Şimdi Ara

Google Reklam Verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Reklam Verme

    Google reklam verme sayesinde Google'da ürün, hizmet veya yerinizi arayan kullanıcılara reklamlarınızı gösterebilirsiniz. Google’ın reklam verme servisi olan Adwords ile milyonlarca web sitesinde ve aramalarda reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz. Google Arama, Görseller, Alışveriş, Gruplar, Gmail, Youtube, Haritalar gibi. Servisler Google reklam verme ağlarını oluşturur.

    Google reklamları sayesinde sadece reklamlarınıza tıklama olduğunda ödeme yaparsınız. Bu sayede gereksiz gösterimlere para ödemek zorunda kalmazsınız. Hedefleme seçenekleri oluşturarak coğrafi konumlar, cihazlar, zaman aralıkları gibi birçok hedefleme oluşturarak sadece reklamlarınızın görünmesini istediğiniz kitleyi ve araçları seçebilirsiniz. Bu sayede bütçeniz gereksiz harcanmayarak size en yüksek geri dönüş sağlanır.

    Google Reklam Verme Sıralamalar
    Google‘da ürün veya hizmet arayan kullanıcıların %100’ü üst sıraya bakıyor ve sağ taraftaki reklamlara ise kullanıcıların %63 bakıyor. Bu da reklam konumunun ne kadar önemli olduğu konusunda bize büyük ipucu veriyor.

     Google Reklam Verme


    Reklam konumunu aşağıdaki faktörler etkilemektedir:
    • Harcamak istenilen tutar, teklif
    • Web sitesinin ve reklamın kalitesi (kalite puanı)
    • Reklam uzantıları ve diğer reklam biçimlerinin etkisi

    Adwords reklamcılığını muhakkak kişilerin, kurumların kendileri bireysel olarak ta yapabilirler. Fakat Google reklamcılığı uzmanlık, zaman ve sabır gerektiren bir reklamcılık alanıdır. Teklif tutarları iyi ayarlanamadığı takdirde gereksiz kelimelere gereksiz harcamalar yapılarak reklam verimleri düşmekte bu da kurumların reklamcılık gelecekleri için risk oluşturmaktadır. Google reklam verme konusunda İstanbul’da yer alan ajanslardan olan Enpazarlama Dijital Pazarlama Ajansı ile tecrübeli ve sertifikalı uzmanları yardımıyla Google’a reklam verebilir ve en yüksek dönüşleri alabilirsiniz.

    KAMPANYA:Şimdi 100 TL. reklam vererek +100 TL. bizden hediye reklam kazanabilirsiniz.
     Google Reklam Verme


    En Pazarlama Dijital Pazarlama Ajansı Dijital Pazarlama Ajansı, İstanbul -*EN Pazarlama







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.