Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Google Pixel 9 Pro XL 16/256 Rose Quartz Kayıtlı Kozmetik Sıfır Gibi Satın Al 17 Ağustos 2025 20:14 1 1 [SATILDI] Google Pixel 9 Pro XL 16/256 Rose Quartz Kayıtlı Kozmetik Sıfır Gibi MerhabaTelefonu merak ettiğim için aldım. Normalde S23 Ultra kullanıyorum. Samsung saat, monitör ve diğer cihazların eko sistemine alıştığım için pixel kullanışlı gelmedi bana. Cihazı az bir süre kullandığımdan ötürü pil döngüsü de 70 küsürlarda. Cihazda en ufak çizik darbe ezik yoktur, sıfır ayarında kutusundan nasıl çıktıysa o şekildedir. Çift hat kayıtlıdır. Ekstra 2 adet kılıfla vereceğim, birisi nillkin ve diğeri microcase. Kutusu mevcuttur.Sakarya içi elden teslim ederim. İl dışına eft/havale sonrası kargo yaparım. Detaylı fotoğraf veya video için özelden ulaşabilirsiniz.İş gereği bazen Kocaeli Kartepe/İzmit ve İstanbul Kartal tarafına geçebiliyorum, buradaki arkadaşlar da ulaşabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 32000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Google Pixel 9 Pro XL 16/256 Rose Quartz Kayıtlı Kozmetik Sıfır Gibi