Şimdi Ara

Google Pixel 10, Pro, XL [ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
865
Cevap
78
Favori
68.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1...22...41424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçma sapan bir şekilde telefon arayışındayım. Telefon camiasına Android ile başlayıp iphone a yönelip daha sonra tekrar Android e geçip sonra tekrar kalıcı olarak iphone da devam ettim.

İphone 14 ilk çıktığında yurt dışından alıp kullanmaya başladım. 15 çıktığında çok cezbetmedigi için değiştirmedim. 16 çıktığında biraz hoşuma gider gibi oldu ama yine bekleye karar verdim. 17 çıktığında ise kafam karışmaya başladı ve sadece kafamı karıştıran tek o olmadı.

Pixel 10 serisi
    S26 serisi de kafamı karıştırdı.

Samsung serisinde yazılım tarafı artık gerçekten güzel olmuş. Ama pixel serisi cihazlar da her zaman beni cezbetmiştir.

Ama iphone kamerasının renk ve doğruluk oranından da vazgeçemiyorum. Ve maalesef kaliteli kamera uygulamaları da bir artı. Özellikle piyasaya yeni sürülen Halide Mark 3 uygulaması iphone da kamera deneyimini başka bir boyuta taşıyor.

Bu iki cihaz arasında kalıyorum buradaki yorumları da okuyorum pixel 11 i bekleyin diyenler de var çok memnunum diyenlerde var. Samsung da kamera da aşırı işlemeden şikayet edenlerde.

Böyle de bir düşüncemi paylaşmak istedim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Ben kendim Pixel 10 Pro XL kullanıyorum eşimde de iPhone 17 Pro var. O yüzden günlük ikiside elimden geçiyor. Ufak bir karşılaştırma yapayım. Yazılım akıcılığı bence aynı. Pixel de gayet akıcı bir cihaz hiç fark anlamıyorum. Kamera işi fotoğrafta aynı renk doğruluğu doğallık Pixelde yine mevcut. Videoda iPhone önde bence. Ha biz normal telefon kullanıcısıyız. Oyun felan oynamıyoruz ona göre belirteyim. Pil Pixelde bence kötü,daha iyisini isterdim. Ekranına ben bayılıyorum gayet net ve renkler harika görünüyor. Ben severek kullanıyorum. Aradaki fiyat farkını göz önüne alırsak Pixel yani. Ben bunu 38e aldım geçen ay. Aldığımda pil döngüsü 20 felandı 😄 Server kayıtlı olarak aldım. Şuan Samsung S26 seriside İphonelarda bundan çok pahalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Pek Oyun oynayan birisi değilim, bende de 14 PM var, hiç pixel 10 elime alıp deneyimleme şansımda olmadı. Ama 38 e almakta gerçekten çok iyi fiyat. Pixel 11 için gerçekten heyecanlıyım pixel 10 u 17 ile kıyaslayıp farkın çok olmadığını belirttiniz, bu durumda pixel 11 güzel bir cihaz olacak.

Biraz daha beklemeye değer o halde. Saf Android kullanımı nasıl peki? Beta yazılımlara geçmek iphone daki kadar kolay mı? Güncellemelerde server kaydı iptal oluyor mu? Yapay zeka özellikleri aktif mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yapay zeka aktif hiç sorun yaşamadım. Zaten Gemini Pro abonesiyim iyi gidiyoruz şuan. Yazılımsal olarak ben problem şuan yaşamadım. Üst mesajlarda yaşadığım bir sorun vardı güncelleme ile çözüldü. Hani sade günlük telefon kullanıcısı iseniz bence çok yüksek paralar vermekten bu telefon iyi. Spigenden hızlı şarj cihazı aldım onu kullanıyorum. Pil de aşırı az gidiyor demeyim yani iPhone gibi gidiyor işte 😄 Güncelleme geldi ben aldıktan sonra server kaydına bişey olmadı. 5G aktif fiziki sim kullanıyorum ben Türk Telekom.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.