiler bizim arkadaşı ve onun arkadaşlarını kovalıyor.Baktılar kaçamıyorlar bizimki erkeklik yapıyor siz gidin ben hallederim diyor ve orada zombiyi yapıyor.Rüyasının devamı varsada buraya kadarını dinledim sonrasında zaten gülmekten dinlemeyi kesmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Heisenberg_

The walkıng dead etkisinde kalmış ama güzel beğendim rüyanı veya hikayeni

Hocam hiç izlemedim o diziyi.Ayrıca rüyamdaki zombiler gerçekten hızlıydı.World War Z'deki gibi

+1 Bilinçaltı ne işler yapıyor ama.Üstüne üstlük canlı
    @VanpeL[TR]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.