yahu ben bu google toolbar ı kurdum gayet iyi kullanıyordum sonra bi spy girip arama motoru olarak kendini default yapınca yüzlerce şeyi kurcalayıp onu iptal ettim ama artık google toolbar ı ne kakadar tekrar kurmayı denesem de olmadı. yani direkt adres bar a bişi yazınca çalışması lazımken page not found oluyo yani msn motoru bile iptal bilenler bilmeyenlere anlatsın
ghost un olsaydı 2 dakikaydı çözümü bence.
saol hem bulayım bu hayaleti
hocam bence google toolbar hatta bana kalırsa hıc bır toolbarı kurma en basıtınden karakterlerde sorun cıkartıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe
hocam bence google toolbar hatta bana kalırsa hıc bır toolbarı kurma en basıtınden karakterlerde sorun cıkartıyor
arvalatse adamım aslında toolbar iyidir yav google da bu işin en iyisi bence birde bunun install ı var mı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe
Benim Ömrüm Googlede Gecdiği icin google gir cık dli olmusdum toolbar yükledim Karakterleri hatta virüsleri ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE CÖPLERİ NASIL CEKERSE AYNI ŞEKİLDE Pc ye virüsleri cekdi PC gümledi
Benim Ömrüm Googlede Gecdiği icin google gir cık dli olmusdum toolbar yükledim Karakterleri hatta virüsleri ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE CÖPLERİ NASIL CEKERSE AYNI ŞEKİLDE Pc ye virüsleri cekdi PC gümledi
anlamadığın nedir anlamadım google ın desktop earchbar ını kullanıyorsan boşver dediklerimi ona alternatif msn in var
eğer internet için olan searchbar ını diyorsan ben diyorum ki biliyorsun die söylemiştim amahttp://www.opera.com/ dan opera browser ını indirip kur ie nin boşluklarını dolduruyor search bar eksikliği gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme