Şimdi Ara

GÖRDÜĞÜM RÜYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün gece bir rüya gördüm. Rüyayı tam ve net bir şekilde hatırlıyorum. Normalde asla böyle hatırlamam. Tam olarak rüyayı anlatmayacağım. Bir yerdeyim. Biri var yanımda. Bir şekilde şu numaraları buluyorum. Ve o ortamda bu rakamlar benim için çok önemli. Bulunca heyecanlanıyorum ve rüyamda ezberliyorum.

Sayılar: 02044

Uyandığımda çok şaşırdım. Hemen denedim bu sayıları. Ama rüyada ele geçirdiğim numaraların kullanıldığı platformda işe yaramadı. Gün boyu bu sayıları düşündüm. Ne anlama geldiğini çözmeye çalıştım.

02044 ne olabilirdi ki ? Google'da defalarca kez arattım. Sadece bazı satış sitelerinin ürünlerinin kodu olarak çıktı. Birde bir yerin posta kodu. İnternetten bir şey bulamadım yani. Ama daha önce hiçbir rüyayı böylesine net görmezdim. Şimdi sayıları bile hatırlıyorum. Sanki çok değerli bir işaretmiş gibi geliyor.

Buraya konu açma sebebim ise sizlerden bu sayıların ne anlama geleceği hakkındaki görüşlerinizi almak.

Görüşlerinizi bekliyorum.

• nerenin posta koduysa bi bilet kes hemen oraya git hayatının fırsatını bulacaksın!

(beyler bozuntuya vermeyin gider birazdan)

• Numbers Mason

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 1 Eylül 2016; 18:40:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanım Kasaturayı Getir

nerenin posta koduysa bi bilet kes hemen oraya git hayatının fırsatını bulacaksın!

(beyler bozuntuya vermeyin gider birazdan)

Finlandiya'da Espoo diye bir yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up. Dh forum halkından çok güzel tespitler ve görüşler bekliyorum.
  • Düşündürücü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.