Şimdi Ara

google toolbar olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu ben bu google toolbar ı kurdum gayet iyi kullanıyordum sonra bi spy girip arama motoru olarak kendini default yapınca yüzlerce şeyi kurcalayıp onu iptal ettim ama artık google toolbar ı ne kakadar tekrar kurmayı denesem de olmadı. yani direkt adres bar a bişi yazınca çalışması lazımken page not found oluyo
    yani msn motoru bile iptal
    bilenler bilmeyenlere anlatsın

• ghost un olsaydı 2 dakikaydı çözümü bence.
  • saol hem bulayım bu hayaleti
  • hocam bence google toolbar hatta bana kalırsa hıc bır toolbarı kurma en basıtınden karakterlerde sorun cıkartıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe

hocam bence google toolbar hatta bana kalırsa hıc bır toolbarı kurma en basıtınden karakterlerde sorun cıkartıyor

arvalatse adamım aslında toolbar iyidir yav
    google da bu işin en iyisi bence
    birde bunun install ı var mı acaba
  • quote:

hocam bence google toolbar hatta bana kalırsa hıc bır toolbarı kurma en basıtınden karakterlerde sorun cıkartıyor

Benim Ömrüm Googlede Gecdiği icin google gir cık dli olmusdum toolbar yükledim Karakterleri hatta virüsleri ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE CÖPLERİ NASIL CEKERSE AYNI ŞEKİLDE Pc ye virüsleri cekdi PC gümledi

KESİNLİKLE TOOLBAR ZARARLIDIR YÜKKLEMENİZİ TAVSİYE EDMEM
  • opera kullan ozmn entegre search barı var ve popup da engelliyo bence çok güzel[:\'(]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asi_MoLFeuS

quote:

Benim Ömrüm Googlede Gecdiği icin google gir cık dli olmusdum toolbar yükledim Karakterleri hatta virüsleri ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE CÖPLERİ NASIL CEKERSE AYNI ŞEKİLDE Pc ye virüsleri cekdi PC gümledi

KESİNLİKLE TOOLBAR ZARARLIDIR YÜKKLEMENİZİ TAVSİYE EDMEM

• anlamadığın nedir anlamadım google ın desktop earchbar ını kullanıyorsan boşver dediklerimi ona alternatif msn in var

eğer internet için olan searchbar ını diyorsan ben diyorum ki biliyorsun die söylemiştim amahttp://www.opera.com/ dan opera browser ını indirip kur ie nin boşluklarını dolduruyor search bar eksikliği gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.