Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Orijinalden alıntı: goksad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goksad

Büyük bir hata yaptım ve nexus 4 ün os dosyalarını sildim.Backup aldıktan sonra sanırım format factory reset ve wipeları yapıp (Unlock ve root yaptım) mako 3.7.5+gapps+m+extras+v2 ve franco kernel yükledim.Sonra reboot yaptım.Yenide başlatılmaya çalışırken miui android yazısı çıktı ve öylece kaldı.3-4 saat öylece bekledikten sonra telefonu tekrar fast boot konumuna aldım.Tekrar aynı dosyayı yükleyip açmaya çalıştım.Akıllı benim ya olmadı deyip fastboottan wipe-format işlemlerinini yapıp fabrika ayarlarına dönmeyi hayal ettim ama akıllı ben os dosyalarını ve tüm backupları sildim.Şimdi telefon "GOOGLE" yazısında takılıp kalıyor.Ne halt edeceğimi şaşırdım.NRT 1.6.4 ile flash stockrom+unroot seçeneğini (softbrick seçeneğinden) denedim.Stock romu indirdi ama öylece dos ekranda yükleyemeden durdu kaldı.Lütfen yardım.Telefon eşimin ve güya be ona iyilik yapacaktım.Acaba nexus 4 kullanan birinin backupını NRT back up klasörüne atıp o yedekten restore edebilir miyim.Ya da başka ne yapabilirim.Rezil oldum vallahi.Selamlar...

stok romu flaslayin duzelir

Nasıl yapabileceğimi bir bulsam.Hiç durmayacağım.Selamlar...

telefonu fastboot modda acin sonra stok rom dosyasini.. c deki toolkit klasorunun icinde yer alan factory image put here diye bi klasor var..oraya koyun..sonra toolkit programini acip 9 numarayi secerseniz o yuklemeye baslar

Olmadı arkadaş yahu.Ne yapsam olmadı.Bunu elden gönderip yaptırabileceğimiz bir bilen var mı?Ben Eskişehirde oturuyorum.Yardımlarınız için teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KayzerSozze

quote:

quote:

arkadaşlar facebook twitterda bazen bildirm gelmiyor ne yapaiblirim?

benim soru yine arada kaynamış yok mu bir cevabı olan

arkadaşlar 3. ye yazıyorum biri lütfen cevap verebilir mi?

telefonda bi bildirim sorunu mevcut.. ekran kapalıyken bildirimler bazen gelmiyor..özellikle wifide mevcut bu durum

normal hat üzerinden internet kullanırken oluyor bende bazen geliyor bazen gelmiyor bazen geç geliyor acaba uygulama ile ilgili bir sorun mu

• arkadaşlar ilk şarj için önerileriniz nelerdir?
  • quote:

quote:

quote:

battery guru veya herhangi bir pil tasarruf programı kullanıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Y.EMRE\

arkadaşlar ilk şarj için önerileriniz nelerdir?

bu telefonlar için hiç bir önemi yok , o eski pillerde geçerliydi
  • Arkadaşlar bana bir Nexus 4 backup dosyası yükleme ve link verme şansı var mı acaba. Sanırım bir tek o yolla telefonu kurtarabileceğim.Biraz zor bir şey istediğimin farkındayım ama anlayışınıza sığınıyorum.Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksad -- 13 Temmuz 2013; 19:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

quote:

quote:

battery guru veya herhangi bir pil tasarruf programı kullanıyor musun ?

hayır kullanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

arkadaşlar benim telefonun güç tuşu bozuldu galiba bir basıyor bir basmıyor tepkisiz kalıyor .. servise göndersem tamirmi ederler yoksa yenisi ilemi değişirler..
    birde yenisi ile değişim kararı çıkarsa çıktı diyelim optimus g talep edebilirmiyim farkını ödemek koşuluylu acaba *? teknosadan almıştım ben .. sizce ne olur

ya tus bu kadar cabuk bozulurmu arkadaslar. servis tamirmi eder yoksa telefonu yenisi ile degisirlermi
  • li polimer pillerin patlama olasılığı yüksek diyolar, aşırı şarj ve ısınma durumunda

buna karşın li-ion pillere göre daha yeni teknoloji daha küçük boyutlarda daha verimli ve güçlü

ayrıca li polimerlerin ömrü ortalama 1 sene diye okudum bu biraz saçma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

li polimer pillerin patlama olasılığı yüksek diyolar, aşırı şarj ve ısınma durumunda

buna karşın li-ion pillere göre daha yeni teknoloji daha küçük boyutlarda daha verimli ve güçlü

ayrıca li polimerlerin ömrü ortalama 1 sene diye okudum bu biraz saçma geldi

Yanlisin var; li polimer teknolojisinin en önemli özelliği ısıya karşı dayanıklı olması. yani patlama felan olmaz ki hiçbir telefon bataryası patlamaz, tabii uç şartlar haricinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 13 Temmuz 2013; 20:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu linkte okudum ne kadar doğru bilmem ama over charge da yangın riski var diyor tabi şarj aletinin kaliteside önemlidir, pil dolduğundan şarj kesiliyodur heralde veya trickle şarj yapıyodur.

ama adam iddalı yazmış Youtube de “overcharge li-po” gibi aramalar yaparsanız görürsünüz demiş

• quote:

quote:

arkadaşlar benim telefonun güç tuşu bozuldu galiba bir basıyor bir basmıyor tepkisiz kalıyor .. servise göndersem tamirmi ederler yoksa yenisi ilemi değişirler..
    birde yenisi ile değişim kararı çıkarsa çıktı diyelim optimus g talep edebilirmiyim farkını ödemek koşuluylu acaba *? teknosadan almıştım ben .. sizce ne olur

ya tus bu kadar cabuk bozulurmu arkadaslar. servis tamirmi eder yoksa telefonu yenisi ile degisirlermi

benimki de bozuldu servisi aradım gönderin bakalım dediler ama daha göndermedim ayrıca tamir edilebilir bence tuşu değiştirirler herhalde
  • quote:

http://gijmoo35.blogspot.com/2012/11/lityum-polimer-piller-ve-lityum-iyon.html

bu linkte okudum ne kadar doğru bilmem ama over charge da yangın riski var diyor tabi şarj aletinin kaliteside önemlidir, pil dolduğundan şarj kesiliyodur heralde veya trickle şarj yapıyodur.

ama adam iddalı yazmış Youtube de “overcharge li-po” gibi aramalar yaparsanız görürsünüz demiş

Patlama riski olsa lg ve google asla kullanmadı, ağır yük altında telefonun işlemcisi 60 dereceye, pil ise 40 dereceye varıyor. Ve li polimer ısıya karşı dayanıklı diye biliyorum, yanlış olabilir tabii.

• ne bilim hocam verdiğim linkte adam direk bombayı tarif ettim gözüm korktu, diğer taraftan apple ve samsung li-ion kullanıyor.

soruyu bide tersten sor, apple ve samsung neden li-ion seçmiş
  • quote:

ne bilim hocam verdiğim linkte adam direk bombayı tarif ettim gözüm korktu, diğer taraftan apple ve samsung li-ion kullanıyor.

soruyu bide tersten sor, apple ve samsung neden li-ion seçmiş

Telefonun ısındigi şu götürmez gerçek, li polimer de büyük ihtimalle ısıya karşı dayanıklı olduğu için bu teknoloji seçilmiştir. Hem yeni bir teknoloji ve li ion nun üstü. Peki sence yeni teknoloji, eski teknolojiden kötü olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 13 Temmuz 2013; 21:06:39 >

• bilmiyorum hocam maliyet karşılaştırması nasıldır..

inşallah yeni teknolojiye daha ayak uyduramadıkları için samsung ve apple bu pillere geçmemiştir diyelim

insan ister istemez tedirgin oluyor, bütün gün sürekli yanında olan alet, bide ben gece şarja takarım sabah alırım mesela uyanınca, bunun başında nöbet mi beklicez şimdi
  • quote:

bilmiyorum hocam maliyet karşılaştırması nasıldır..

inşallah yeni teknolojiye daha ayak uyduramadıkları için samsung ve apple bu pillere geçmemiştir diyelim

insan ister istemez tedirgin oluyor, bütün gün sürekli yanında olan alet, bide ben gece şarja takarım sabah alırım mesela uyanınca, bunun başında nöbet mi beklicez şimdi

Patlaması çok zor, ama hiçbir şey imkansız değildir. dediğim gibi bu teknoloji ısıya karşı dayanıklı.

Merak ediyorum da, o adamdan başka li polimer batarya patlıyor diyen birisi var mı?

• hiç bilmiyorum hocam araştırmadım ama vardır ezelden beri bu patlama muhabbetleri zaten her türlü pil için, çok takılmamak lazım heralde
  • quote:

hiç bilmiyorum hocam araştırmadım ama vardır ezelden beri bu patlama muhabbetleri zaten her türlü pil için, çok takılmamak lazım heralde

Bencede takılma hocam, çünkü daha patlama haberine şahsen rastlamadım. Su akar yolunu bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

hiç bilmiyorum hocam araştırmadım ama vardır ezelden beri bu patlama muhabbetleri zaten her türlü pil için, çok takılmamak lazım heralde

Bencede takılma hocam, çünkü daha patlama haberine şahsen rastlamadım. Su akar yolunu bulur.

patlama diyince aklıma geldi
    turkiyegazetesi.com.tr
    Samsung Galaxy S3 patladı
    http://www.turkiyegazetesi.com.tr/bilimteknoloji/52634.aspx

• 
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.