Şimdi Ara

Google Play Developer ortak hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda bitmek üzere olan iki uygulamam var.2 tanede kafamda tasarladığım proje var.Bitmek üzere olan iki uygulamama reklam alıp internete yaymak istiyorum.
    Fakat bir coğu site uygulamanın play linkini istiyor.
    Benimde henüz bir play hesabım yok.Hesabı olan birisi ile ortak olmak istiyorum.
    Ben uygulamamı ona göndericem o play'e upload edecek.Reklamlardan ne kadar kazanırsam yarısı onun olacak.

Ayrıca ortak projelerde geliştirebiliriz birbirimize yardımcı olur fikir alışverişi yapabiliriz.
    İlgilenen varmı acaba ?

• Uygulamaların tutacağına inanıyorsan kendin bi hesap aç hem ilerde sıkıntı yaşamazsın zaten 25 dolar kayıt ücreti var 2 tane güzel uygulama yapsan sadece admob kullanarak 1 haftada amorti edersin o parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: creativee

Uygulamaların tutacağına inanıyorsan kendin bi hesap aç hem ilerde sıkıntı yaşamazsın zaten 25 dolar kayıt ücreti var 2 tane güzel uygulama yapsan sadece admob kullanarak 1 haftada amorti edersin o parayı

Hesap alıcam ama o hesabı alıcak para ne zaman elime geçer o belli değil.En azından hesabı alana kadar beklemeyeyim diye düşünüyorum.
  • ben olsam beklerdim, ilerde pişman olmamak için (kendi görüşümdür)
  • Bana kalırsa kendi ait hesap açıp yükle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Play ödeme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.