Şimdi Ara

GooMass Yalanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konu hakkında bir çok yanlış bilgi olduğundan dolayı bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.

    Goomass , internetten para kazanmak istiyorum diyenlere baş ucu rehberi olacak nitelikte bir eğitim seti. İçeriğinde Orçun Oruç Aykaç ve Cüneyt Seçkin Aykaç'ın uzun deneyimler sonucunda edinmiş olduğu online pazarlama adına değerli bilgiler mevcut. Goomass, internetten para kazanmayı düşünüp bu işi profesyonel bir şekilde nasıl yürütüleceğini öğrenebileceğiniz piyasada bulunan en iyi eğitim setlerinden biri. Bu yazımda sizlere goomass içeriği hakkında detaylı bir anlatım yapacağım.

    Ürün İçeriği

    Goomass içeriği yeni eklenen eğitimler ile 8 dijital kitap,görüntülü ve uygulamalı videolu eğitimler,6 tane bonus eğitim ve en önemlisi internetten para kazanma adına izleyeceğimiz yolları anlatan Yol haritası..

    Goomass Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing)

     GooMass Yalanı!


    Bu bölümde anlatılanlar satış ortaklığının mantığının kavranması adına bilgiler veriliyor ve satış ortaklığın tüm detayları ile öğrenmemize olanak sağlıyor.

    Satış ortaklığı eğitiminde Dünyanın önce gelen alışveriş siteleri olan Clickbank, Amazon, Ebay vb. gibi siteler üzerinden nasıl faydalanarak para kazanacağımız ve ürünleri nasıl pazarlayacağımız hakkında dorucu bilgiler sunuyor.

    Bu bölümde açıkçası satış ortaklığı hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar satış ortaklığı hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir kişinin bile kolaylıkla anlayabileceği düzeyde.

    Goomass Clickbank Eğitimi

     GooMass Yalanı!


    Clickbank Dünyada ki en büyük Satış ortaklığı sistemlerinden biri. Bunu göz önünde bulunduran Goomass yazarları Clickbank hakkında bilmemiz gereken her türlü bilgiyi vermekte ve Dünyanın en büyük satış ortaklığı sisteminden nasıl para kazanabileceğimizi bize öğretmektedir. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken bir konu var. Clickbank etkili satış teknikleri kullanılırsa çok büyük gelirler getirmesinin yanında rekabet ortamı da göz önünde bulundurulmalıdır. Bununla birlikte internetten para kazanma işine yeni giren bir kişi iseniz Clinkbank ile para kazanmayı bir sonraki adımlarda geçmenizi tavsiye ederim. Çünkü Clickbank taki ürünleri satabilmeniz için belirli bir düzeyde İngilizce bilgisi şart.

    Not: Clickbankın yenilenmesi ile birlikte yeni arayüzün kullanımı doğrultusunda Clickbank eğitimi bölümü düzenlenmiş ve videolu anlatımlarla desteklenmiştir.

    Goomass Amazon Associates Eğitimi

     GooMass Yalanı!


    Amazon.com başta elektronik kitaplarla olmak üzere,fiziksel ve dijital ürünlerden tutun oyuncaklara kadar bünyesinde çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Dünyaca ünlü bir site olan Amozon.com da Clickbank gibi satış ortaklığı sistemini kullanmaktadır.

    Bu bölümde Amazon’un satış ortaklığı sistemi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir ve dünyanın önde gelen alışveriş siteleri arasında yer alan Amozon.com ile sürekli para kazanabilirsiniz.
    Bu bölümde de satış ortaklığına yeni girmiş girişimcilerinde dikkatini çekmek isterim ki Amozon.com da belirli düzeyde yabancı dil bilgisi gerektirmektedir.Bu kazanç yolunuda bir sonra ki adımlarda denemeniz sizin başarınız açısından daha faydalı olacaktır.

    Not: Amazon Associates İle satış ortaklığı yaparak para kazanma adına bilgiler veren ilk eğitim seti Goomass’tır. Goomass dışında Amazon satış ortaklığı hakkında bu kadar geniş kapsamlı bilgilere ulaşmanız mümkün değildir.

    Goomass Xticaret Eğitimi

     GooMass Yalanı!


    Türkiyenin ilk satış ortaklığı platformu olan Xticaret’e Clicbankın yerli versiyonu da denilebilir. Bünyesinde komisyon oranları çok yüksek olan ürünler barındırmaktadır.

    Tamamen satış ortaklığı ile çalışan xticaret hakkında detaylı bilgiler yine Goomass içerisinde mevcut olup tüm detayları ile bu bölümde Goomass kullanıcılarına sunulmaktadır.Gerek site/blog kulanarak gerek internet reklamcılığı ve sosyal medya ile satış yapma stretejilerin sunulduğu bu bölümde çok kapsamlı bilgiler yer almaktadır. Ayrıca bu konuda Goomass yazarları, ileri derecede teknik destek vereceklerini sürekli duyuruyorlar.

    Goomass SEO Eğitimi

     GooMass Yalanı!


    Bu bölümde, kurmuş olduğunuz site/blogları seo uygulayarak ilk sıralara taşıyarak satışlarınızı artırmanız açısından bilgiler vermekte, dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında açıklamalar bulunmaktadır. Seo hakkında hiçbir bilgisi olmayandan tutun, seo hakkında detaylı bilgilere sahip olan kişilerinde faydalanacağı bu bölüm eğitimlerinde satışlarını arttırmanız adına size fayda sağlayacak bilgilere ulaşabileceksiniz.

    Goomass Google Adwords Eğitimi

     GooMass Yalanı!


    Google firmasının reklam platformu olan Adworbs, şuan ülkemizde ve dünyada reklam sektöründe en büyük paya sahiptir. Satış ortaklığı sistemi üzerine kurulu olan Goomass doğru reklamlar yardımı ile satışlarımızı arttırmamıza yardımcı oluyor. Bu amaçla Google Adworbs hakkında bilmemiz gereken tüm detaylara bu bölümde değiniyor.

    Goomass Yazı Yazarak Para Kazanma Eğitimi

     GooMass Yalanı!


    Bu bölüm yazı yazarak para kazanma üzerine Goomass’ın son güncellemesi ile birlikte kullanıcılarına sunduğu ücretsiz bir eğitimdir.Bu bölümde yazı yazarak para kazanma adına bilmemiz gereken tüm detaylara yer verilmiştir. Ayrıca sadece bu bölümden faydalanmak isteyen kullanıcılara da bu eğitim modülünü Goomass dışında alabilme imkanı sunmuştur. Sadece bu eğitimi almak için tıkla

    Not: Bu bölüme Goomass İnternetten Para Kazanma Kiti’ni alarak ücretsiz sahip oluyorsunuz.

    Goomass Niş Pazar Avcısı

     GooMass Yalanı!


    Bu bölüm Goomass’ın son güncellemesi ile kullanıcılarına sunduğu ücretsiz bir eğitimdir. Burada spesifik ihtiyaçları olan ve bu ihtiyaçları karşılanmamış dar alanlı bir kitle için gerçekleştirilen pazarlama stratejilerinden bahsedilmektedir. Niş Pazar ile satış ortaklığı arasında ki bağlantıları öğrenecek ve odaklı müşteri bulma adına niş pazar nasıl bulunur ve nasıl kazanç sağlanır tüm detaylara bu bölümde ulaşabileceksiniz.

    Goomass Video Eğitimleri

     GooMass Yalanı!


    Bu bölümde yazılı olarak verilen eğitimlerin tamamlayıcısı olarak uygulamalı video desteği sağlanmakta ve yapılması zor görünen kısımlar videolar ile anlatılmaktadır.

    Bu bölümde adım adım uygulamalı bir şekilde anlatım yapılmakta ve her düzeyde ki kullanıcının anlayabileceği şekilde ulaşılması amaçlanan bilgiye değinilmektedir.

    Bonuslar & Hediyeler
    Goomass Eğitim yazılımını bilgisayarınıza indirdiğiniz vakit bünyesinde ekstra kullanıcıya sunulmuş bonus eğitimlere de sahip oluyorsunuz.

    Bu bonuslar;

     GooMass Yalanı!


    1-) Web site Kurma Rehberi
    2-) Adworbs reklam Kampanyaları
    3-)En İyi Satış Sayfası
    4-)WordPress Rehberi ve Seo
    5-)Joomla rehberi ve Seo
    6-)Auto Twitter

    Aslına bakarsanız bu bonusları ayrı bir şekilde satmakta mümkündü ve hakikaten de satılırdı da. Fakat Goomass yazarları bunları Goomass ile birlikte bonus olarak vermişlerdir. Bu bonuslar yardımı ile mükemmel web siteleri kurabilir. Auto Twitter ile internetten kazancınızı otomatiğe bağlayabilirsiniz.


    Sonuç

    Goomass, Türkiye de İnternetten Para Kazanma adına bilgiler veren en kapsamlı ve en güçlü eğitim seti. Goomass eğitim setinin bana göre tek eksik yönü sosyal medya ve video pazarlama üzerine fazla durmaması. Yalnız ilerleyen zamanlarda bunun üzerine duracaklarına eminim.

    Böyle bir eksik yanının olması Goomass a hiçbir şekilde kötü imaj vermiyor. Çünkü fazlasıyla doyurucu bilgilerden oluşuyor. 98 TL ye satılan bu ürüne kredi kartı veya nakit ödeme seçeneklerinden birini kullanıp satın alarak hemen bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

    Ayrıca altını çizmek istiyorum Goomass Eğitim setini almış olduğunuzda güncellemelerden ömür boyu ücretsiz faydalanabiliyorsunuz.

    Goomass, İnternetten para kazanma konusunda kararlıysanız boşa kürek çekmemeniz adına profesyonel destek alabileceğiniz ve güvenerek satın alabileceğiniz nadir eğitim setlerinden biridir. Eğitim setini almadan önce hiç bir ücret ödemeden internetten para kazanma kursuna katılmanız mümkün.Üstelik web site kurma rehberi bedava sahip olabilirsiniz.

    Ücretsiz Kursa Katılmak İçin Buraya Tıklayın...

    Goomass Eğitim Rehberini Satın Almak İçin Buraya Tıklayın...







  • Goomass nedir yazımda Goomass’ın konusu ve amacı hakkında bahsedeceğim. İlk olarak Goomass’ın ülkemiz insanlarına hep bilindik işler dışında güzel paralar kazandıran işlerin olduğunu okumadan, üniversite bitirmeden de iyi paralar kazanabilineceğini ve bütün dünyanın yararlandığı bu pazardan ülkemizin insanlarını da dahil etmek istemesi Goomass’ın amaçlarından sadece birisidir. Eğitimin içeriğine dönecek olursak Goomass Affiliate Marketing (Satış Ortaklığı) ile para kazanmayı öğretmektedir. Eğer affiliate marketing yani satış ortaklığı hakkında ayrıntılı bilgin yoksa aşağıdaki videoyu izleyerek ayrıntılı bilgi alabilirsin.

    Goomass diğer para kazanma eğitimlerine nazaran satış ortaklığı işinin bir bölümünü değil bütün bölümlerini ayrıntılı ve resimli olarak ele almaktadır. Burada anlatmak istediğim piyasada Twitter ile para kazan, blog ile para kazan gibi birçok eğitim Affiliate Marketing’in sadece bir dalını, bölümünü anlatmaktadır. Fakat Goomass Twitter, blog ile kazanç gibi eğitimlerin hepsini ele almakla birlikte birde resimlerle ve videolarla anlatmaktadır. Onun için Goomass nedir dendiğinde rahatlıkla internetten para kazanma planı, projesi diyebiliriz.

    İyi hoş da Goomass gerçekten başarılı bir eğitim mi diye düşünüyor olabilirsin. Ben yaklaşık iki yıldır Affiliate Marketing işiyle uğraşıyorum. Türkiye’de iyi denilen birçok eğitimi satın aldım. Fakat Goomass kadar ayrıntılı, kolay anlaşılır ve en önemlisi de bu kadar iyi destek veren bir eğitim görmedim. Kesinlikle satış ortaklığı işine girmeyi düşünen bir insan Goomass ile başlamalı. Bu tek benim görüşüm değil ülkemizde satış ortaklığı ile uğraşan insanların %80-90’nı böyle düşünmektedir.

    Goomass nedir sorusunun başka bir cevabı ise yazılım arayüzlü olmasıdır. Genelde Affiliate eğitimleri pdf formatında yapılıyor. Böylelikle Goomass ilk yazılım arayüzlü Affiliate eğitimi oldu. Her kullanıcının kendisine ait id ve şifresi bulunmaktadır. Ve Goomass’ı mail adresine gönderilen özel adresten indirebiliyorsun. Yeni bir eğitim, güncelleme olduğu zaman program yeni eğitim geldi güncellemek istiyor musun tarzında bir uyarı bildirisi görünüyor. Ve sen de tama tıklayarak yazılımı ücretsiz güncelleyebiliyorsun.

     GooMass Yalanı!


     GooMass Yalanı!


    Goomass Nedir sorusunun sonuç bölümüne geldim. Daha deminde dediğim gibi satış ortaklığı işiyle yaklaşık iki yıldır uğraşıyorum. Türkiye’deki en kaliteli eğitimleri inceledim. Ve Affiliate işinde bilgili sayılabilecek kadar tecrübeliyim. Goomass ilk çıktığında diğer eğitimler gibi olduğunu düşünüyordum. Bu düşüncem tanıtım sayfasını görünce değişti. Kalite bir sayfaydı ve ödeme kanıtları gerçekten büyüktü. Bu durumdan sonra Goomass’ı incelemeye karar verdim. Goomass'ı alıp inceledim. Sana gerçekten Goomass'ın kullanmaya değer olduğunu söyleyebilirim. 2 yıldır bu işin içinde olmama rağmen benim bile bilmediğim ayrıntılar bulunduğunu gördüm. Takıldığın nokta da verilen destek Türkiye’de bulun hiçbir eğitimde bulunmamaktadır. 10 numara destek verildiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Kesinlikle denenmesi gerektiğini düşünüyorum. Goomass nediryazımın sonuna geldim.

    Goomass Eğitim Rehberini Satın Almak İçin Buraya Tıklayın...




  • GooMass İle Netten Para Kazan

    GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile Para Harcamadan Kazanın !



    Etkili ve Güvenli Şekilde İnternetten Para Kazanma Yolları Nelerdir?

    Senelerdir internetten para kazanmanın püf noktalarını, yollarını ve ipuçlarını araştıran hemen hemen her yolu denemiş deneyimli biri olarak, Çok uzun zamanıma alarak edinmiş olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak ve sizlerede katkıda bulunmak istiyorum.

    Herşeyi bilmenize gerek yok bir zamanlar bende bilmiyordum bende okudum bende arastırdım belirli kişilerle konuşma yaptık kitaplar satın aldım ama sonuca ulaşmayı başardım. Bugün güzel bir makale yazarak sizlere ışık tutmak istiyorum.



    Google'da internetten nasıl para kazanılır,netten para kazanma gerçekmi,internetten para kazanma yolları vs. yazdığımız zaman abuk sabuk bilinçsizce yarım yamalak yazılmış yorumları görmek bariz mümkün.Bu işe yaramayan yorumlara aldadımta bu doğrultuda hedefe ulaşmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğruyor. İnsanın bu tadı tuzu kaçıyor daha yapmak istemiyorsunuz.

    Sonuç olarak internnetten para kazancam diye deneme yanılma yoluna başvuranlar bu işi başaramayan insanların en çok yakındığı konudur. Bu deneme yanılma size tecrübe kazandırır bundan hiç bi süphem yok. Yalnız size zaman kaybettirir ve yanlış bir yolda ilerlersiniz buda bizaman sonra bu işten soğutacaktır sizi. Sizde sosyal medyada internetten para kazanma ile ilgili bir yazı veya reklam gördüğünde bunun yalan olduğunu söyleyerek,kendi başarısızlığını koskoca sektörün üstüne atıcaksınız ve insanları yanlış yönlendirmiş olucaksınız.




    Arkadaşlar bunu gayet içten sölüyorum normal hayatta kazanamadığınız paraları internetten kazana bilirsiniz. Çünki internetten milyonlarca insan dolaşmakta sizin yapmanız gerek sadece seçtiğiniz ürünü güzelbi stratejiyle müşterilere satmak gerçekten bukadar basit. Çok büyük bi pazar bu istediğiniz her ürünü satabilirsiniz.


    Bakın ben Erzurumda Üniversite okuyorum, bir öğrenci olarak çok iyi paralar kazanıyorum. Aileme yük olmamak hatta para bile göndermek bana okadar gurur veriyorki anlatamam. Sizde ister öğrenci olun,ister ev hanımı,ister iş adamı herkese bu işten bir ekmek kapısı vardır.

    Düşünün Dünya'da internet kullananların sayısını hepsi saniyede milyonlarca kelime arıyor ve ürün satın alıyor. Bu büyük pastadan sizde küçük bir dilim almak istemezmisiniz ?.

    Gerçekten bu işe gönül veripte sonuca ulaşamayan arkadaşlar var ama halağ üzerine gitmeye devam ediyorlar.Öncelikle para kazanmak istiyorsanız hangi yöntemi uygularsak uygulayalalım bu işin ticarete dayalı olduğunu unutmayalım.Yani işin içinde bir alım satım söz konusu ise o iştede bir pay bir komisyon söz konusudur. Neden bu komisyon sizin olmasın ?



    Arkadaşlar ilk başlayanlar için söylüyorum para kazanmak için çalışmayın,küçük pasif kazançlar kazanmak için çalışın


    Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ben kazanmanın yolunu bu işi bilen ahbaplarımdan eğitim alarak öğrendim. Şuan bile yeni şeyler gördükce uygulamaya çalışıyorum ve sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.


    Öncelikle okurlarım açık konuşmak gerekirse bu sektörden para kazananlar,nasıl kazandığını kimseye söylemezler. İnternette forumlarda yazılan yazılar bu işlerden para kazanmış insanlar değildir. Gün gelip bu işlerde geliştiğiniz zaman forumlardaki yazıların ne kadar işe yaramaz olduğunu sizde zaten anlıcaksınız.Nese uzatmayalım kısaca, kısa zamanda kazanmak istiyorsanız, bu konu hakkında sizlere çeşitli kendiminde kullandığı kaynaklar söyleyeceğim.Sizlere söyliceğim kaynak kitler sayesinde deneme yanılma yoluna başvurmadan konu ile ilgili profesyonel tecrübelerden faydalanarak, internetten para kazanmanın yöntemlerini ve yollarını en güzel şekilde öğreneceksiniz.





    Evet gerçekten para kazanmak istiyoruz peki ozaman bir başlangıç yapmak gerekirsek önce kendimize küçük pasif kazançlar sağlayarak bu işe başlamalıyız.Pasif kazancın ne olduğunu yaznın devamında sizlere bahsedicem.Hiç bir harcama yapadan günde sadece 1-2 saat geçirerek iyi paralar kazana bilirsiniz.

    Bu konuda önereceğim en güvenilir ve en sağlam eğitim kiti GooMass internetten para kazanma kitidir. Bundan hiç sipheniz olmasın bence bu işi çok iyi bilenbir kişi olarak GooMass'ın bana bilmediğim bir çok şey kattığını söylemezsem hakkını yemiş olurum.GooMass Eğitim Kiti Türkiye'de internetten para kazanma eğitim kitapları arasında bence 1 numara. Hiç birşey bilmeyen bir kişi bu eğitim setindeki bilgileri okuduğunda emin olun kısa zamanda kazanç sağlayacaktır. Çok ciddi diyorum bu işle alakası olmayan birine verin bu eğitim setini sadece denilenleri sırayla uygulasın kısa zamanda belirli kazançlar elde edecektir.GooMass Eğitim Kiti alıpta kazanmayan biri olduunu sanmıyorum.GooMass hakkında şuana kadar olumsuz bir yorum görmedim. Online teknik destekleri çok sağlam takıldığın bi konuda bir şey sorduğunda oturup 1 sayfa cevap yazdıklarını biliyorum. Gayet iyi çalışan bir sistem ve eğitim seti yapmışlar. Eğitim setini aldım ama bir iki yeri anlamadım yapamadım diye ümitsizliğe kapılmayın sizi yanlız bırakmazlar. Bencec şuan en kısa ve doğru bir harita cizen kaynak GooMass Eğitim Seti dir.

    GooMass eğitim seti türkçe olması sizler için büyük bir fırsat. Bilmiyorum bu kiti alıpta kazanamayan olmadığını.Bu setin yazarları bu sektörden çok iyi paralar kazanmış insanlardır.


    Kolay bir şekilde anlıyabileceğimiz eğitim setinde yazanlar sırayla adım adım uygulama şeklinde yapılmış bir önceki konu bir sonraki konuya bağlı.Sırasıyla uygulayıp hayata geçirdiğimizde başarıya ulaşıcağınızdan eminim..

    Şimdi siz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bence bir göz atın derim.>> TIKLA www.goomass.com <<




  • goomass kesinlikle yalandır. baştan aşağı. kimse yaptğı ticaretin sırrını sölemez.madem çok kazanıyorlar neden kitap satma işini yapıolar.hadi onuda geçtim nie
    satış ortaklığıyla sattırıyorlar.çünkü kitap satmıyor arkadaşlar.hepsi yalan dolan.
  • hhtp H kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar kendide söylüyor biz komisyonculukta dünyada %1 lik yeri bile kaplamıyoruz diye, zaten biz o seti alıp kullandığımızda ürün falan pazarladığımızda kdv niyetine adamlar bizdende para alıyor sen 40 tl kazanıyosan adama 2-3 tl gidiyor herkesten böyle gitse zaten her türlü karda olur onlar aslında kendini düşünüyor ama tabi bize de en güzel şekilde bilgi vermiş oluyorlar
  • Merhaba! Bir kullanıcısı olarak GooMass'ın gerçek olup olmadığını sizlere anlatacağım.

    GooMass'ın Telif Hakkı sayfasındaki İsteğe Bağlı Kayıt - Tescil Belgesi'ni incelerseniz T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı - Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü'nün ismini görebilirsiniz. Belge üzerinde 14/ 03/ 2011, hem üretim hem de alenileştirme( halka arz edilme) tarihi olarak ifade edilmektedir. Peki, bu bilgilerle hangi sonuca ulaşabiliriz? Tabii ki zorunlu yasal denetimlerin yapıldığı sonucuna... Yani, GooMass, niteliksiz bir ürün - hizmet ise neden yaklaşık 5 sene boyunca satışına izin verilmektedir. Ayrıca asılsız dolandırıcılık iddialarına da bir yorum yapmak istiyorum. İnternet üzerinde bazı insanlar tarafından yaklaşık beş yıl boyunca ısrarla böyle iddialarda bulunulmaktadır. Fakat nedense hiç kimse tarafından adli ve idari birimlere suç duyurusunda bulunulmamaktadır. İşte bu yorumlarımın ışığında GooMass'ın güvenirliğini, tutarlılığını ve doğruluğunu anlayabilirsiniz.

    Satış Ortaklığı( Affiliate Marketing) üzerine profesyonel ve kapsamlı bir biçimde eğitim almak istiyor musunuz? Hemen GooMass'ı satın alarak çalışmaya başlayın!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKESREFOGLU -- 13 Ağustos 2015; 22:51:13 >




  • internetten para kazanma yolları araştırması içerisindeyseniz benimde sizlere önerim satış ortaklığı sistemi olacaktır,Birçoğunuzn bildiği üzere bu sistem dünyada milyonlarca kişi tarafından meslek olarak icra ediliyor ve eğitimeri veriliyor.Türkiyede goomass adında da ciddi bir eğitim rehberi var .Başkalrının ürünlerine satış ortağı olup internetten para kazanmak hakkında detaylı bilgileriwww.goomassbilgileri.com web sitesinde bulabilirsiniz.




  • Yalan değil ancak bu konuda bazı gerçekler var burdan bakabilirsinizhttp://goomassegitimkitisetiindirbedava.blogspot.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.