Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.071.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saltooo

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

telefona müzik atamıyorum. sebebi ne olabilir?

kopyala yapıyorum. yapıştır dediğimde hiç birşey olmuyor.

İlginç peki sürükleyip bırakarak denedinizmi saçma ama belki olabilir
    Ben birçok müzik attım ama bu sorunla karşılaşmadım

ayarlar icinden usb hata ayiklama modunu acinca sorun cozuldu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

telefona müzik atamıyorum. sebebi ne olabilir?

kopyala yapıyorum. yapıştır dediğimde hiç birşey olmuyor.

Kopyalama yaptığınızda klasörü kapatmayın. Atıyorum şarkılarınız masaüstündeki "yeni klasör"ün içindeyse bu klasörün içine girip kopyaladıktan sonra bu yeni klasörü kapatmadan telefonun klasörüne geçiş yaparak yapıştır deyin. İlginç ama gerçek bu. Zamanında benimde başıma gelmişti. Kopyaladığınız yerdeki klasörü kapatıp yapıştırmaya çalıştığınızda yapıştırmıyor. Deneyin göreceksiniz :)
  • Selam arkadaşlar bugün nexusu turkcellden basari garantili olarak almis bulunmaktayim. Şuan cihazdan yaziyorum.Cihaz çok güzel:)

• quote:

Orijinalden alıntı: denizckosar

quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

açık ara En iyi franco 46 yine. 24 saat bekleme, 5 saat ekran süresi, devamlı her şey açık. Artık detay yazmıyorum

franco 46 derken r53 deneyerek aradaki farka vurgu yaparak mı yazdınız, anlamadım..

Franconun tum versiyonlarini denemis biri olarak yaziyorum. Biraz eskiye bakarsaniz Xylon rom + franco 46 ile 45 saat bekleme ve 5 saat ekran suresini gorebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: scrserhat

yarın kısmet olursa bende aranıza katılcam :) benm sormak istedigim nfc hakkında simdi üniversite yemekhanesinde halkbank temassız kartlarını kullanıyorum bunu bi sekilde telefona yükleyip telefonla gecmek istiyorum mümkün mü suan ? :)

hocam gazi universitesınde misiniz :) bizim yemekhanede halkbankda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

yarın kısmet olursa bende aranıza katılcam :) benm sormak istedigim nfc hakkında simdi üniversite yemekhanesinde halkbank temassız kartlarını kullanıyorum bunu bi sekilde telefona yükleyip telefonla gecmek istiyorum mümkün mü suan ? :)

evet gazi deyim olsa güzel olur ama dimi ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanu74

Onu bilmiyordum ama yine de performans yerlerde valla.

performansı hakkında yorum yapamıcam hocam cihaza halen sahip olabilmiş değilim.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

arkadaşalr gürültyü engelleyici ikinci mikrofonun ana mantığı nedir nasıl gürültüden koruyor alttaki ana üstteki gürültü engelleyici mikrofonmu

hocam bildiğim kadarı ile açıklıyayım;

aşağıda bulunan asıl mikrofon konuşan kişinin sesini ve diğer sesleri alıyor, yukarıdaki diğer mikrofon dışarıdaki sesi alıyor ve cihaz bu iki sesi karşılaştırıyor. Karşılaştırmada farklı olan sesler (konuşma sesi) ayrılarak karşıya yollanıyor. yanlışım var ise lütfen düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 4 Şubat 2013; 0:01:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizckosar

quote:

açık ara En iyi franco 46 yine. 24 saat bekleme, 5 saat ekran süresi, devamlı her şey açık. Artık detay yazmıyorum

franco 46 derken r53 deneyerek aradaki farka vurgu yaparak mı yazdınız, anlamadım..

Franconun tum versiyonlarini denemis biri olarak yaziyorum. Biraz eskiye bakarsaniz Xylon rom + franco 46 ile 45 saat bekleme ve 5 saat ekran suresini gorebilirsiniz.

Kaçakcı orhandan aldim önder hocam, sana bozuk attı biz getirmiyoruz mu diye

Şaka bi yana hafta içi turkcell de iskontosu olan birin den aldım ben de.

Qualcomm driver sorunundan dolayi cihazi kullanmadigim halde şarj bitiyordu franco ile yama ilaç gibi geldi şarjı fulledigim de dediğin sürümü kuracagim, sen diyorsan vardir bir bildiğin (:

Bu arada bonus olsun hoş hava durumu widget isteyenler bunu kurabilir

• Franco Stock rom ama yükleniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Franco Stock rom ama yükleniyor mu?

Yüklenir ben o şekil kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

arkadaşalr gürültyü engelleyici ikinci mikrofonun ana mantığı nedir nasıl gürültüden koruyor alttaki ana üstteki gürültü engelleyici mikrofonmu

Basit bir mantığı var. Alttaki mikrofon hem çevre sesini hem sizin sesinizi alır, gürültü önleyici mikrofon çevre sesini alır ve ters çevirir, sonra ana mikrofondaki ses ile toplar. Böylece gürültü filtrelenmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

bootloader unlock ve root gerekli mi? bende franconun uygulaması var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

evet gazi deyim olsa güzel olur ama dimi ? :)

valla süper olur :)

• quote:

quote:

quote:

gerekli
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gerekli

Alıntıları Göster
    merhaba,

Nexus 4 kullaniyorum ve android'e biraz yeniyim. Once baglanti surekli "E" gozukuyordu, Vodafone musteri hizmetlerinden hattimi 3G'ye actirdim ve o andan sonra baglanti "H" olarak gozukmeye basladi ama hicbir zaman 3G yazmiyor. Yanimdaki arkadasimda da Vodafone var ve iphone 4'te 3G yazmakta. Istanbul'da gayet merkezi yerlere gittim fakat hicbir yerde 3G yazmadi su ana kadar, bununla ilgili baska bir ayar var midir acaba?

Tesekkurler,

• quote:

Orijinalden alıntı: UtkuBirkan

Merhaba. Nexus 4 aldım ve dün Cyanogenmod 10.1 yükledim. Şimdi de franco kernel yüklemek istiyorum. Nasıl yapılacağını bilen varmı? Bir de bu kulübe nasıl üye olunuyor?

Hocam benzer bi soru bende sormuştum cevaplayan çıkmamıştı bende kendi başıma deneyerek buldum.Kernelin zip dosyasını telefona atıp recovery modda direk install deyip reboot yapıyorsunuz. Basit bir işlemmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyndhurst

merhaba,

Nexus 4 kullaniyorum ve android'e biraz yeniyim. Once baglanti surekli "E" gozukuyordu, Vodafone musteri hizmetlerinden hattimi 3G'ye actirdim ve o andan sonra baglanti "H" olarak gozukmeye basladi ama hicbir zaman 3G yazmiyor. Yanimdaki arkadasimda da Vodafone var ve iphone 4'te 3G yazmakta. Istanbul'da gayet merkezi yerlere gittim fakat hicbir yerde 3G yazmadi su ana kadar, bununla ilgili baska bir ayar var midir acaba?

Tesekkurler,

Önceki sayfalarda da yazmıştım. H = HSPA (High Speed Packet Access)... Android telefonlarda 3G'de telefon paket yaparken H simgesi görülür. Telefon baz istasyonla haberleştiği esnada 3G simgesi görülebilir... H görmek demek zaten 3G teknolojisiyle iletişim sağladınız demektir.

• Bu telefon bi harika dostum

• Ben de telefonu geçen gün aldım ve one x+ dan geçiş yaptım. Kesinlikle çok daha memnun kaldım.

Tek sorunum wi-finin az çekmesi, modemin dibindeyken bir tam cekiyor, bir 4 cubuk cekiyor, ama 3 kat asagidan da gayet guzel giriyor ondan sorun yapmiyorum.

• Millet lutfen yardim edin.

Rehberimde numara gayet normal gorunuyor, ama mesaj attigim zaman numaranin alan kodu (535) kismi gidiyor ve dogal olarak mesaj yollanamiyor.

Bu nedir arkadas saka mi?

Edit: rehber uzerinden gonderince numara normal cikiyor.
    Bu ne ya? Bu nedir ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 4 Şubat 2013; 11:41:35 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.