Herkese Selamlar, İlk uygulamamı yaptım. Mesajlaşma konusunda AI desteği sunan (cümle düzeltme, ton analizi, kategori bulma vb) bir uygulama. Yaklaşık 2 ay kadar sürdü. Test ettiğim kadarıyla hem AI inputlar outputlar hem abonelik sistemi düzgün çalışıyor. Dün Google Play console'da üretime başvurdum fakat bugün gelen mailde reddedildiğini öğrendim. Kapalı test kullanıcı sayımın azlığı da etkili olmuş olabilir çevremde genelde ios kullanılıyor zar zor 12-13 kişi bulmuştum. Sebep olarak mailime bunlar gelmiş: Possible reasons why your production access could not be granted include:
Benim rica ettiğim kullanıcılar muhtemelen kapalı betaya kayıt olduktan sonra pek uygulamayı kullanmadı; fakat hiçbiriyle tam olarak samimiyetim olmadığı için böyle bir ricada da bulunamıyorum. Nasıl bir çözüm bulabiliriz? Evde 2 tane android cihaz var onlarda sürekli her gece kullanarak feedback versek. Yeterli olur mu? Eğer olmaz ise kendi aramızda yardımlaşma grubumuz var mıdır bu konuyla ilgili? Bir tane telegram grubu açsak 20-30 kişilik mantıklı olmaz mı? veya varsa katılmak isterim açıkçası. |
Bildirim