Şimdi Ara

GÖRDÜĞÜM HER GÜZEL KIZLA TANIŞMAYA ÇALIŞSAM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kızların ortalama tiplerle veya tipsizlerle çıkma nedeni sevgilisi olan erkeklere başka kızlar bakmayacağı için onlara güvenebilecek olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkunçlukarı

quote:

Orijinalden alıntı: Lepelien

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Tipin iyise yani 100 kişiden 90ı yakışıklı diyorsa genel olarak güzel kızlar sevgilin olamaz güzel kızlar ortalama ve düşük tiplilerle sevgili olur, sana ya ortalama kızlar ya da kilolu kızlar düşer. Bunun mantığını çözemedim ancak yakışıklı bireylerin genel sorunudur bu

Şunun mantıklı yada mantıksız herhangi bir açıklaması yok mu?

Hemen yapayım aciklamayi güzel kizlari genelde tipsiz ama özgüveni yüksek cemtilmen ve kibar adamlar kapar yakisiklilar ise o benim pesimden kossun mantigi ile yaklasir guzel kiz neden erkegin pesinden kossun ki sonra elde kala kala cirkin kiz kalir mantik bu

Bahsettiğiniz olayın mantığı yok çünkü öyle bir şey yok. Bunun güzellikle veya yakışıklılıkla 'çok' alakası yok çünkü.

Nasil yok yaa uzaydami yasion acaba benim gorduklerim hep bu olay etrafinda donuo valla

Dostum iddia ediyorum, tipim yüzüme bakılmayacak kadar kötü değil de yine de kötü olsaydı bile neredeyse her kızı yine elde edebilirdim. Kızlarda tabi biraz daha önemli güzellik ama erkeklerde pek değil.

• ilk 5 tanesi reddedicegi için güvenin kırılacak ve vazgeçiceksin
  • olay tipte değil tip olayı lise 1 e kadar geçerlidir

lise1 den sonra kızlarda tip yerine aradığını bulma evreleri yaşarlar

istedikleri illa romantik yakışıklı sözünde durcak değil

duygularını ve hazlarını yaşatacak erkek ararlar

bu altın kuraldır

sonraki kural koruyacak erkek ararlar

eğer sağlam adamların veya tayfan varsa(illa senin güçlü olman gerekmez hep sınıfımı domine edip adam toplayıp sınıf basardık olay bu)

en son ise güzel yapan erkek

bu 3. plan en son yapacan iş pek takma

he bide sevgililik olayı geçicidir en fazla 8 yıl gördüm sonra evlendiler 1 yıl evli kalıp boşandılar

yani bundan anlıyacağımız tam bağlanma çocuk şimdi depresyonda eskisi gibi olamadı düşün halini

yapılacaklar:En kötü tofaş doğan görünümlü şahin()(bmw olsa bırak kızları erkekleri bile tavlarsın net)

eğlence,zevk ve hazza dayalı hayat(üniversite bittikten sonra işe yaramaz bu entellektüel olacaksın ozaman)

her türlü mevzuda güvenecek kızlı erkekli bir tayfan(kız şart değil ama illaki olur tayfada kız kankalar)

cesur olmak(merhaba bile demek cesarettir korkmucaksın korkarsan her zaman kaybedersin fakat aptallık ve cesaret arasında çok ince bir çizgi var o çizgiyi görürsen sorun olmaz)

marka takılmamak(çok ama çok önemli marka giy fakat abartmaktan kaçın full orji adidas takılmak pek hoş durmuyor kızlar arasında karaktersiz olarak görüyorlar ne alakaysa bende anlamadım

safa yatmak(bir kızın nasıl biri olduğunu anlamak için salağa yatmak çok önemlidir fakat yapamıyorsan sakın deneme not:aşırı abartırsan salak lakabı kaçınılmazdır)

hal ve hareketler(temiz bir yüzün olsun kaşların ortasını almak şart :D sakal bakımından sakal seviyorsan kontrol altında tutarak kirli sakal bırakabilirsin sevmezsen beybi feys takıl hareket bakımından hani derlerya ... ol diye ondan ol değer verme ondan çok olduğunu hatırlat gerisi gelir)

ve en son şık bir giyim tarzı(zorunludur bu misal olarak vermektense kendi tarzım buluşmalara yakalı bir t-shirt veya gömlek nedeni ise yaka asilliği temsil eder dışarı gezmeye kışın polar yazın kısa kol lacoste t-shirt bununda nedeni kışın soğuktan korunma yazında herhangi bir tarzın olduğunu belirtmektir)

başarı oranı:Bütün maddeler dahil

kız safsa:yüzde 75

kız orta derece akıllıysa:yüzde 80

kız akıllı ise(dersi karıştırma hiçbir sınav bir insanın zekasını ölçemez):yüzde 70

son söz:kolay gelsin bak bu maddeleri sıraladım ama kendine has takdir edilecek stilin ve itibarın varsa kurtarırsın fakat bunlar yoksa kendini değiştirmen için yardımcı olur bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cleopatranintangasi

ilk 5 tanesi reddedicegi için güvenin kırılacak ve vazgeçiceksin

baltalı ilahta geldi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tipin iyise yani 100 kişiden 90ı yakışıklı diyorsa genel olarak güzel kızlar sevgilin olamaz güzel kızlar ortalama ve düşük tiplilerle sevgili olur, sana ya ortalama kızlar ya da kilolu kızlar düşer. Bunun mantığını çözemedim ancak yakışıklı bireylerin genel sorunudur bu

Hemen yapayım aciklamayi güzel kizlari genelde tipsiz ama özgüveni yüksek cemtilmen ve kibar adamlar kapar yakisiklilar ise o benim pesimden kossun mantigi ile yaklasir guzel kiz neden erkegin pesinden kossun ki sonra elde kala kala cirkin kiz kalir mantik bu

Bahsettiğiniz olayın mantığı yok çünkü öyle bir şey yok. Bunun güzellikle veya yakışıklılıkla 'çok' alakası yok çünkü.

Çünkü bu isin mantığı masaya koyulan BMW veya Mercedes anahtarıdir

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ckipsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

olamazsın çünkü güzel kızların zaten sevgilileri var

merhaba bağyan

Merhaba da ben ufaktan kaçayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü bu isin mantığı masaya koyulan BMW veya Mercedes anahtarıdir

Değil ama tipten daha etkili olduğunu kabul ederim.

• quote:

sokakta,parkta,avmlerde vsvs. gidip merhaba deyip tanışsam güzel kızlarla acaba 1 tanesi ile sevgili olabilir miyim ?

benim metroda yapmışlığım var gidip çocuğa Turkcell'li misin sen o.O deyip evet cevabını alınca da versen ya bi numaranı dediydim ordan yürüdü gitti
    ne işsiz insanmışım ya , düşünüp düşünüp gülüyorum böyle ara sıra

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

quote:

sokakta,parkta,avmlerde vsvs. gidip merhaba deyip tanışsam güzel kızlarla acaba 1 tanesi ile sevgili olabilir miyim ?

benim metroda yapmışlığım var gidip çocuğa Turkcell'li misin sen o.O deyip evet cevabını alınca da versen ya bi numaranı dediydim ordan yürüdü gitti
    ne işsiz insanmışım ya , düşünüp düşünüp gülüyorum böyle ara sıra

merhaba bağyan tanışabilir miyiz

• Dışardan çok havalı görünüyordun.Seninle tanışmak istedim ben xx de,elini uzat.Tabi derken kendinden emin,dik,güçlü bir ses tonuyla söyle Emin ol kız seni çekici bulacaktır.Çünkü bir kıza herkes sen güzelsin der.Önemli olan burada kızın kişiliğine iltifat etmek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba bağyan

Merhaba da ben ufaktan kaçayım

Çömel ve gitmesini bekle.

• quote:

Bu düşünceyle kaybediyorsunuz aslında.
  • quote:

Herkes böyle düşündüğü için güzel kızların sevgilileri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Dışardan çok havalı görünüyordun.Seninle tanışmak istedim ben xx de,elini uzat.Tabi derken kendinden emin,dik,güçlü bir ses tonuyla söyle Emin ol kız seni çekici bulacaktır.Çünkü bir kıza herkes sen güzelsin der.Önemli olan burada kızın kişiliğine iltifat etmek.

eyv kanka
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasil yok yaa uzaydami yasion acaba benim gorduklerim hep bu olay etrafinda donuo valla

Dostum iddia ediyorum, tipim yüzüme bakılmayacak kadar kötü değil de yine de kötü olsaydı bile neredeyse her kızı yine elde edebilirdim. Kızlarda tabi biraz daha önemli güzellik ama erkeklerde pek değil.

dostum iddanı çürütmeye çalışmıyorum aksine kanıtlıyorum kızlar daha çok özgüvene kibarlığına centilmenliğine bakar diyorum o yüzden diyorumm nesini yaanlış anladın acabaa

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

sen öyle san sevgili olsa da olmasa da güzel bir kıza yazan en az 25 erkek vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los Borrachos

quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

sen öyle san sevgili olsa da olmasa da güzel bir kıza yazan en az 25 erkek vardır

+sonsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleopatranintangasi

ilk 5 tanesi reddedicegi için güvenin kırılacak ve vazgeçiceksin

Bunu yazmaya geldim, gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.