Şimdi Ara

Google playda resimler gözükmüyor!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tele.Format attım yinede resimler gözükmüyor internet bağlantısı Wifi ama sinyal gücü mükkemmel sizce niye.gözükmüyor????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBlackMan -- 24 Haziran 2014; 0:14:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YellowBlackMan

Tele.Format attım yinede resimler gözükmüyor internet bağlantısı Wifi ama sinyal gücü mükkemmel sizce niye.gözükmüyor????

Hangi uygulamada göremiyorsunuz resimleri ? Wifi sinyal gücünün yüksek olması önemli değil , arkasından DSL bağlantısını kes yine Wifi sinyal gücü yüksek gösterir internetin ağır olduğundan önce yazılar yükleniyor olabilir. Tarayıca da göremiyorsanız tarayıcının ayarlarını bir kontrol et. Olmadı farklı bir tarayıcı dene. O da olmadı Flashtool ile cihazının orjinal yazılımını bulup flaşla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Tele.Format attım yinede resimler gözükmüyor internet bağlantısı Wifi ama sinyal gücü mükkemmel sizce niye.gözükmüyor????

Hangi uygulamada göremiyorsunuz resimleri ? Wifi sinyal gücünün yüksek olması önemli değil , arkasından DSL bağlantısını kes yine Wifi sinyal gücü yüksek gösterir internetin ağır olduğundan önce yazılar yükleniyor olabilir. Tarayıca da göremiyorsanız tarayıcının ayarlarını bir kontrol et. Olmadı farklı bir tarayıcı dene. O da olmadı Flashtool ile cihazının orjinal yazılımını bulup flaşla.

Foogle playın kendi uygulamasında bütün reeimler gözüköüyor ama.sonradan yavaş.yavaş yükleniyor DSL yi nasıl kesebilirim??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Foogle playın kendi uygulamasında bütün reeimler gözüköüyor ama.sonradan yavaş.yavaş yükleniyor DSL yi nasıl kesebilirim??

Hayır DSL'i kesin demedim , Wifi gücüne takılmayın son seviyede de olsa internetinizin hızıyla alakası yok DSL'i kezseniz bile Wifi gücü yine full çeker. TTNET'i arayın hızınızı yükseltin.

• Bende de arka plan siyah oldu. Fena olmadı ama sevdim böyle, öyle dağınık duruyordu
  • YellowBlackMan kullanıcısına yanıt
    Google Play'in son güncellemesi sorunlu. Çoğu telefonda da resimlerin şeffaf olması gereken yerler siyah görünüyor. Çok takılmayın, bir sonraki güncelleme ile düzeltirler.
  • Neyse bekliyeleim biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var resimlerin hiçbiri gözükmüyor
  • Er Ryan E kullanıcısına yanıt
    telefon ne hocam
  • quote:

telefon ne hocam

Bende de arkaplan siyahtı, dün itibariyle hiçbir resim görünmüyor. Telefon Xperia C
    Telefon Xperia Z1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er Ryan

Telefon Xperia Z1

hocam güncellemeyle düzelirmi düzelirse haber verirmisiniz?
    Güncellemeyle düzelir mi bilemiyorum düzelirse haberdar ederim.Fakat şu an sorunu çözdüm eğer wifi kullanıyorsanız bağlı olduğunuz ağın DNS ayarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirirseniz sorununuz çözülür.
  • quote:

Güncellemeyle düzelir mi bilemiyorum düzelirse haberdar ederim.Fakat şu an sorunu çözdüm eğer wifi kullanıyorsanız bağlı olduğunuz ağın DNS ayarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirirseniz sorununuz çözülür.

Hocam yalnuz ben komşunun internet ine baplandığom için dns yi degiştirirsem komşu internetinde bi sıkıntı çıkmaz demi??

• quote:

quote:

Hocam yalnuz ben komşunun internet ine baplandığom için dns yi degiştirirsem komşu internetinde bi sıkıntı çıkmaz demi??

Hayır çıkmaz.Zaten telefondan değiştirmenizi önermiştim.Ama şu an bende google play resimleri gözüküyor dns değiştirmedim yani düzeldi hala aynı sorununuz varsa artık dns değiştirmenize gerek olmaması lazım.

• Bende de böyle.

Google playda resimler gözükmüyor!!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dns yi değiştirdim sorun düzeldi bende
  • Ttnetden dolayı

• Reliq kullanıcısına yanıt
    Hocam google playin güncellemesini kaldırıp yeniden güncelleyin belki düzelir.ama düzelmesede Ayrı bi hava katmış güzel olmuş

• 2 haftadir bende de ayni sorun vardi. Wifi ve 3g uzerinden gozukmuyordu. Bugun kendiliginden duzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.