Merhabalar, Android 16 stabil sonrası kayıt / plaka konusunda sorun oluyor mu? Deneyen oldu mu? |
Bildirim
Merhabalar, Android 16 stabil sonrası kayıt / plaka konusunda sorun oluyor mu? Deneyen oldu mu? |
En mantıklı soru. Cevabı ben de merak ettim şimdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pixel cihazım samsung orjinal 20W şarj aleti ile 2 saatte şarj olması normal mi bir de elimde 67W orj xiaomi şarj aleti var hangisini tavsiye edersiniz cevaplarınız için teşkkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsnGamespot -- 11 Haziran 2025; 14:26:5 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.google.com/android/beta#devices < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Betadan mı geçtiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beta 1.1 den beta 2 sürümüne evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihaz 27 w diye biliyorum. Ama yine de bu süre uzun sanki. Anker 45 w kullanıyorum ve memnunum. Hep %80 e kadar şarj ediyorum ve günü rahat çıkarıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğru ama bana yetiyor. Sabah sekizde çektim şarjdan, şu an %25 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 12 Haziran 2025; 11:43:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İkisinde de 21v 2.25a yok, 20v 2.25a var, uyumlu değil. 37w alamazsın. Sanırım 25-28w arası bir değer verir. |