Şimdi Ara

Google reklam çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir web sitesi yaptık yayına sokucam ama bir an önce google da arananlar arasında ilk sayfaya çıkmam lazım google ne kadarlık bir reklam vermem lazım google veya facebook nasıl reklam vericem ve ilk sayfada çıkması için ne kadarlık bir reklam vermem lazım günlük 2 lira 5 lira vs hiç vermemiştim reklam hangi yolu izlemem lazım lütfen bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi gerçekten çok önemli biraz araştırdım ama anlamadım sitenin içerigi bir firmanın ürünlerini tanıtınıyor kısaca googlede ilk sayfaya çıkarmak için neler yapmam lazım.

• Bazı kelimelerin tıklama başına maliyetleri vardır. Çok kullanılan kelimelerden ise, bir nevi ihale usulu bir islemden geciyor. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu doğru arama sonucuna ulaşmak. Adwords hesabın varsa script yazan bölümde, positive ve negative keywordlerini gorebilirsin. Biraz script bilgisi gerekiyor. Bu olay tabiiki fiyatlar üzerindeki etkisi büyük.

Maliyetin çok değişken bir konu. Yani sana bağlı. Canlı örnek vermek gerekirse, x firması her kelimede üstte çıkıcam diye ayda 50.000 tl para öderken, bu gün aynı müşteri potansiyelini 5000 tl'ye yakalıyor.

Konunun ne üzerine olduğunu bilmediğim için tahmini birşey çıkaramıyorum.

Buraya veya özelden yaz, yardımcı olmaya çalışayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.