Şimdi Ara

===> GOOGLE NEXUS S ANA KONU <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
917
Cevap
4
Favori
47.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

....Bunun haricinde telefonun sağ tarafında power tuşu(ilk defa üst kısmında tuş olmayan telefon görüyorum) var...

....Geldik en can alıcı noktaya..Super amoled 4 inçlik mükemmel ötesi bir ekran ayrıca hafif kıvrımı sayesinde yüze süper oturuyor..480X800 çözünürlüğü de mükemmel..Kısacası ekran görüntüsü iphone4 e göre çok daha güzel.......

........Ekranın ön ve üst tarafında da 3g görüşmeleri için vga kamerası mevcut....

......Andorid market app store kadar gelişmiş değil lafı bile olmaz ama bu telefon Google telefonu..Yazdığım bütün kişiler anında mailim ile güncelleşiyor..Rehberimde kim varsa anında google hesabımda da var..Mailler anında düşüyor aynı sms gibi...

..... Acaip güzel applikasyonlar var mesela Googgles diye bir aplikasyon var..Misal Galata Kulesinin resmini çekiyorsun,anında resmi tarıyor ve sana bilgi veriyor google aracılığı ile..Şaştım kaldım.......

.....Ben İphone 4 ü eşime verdim ve bunu kullanıyorum......

Dostlar bir kaç kelime edicem, lütfen kimse üstüne alınmasın. Özellikle mesajın sahibi hiç üstüne alınmasın.

3-5 ayrı konuda Android ve diğer yazılımlarla ilgili tartışma var. Aynı şekilde Iphone ve diğer telefonlar hakkında da var. Bu tartışmalara yazanlar %90 tek taraflı yazıyor. İki teknolojiyi de kullanan ve deneyimlerine göre yazan az sayıda insan da mevcut. Yukarda alıntısını yaptığım bir kaç satır var ki, besiktas arkadaşımız da Nexux S'i eline alınca farketmiş. Bunların bir çoğunu zaten Android kullanıcıları sahipler.

Benim üst kısmında power tuşu olan son telefonum Iphone idi. Üzerine 3 telefonum oldu, üçünde de üstte değil. Ve ister sağ elle ister sol elle tutun kullanımı üstteki tuşa göre daha kolay.

Süper Amoled'in güzelliği ile ilgili çok yazıldı çizildi. Ama nedense forum üyeleri Retina'ya karşı duygusallar ve kabul etmiyorlar. PPI tutturmuşuz gidiyor. Oysa baktığınız ve belki de beğendiğiniz bilgisayar ekranınız ortalma 130PPI. Bugün LED televizyonların LCD olanlara üstünlüğü milyonlara varan parlaklık oranı değil mi? Biraz objektif olalım.

3G konusunda da objektif olalım. Evet böyle bir teknoloji var, telefonlara da kondu ama kaçımız sürekli 3G görüntülü görüşüyoruz?

Google telefonu... Benim Adroid kullanmama sebep olan özelliktir. Iphone'dan sonra acayip kullanışlı gelir bu sistem. Özellikle gmail kullanıyorsanız müthiç bir entegrasyon sağlıyor. Kişilerimi ben artık herhangi bir yere yedek almıyorum. Şimdi telefonum denize düşse, yeni bir android telefonu paketinden açıp email adresimi girdiğim anda tüm bilgilerim, kiilerim geri gelir.

Goggles... Yanılmıyorsam 2.1 sürümünden itibaren bütün Adnroid telefonlarda var bu özellik. Google akıllı firmadır, Iphone sürümünü çıkartmamış mı?

Ben de Iphone'u eşime vermiştim. Ama bir süre sonra benim Androidi görünce onu istedi, çünkü telefonla birini ararken bile daha efektif. Şimdi ikimizde de Android telefon var. Iphone ile çocuklarımız oyun oynuyor.

Hepsinin sonunda söylemem gereken, Nexus S'in hayırlı olsun. O telefonda beni en çok cezbeden özellikler iç bükey ekran ve parmak izi kalmayan kaplamadır. Bu sene telefon almış olmasam hemen bir Nexus S alırdım.

• Arkadaşlar 1500 m pil diyorduk ama 3g açıkken pil su gibi akıyor..Deli olmak üzereyim..Sabahtan beri %20 lik pilim gitti..Biraz nete girdim 3-4 telefon görüşmesi yaptım bikaç resim çektim o kadar..Yahu 1500 m lik pil dedik ama bu gidişle akşamı zor göreceğim..

Bakın zaman zaman iphone4 alsaydım keşke diyorum ama uzun vadede bu Nexus S in yani android in apple ı tahtından indireceğine şüphem yok..Apple da çok uygulama var %80 i de android ten güzel ama android te yabana atılacak bir sistem değil..Her çıkışın bir inişi vardır..İphone 2 ile iphone 4 arasında bilmem kaç sene var ama adamlar ufak tefek düzeltmeler yapıp aynı cihazı satıyorlar..Hele 3g ile 3gs tam komedi idi..Neymiş kopyala yapıştır ve video editleme eklenmiş..İphone 2 de video kaydı bile yoktu..

Şunu kabul edelim ki iphone ailesi büyük bir aile..Muhalefet olma derdinde değilim ama Steve Amca'nın da müşterilerini bu kadarcasına somurmesini de hazmedemiyorum..Adam arkasında elma işareti olan bir tv çıkarsa itv dese millet hemen gidip alacak..

Neyse,kimseyi yargılamıyorum..İphone 4 te fantastik bir alet bunu kabul ediyorum..Face time viber vs vs çok avantajı var ama inanıyorum ki UZUN VADEDE android te de bu tarz güzel uygulamalar olacak..Bakalım..

• Almanya'ya henüz gelmedi sanırım. Gelirse ve 500 Euro limitini geçmezse alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

guzel konu inceleme icin tesekkurler keske avuc ici bilgisayarlar pocket pc android bolumune acsaydiniz konuyu

ben açtım bi tane konu bilgisi olan var mı diye bunları oaraya yazabilir arkadaşhttp://forum.donanimhaber.com/m_45595209/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45595209
  • Merhabalar;

Besiktas telefonun hayırlı olsun, güzel günlerde kullan, beni bir konuda aydınlatmanı rica ediyorum.

Ben de Nexus S almak niyetindeyim ama Best Buy'da kontratsız satılanlar bile T-Mobile dışında 3G kullanamıyor dolayısıyla Türkiye de bu telefonla 3G hizmetlerinden faydalanılamaz diye bir şey duydum.
    Ama forumdan okuduğum kadarıyla Besiktas 3G kullanabiliyorsun, bunun için unlock veya başka bir şeyle uğraşmak zorunda kaldın mı yoksa kutudan çıkartıp doğrudan kullanabiliyor musun?

Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas
    Cihazın markası sonuçta Samsung..Arkasında da Samsung yazıyr onun için Samsung bölümüne açtım konuyu..Galaxy S ile önemli birkaç farkı var..Bunların başında led flash var..Galaxy de radyo var Nexus S te ypok ama Galaxy nin radyo kalitesi berbat...Nexus S te Google desteği var ve bana göre android ile ilgili her gelişme önce Nexus S için olacak..Bu çok önemli,zaten hala piyasda 2.3.1 i kullanan başka alet yok..Galaxy S te bekliyor HTC de bekliyor..Nexus S tasarım olarak ta gayet hoş bir cihaz..
    Kesinlikle İphone 4 ten sıkılan veya herkeste var diye iphone 4 almak istemeyenler için müthiş bir tercih..

dostum yanlış anlama.. bu telefonun samsung'la tek alakası sırtında yazan samsung yazısı zaten.. kalan tamamı google ve android ile ilgili. bu konu burada durduğu sürece pek çok ilgili kişi göremeyecek ve başka alan biri gidip android forumunun altına başlık açacak. karar senin ama bence yeri yanlış..

ikincisi, telefona more locale 2 yüklemeyi denedin mi? klavye ve dil'in türkçeleşmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

Cihazın markası sonuçta Samsung..Arkasında da Samsung yazıyr onun için Samsung bölümüne açtım konuyu..Galaxy S ile önemli birkaç farkı var..Bunların başında led flash var..Galaxy de radyo var Nexus S te ypok ama Galaxy nin radyo kalitesi berbat...Nexus S te Google desteği var ve bana göre android ile ilgili her gelişme önce Nexus S için olacak..Bu çok önemli,zaten hala piyasda 2.3.1 i kullanan başka alet yok..Galaxy S te bekliyor HTC de bekliyor..Nexus S tasarım olarak ta gayet hoş bir cihaz..
    Kesinlikle İphone 4 ten sıkılan veya herkeste var diye iphone 4 almak istemeyenler için müthiş bir tercih..

dostum yanlış anlama.. bu telefonun samsung'la tek alakası sırtında yazan samsung yazısı zaten.. kalan tamamı google ve android ile ilgili. bu konu burada durduğu sürece pek çok ilgili kişi göremeyecek ve başka alan biri gidip android forumunun altına başlık açacak. karar senin ama bence yeri yanlış..

ikincisi, telefona more locale 2 yüklemeyi denedin mi? klavye ve dil'in türkçeleşmesi lazım.

Zaten google Nexus S in tanıtımını Pure Google yani Saf Google olarak yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleonair

Merhabalar;

Besiktas telefonun hayırlı olsun, güzel günlerde kullan, beni bir konuda aydınlatmanı rica ediyorum.

Ben de Nexus S almak niyetindeyim ama Best Buy'da kontratsız satılanlar bile T-Mobile dışında 3G kullanamıyor dolayısıyla Türkiye de bu telefonla 3G hizmetlerinden faydalanılamaz diye bir şey duydum.
    Ama forumdan okuduğum kadarıyla Besiktas 3G kullanabiliyorsun, bunun için unlock veya başka bir şeyle uğraşmak zorunda kaldın mı yoksa kutudan çıkartıp doğrudan kullanabiliyor musun?

Şimdiden teşekkür ederim

Hiç problem olmadı vodafone kartı taktım anında 3g ile nete girdim hem de inanılmaz hızlı bir browseri var..Sorun olmaz yani merak etme.
  • Çok teşekkür ederim paylaşımın ve verdiğin bilgiler için, ben de alıyorum bu durumda.

Herkese mutlu yıllar diliyorum...
  • Sevgili Nexus S sahibi arkadaşlar,
    cihazı computer la eşleştiremedim bir türlü. Baglantı yazılımı için cd yi tak diyor ama öyle bir cd yok elimizde googla falanda yazdım olmadı bulamadım.Y ardım edebilecek bir arkadaş varsa şuraya iki satır karalayıversin lütfen.
    teşekkürler
  • Malesef morelocale2 ile dil türkçe olmuyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuron

Sevgili Nexus S sahibi arkadaşlar,
    cihazı computer la eşleştiremedim bir türlü. Baglantı yazılımı için cd yi tak diyor ama öyle bir cd yok elimizde googla falanda yazdım olmadı bulamadım.Y ardım edebilecek bir arkadaş varsa şuraya iki satır karalayıversin lütfen.
    teşekkürler

Dostum bilgisayarın nesiyle eşleştireceksin? Her türlü telefon kaydın ve notun hatta takvimin google ile anında güncelleşiyor zaten..Resim atmak istiyorsan zatan telefonu bilgisayara bağlayınca onu harici disk gibi görüyor,şimdi aklımada değil ama gerken klasöre resim ve müzikleri atıyorsun o kadar..
  • Nasıl neyiyle eşleştireceksin?
    Güzel kardeşim ne outlook senkronizasyonu oluyor nede kiesle senkronizasyon dolayısıyla rehberimi takvimi vb hiçbir bilgiyi yeni telefona yükleyemiyorsun.Telefonun hafızasını harici disk gibi görüyorsun öyle olunca da bilgisayardan hertürlü veriyi sürükle bırak yöntemiyle yükleyebiliyorsun o kısımda sorun yok zaten.İlk android kullanışım da değil bu, o kadar da yabancısı değilim sistemin yani. Galaxy s ,htc desire da ve ondan önceki tüm telefonlarda en azından outlook senkronizayonuyla bilgilerimi kolayca yeni telefona taşımıştım.bilmem anlatabildimmi derdimi?
  • bende inceledim gerçekten çok şahane cihaz 2011 android yılı olacak galiba
    3 tane sattım müşterilerim memnun şu ana kadar.
    sizede hayırlı olsun hocam
  • HALLOLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogubanklı

bende inceledim gerçekten çok şahane cihaz 2011 android yılı olacak galiba
    3 tane sattım müşterilerim memnun şu ana kadar.
    sizede hayırlı olsun hocam

Günaydın ve hayırlı seneler..Bu cihazın doğubank fiyatı nedir acaba? Tabii ki müşterileriniz çok memnun kalacak çünkü cihaz gerçekten çok güzel..Aslında eşime iphone 4 ü verdip bunu aldım diye başta biraz pişman olmuştum ama android markette bulunan whats up ve tango uygulamalarını yükledikten sonra bu pişmanlığım geçti..

İphone 4 mü daha pahalı yoksa bu mu?

Teşekkürler..
  • NFC uygulamasını nasıl yapacagız mümkünmü acaba?
  • bankalar ve turkcel avea vb nin bunun için gerekli altyapıyı gerçekleştirmesi gerekiyormuş.
    şimdilik işe yaramayan özellikler sınıfında anlaşolan
  • quote:

Arkadaşlar 1500 m pil diyorduk ama 3g açıkken pil su gibi akıyor..Deli olmak üzereyim..Sabahtan beri %20 lik pilim gitti..Biraz nete girdim 3-4 telefon görüşmesi yaptım bikaç resim çektim o kadar..Yahu 1500 m lik pil dedik ama bu gidişle akşamı zor göreceğim..

Bakın zaman zaman iphone4 alsaydım keşke diyorum ama uzun vadede bu Nexus S in yani android in apple ı tahtından indireceğine şüphem yok..Apple da çok uygulama var %80 i de android ten güzel ama android te yabana atılacak bir sistem değil..Her çıkışın bir inişi vardır..İphone 2 ile iphone 4 arasında bilmem kaç sene var ama adamlar ufak tefek düzeltmeler yapıp aynı cihazı satıyorlar..Hele 3g ile 3gs tam komedi idi..Neymiş kopyala yapıştır ve video editleme eklenmiş..İphone 2 de video kaydı bile yoktu..

Şunu kabul edelim ki iphone ailesi büyük bir aile..Muhalefet olma derdinde değilim ama Steve Amca'nın da müşterilerini bu kadarcasına somurmesini de hazmedemiyorum..Adam arkasında elma işareti olan bir tv çıkarsa itv dese millet hemen gidip alacak..

Neyse,kimseyi yargılamıyorum..İphone 4 te fantastik bir alet bunu kabul ediyorum..Face time viber vs vs çok avantajı var ama inanıyorum ki UZUN VADEDE android te de bu tarz güzel uygulamalar olacak..Bakalım..

Hocam belli sen iPhone kullanmıştım ve bağımlılık yapmış kopmaya çalışıyorsun

İncelemen güzel , ama hep İPHONE 4 le karşılaştırmışsın.Sonunda da diz çöktürüyor demiş iphone 4 ' e .HAYIRDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 2 Ocak 2011; 13:46:49 >

• bu telefonun GALAXY S den farki ne?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.