Şimdi Ara

Google Pixel Buds Pro'nun yeni görselleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel Buds Pro'nun yeni görselleri ortaya çıktı
    Teknoloji devlerinden Google, şimdilerde 4 Ekim'de gerçekleştireceği etkinlikte yeni cihazları Pixel 8 ve 8 Pro'yu duyuracak. Bu cihazlara ek olarak şirketin Pixel Buds Pro'yu da tanıtması bekleniyor ve yakın bir zamanda cihazın yeni görselleri ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.iPhone 16 serisi detaylanıyor: iPhone 16 Ultra altı kamerayla gelebilir



    İşte Google Pixel Buds Pro'nun beklenen özellikleri ve fiyatı:



    Mercan, limon otu, kömür grisi, porselen ve gök mavisi olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle piyasaya çıkması beklenen Google Pixel Buds Pro, renk seçenekleriyle yeni Pixel 8 serisiyle eşleşecek. 6 çekirdekli ses işlemcisiyle donatılacak kablosuz kulaklıkların rapora göre mavi varyantı, Sky Blue yerine Bay Blue olarak isimlendirilecek



    Google Pixel Buds Pro'nun yeni görselleri ortaya çıktı
    11mm dinamik sürücülerle gelmesi beklenen Google Pixel Buds Pro, aktif gürültü önleme (ANC), şeffaf mod ve ekolayzır gibi çeşitli ses özellikleri sunacak. Üçlü mikrofon kurulumu ile gelecek kulaklık, Bluetooth 5.0 desteğine sahip olacak. 



    Google Pixel Buds Pro'nun yeni görselleri ortaya çıktı
    Tek şarjla 11 saate kadar dayanması beklenen kulaklıklar, aktif gürültü engelleme kapalıyken şarj kutusuyla birlikte 31 saate kadar kullanım sunacak. Son olarak su ve toza karşı dayanıklılık için IPx4 sertifikasına sahip olacak kulaklıkların 199 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor.




    Kaynak:https://www.thetechoutlook.com/news/new-release/gadgets-release/earphones/exclusive-google-pixel-buds-pro-bay-blue-and-porcelain-variants-images-leaked-ahead-of-launch/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.