Şimdi Ara

Google reklamları??????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu reklamların kodları biliyorsunuz script olarak veriliyor bu scriptin çalışması için sayfaya ayrıca bir kod yazmak gerekiyor sanırım bunu bana açıklayabilirseniz sevinirim

• anlamadım ama...google adsense kullanan biri olarak şunu diyebilirim. Google de reklamların nasıl görünmesini (rengini, boyutlarını) ayarla ve sitenin neresinde görünmesini istiyoran yapıştır oraya. Bu kadar basit...
  • Php kodlu sayfalarda bir değişiklik yapılması gerekebiliyor Kastettiğin bu ise burada belirt açıklamaya çalışalım.
  • Eğer html ise hiç bir değişikliğe gerek yok. sayfan php yada asp ise, bir html sayfası oluştur. İçine reklam kodunu ekle, iframe veyahut include ile sayfana dahil et.
  • ben şimdi e ticaret için markum netten buycomm adlı programı kiraladım onunda frontpage benzer bir editörü var orada sayfaları yapıyorum ama sayfalar asp o editöre kodları koyunca hiçbirşey çıkmıyor onu soruyorum.
  • asp hakkında fazla bilgim yok ama , bir üstte açıklanmış şekilde olur gibi geliyor
  • "iframe veyahut include ile sayfana dahil et." bunu nasıl yapıcam?????????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • include veya iframe e gerek yok. Kodları uygun yere yapıştır yeter. Localde reklam çıkmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www -- 10 Kasım 2005, 21:27:29 >
  • Evet local de eğer 3 reklam ünitesine kadar kodları yerleştiriyorsan 2 ünite çıkmayacaktır.
    1 ünite de ise sadece Genel Hizmet Reklamları çıkar.
    Kodlar çalışmıyor diye panik yapmaya gerek yok.
    Belki webdede 1 ünite çıkabilir onun sebebi ise sitenizde gösterilecek alakalı reklam olmamasıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.