Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

quote:

bu neden oluyor acaba_ daha dün temiz format attim toolkit ile...wipe dalvik cache ve format hepsini yaptim fakat sonuc ayni

Hocam o kadar çok ROM ve kernel değiştirdim ki, açıkçası hatırlayamıyorum.

aslinda stok romda bunlarin olmamasi gerekir nasil oluyor boyle bişy

Sizin bu soruna benzer bi sey yasamistim bende fabrika ayarlarina dondum care olmadi sonra kullandigim ekran koruyucuyu soktum sensorun onunu kapatiyor diye meger sorun ekran koruyucudanmis

saatin ne gibi bir alakasi olabilir tam anlayamadim da?

• quote:

S3'ten bildiğim Rootbox ROM N4 için de çıkarmışlar sonunda. Tam bir toplama ROM'u. PA,CM, AOKP ne ararsanız var :)

Hemen yapıştırıyorum ben

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2126231

Hocam kusura bakma yazini simdi okudum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @oskis

Hocam yanlis mesaja cevap yazmisim bir arkadasib arama ekraninda sensor ile ilgili problemi vardi yanlis meaaji alintilamisim

• quote:

Bu sorun sirf bendemi var bilemedim ama demek istedigin şey buydu sizdede bu şekildemi bu sabah çektim videoyu saat sonra geliyor ekrani açinca bu neden olabilir?

http://www.dailymotion.com/video/xx5q6r_img-0007#.UQoivr82atY

Dostum bende denedim bahsettiğiniz sorun olmuyor. Bence takmayın fazla. Size arzu ederseniz başka bir widget önerebilirim. Hem bu sayede Pil yüzdesi, hava durumu ve saati aynı anda yer kaplamadan eklemiş oluyorsunuz.

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

Bu sorun sirf bendemi var bilemedim ama demek istedigin şey buydu sizdede bu şekildemi bu sabah çektim videoyu saat sonra geliyor ekrani açinca bu neden olabilir?

http://www.dailymotion.com/video/xx5q6r_img-0007#.UQoivr82atY

Dostum bende denedim bahsettiğiniz sorun olmuyor. Bence takmayın fazla. Size arzu ederseniz başka bir widget önerebilirim. Hem bu sayede Pil yüzdesi, hava durumu ve saati aynı anda yer kaplamadan eklemiş oluyorsunuz.

çok tşkler ama boyle sorunlarin olmasi ilginç cidden şaşiriyorum

• quote:

quote:

S3'ten bildiğim Rootbox ROM N4 için de çıkarmışlar sonunda. Tam bir toplama ROM'u. PA,CM, AOKP ne ararsanız var :)

Hemen yapıştırıyorum ben

Olsun hocam olur böyle :) Ben de kız arkadaşımın S3'üne kurmuştuk oradan biliyorum bu ROM'u. Kurdum ve Titanium'la restore ettim. Hiç fena değil şimdilik.

• Benide ekleyebilirsiniz listeye..

@ozzo27 widget güzelmiş adı ne acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Hemen yapıştırıyorum ben

Olsun hocam olur böyle :) Ben de kız arkadaşımın S3'üne kurmuştuk oradan biliyorum bu ROM'u. Kurdum ve Titanium'la restore ettim. Hiç fena değil şimdilik.

Önder hocam bu romun ayarlarini tumuyle gosteren bi link varmi mesela paranoid teki gibi bazi app lari tablet modunda gosterebiliyoruz sanirim ama ayari tam olarak yapamadim bu anlatan klavuz gibi bir link var mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

hocam ben aldim hiçbir sikinti olmadi ben begendim ama yaninda verdikeleri cam filmlerini birine taktirin siz takmayi bilmiyorsaniz

perakende fişi veriyorlar bunlarda resimleri...begendiyseniz link aticam

Hocam benim kılıfım da aynısı, hatta bir ton açığı, girili kül rengine benzer bişi :) bende sizin gibi beğendim açıkçası. Aşırı derecede güven sağlıyor. Bu arada ben kılıfla gelen filmi uygulamadım henüz. Kendi kutudan çıktığı filmi hoşuma gitti açıkçası. Bana yağ gibi kayıyor gibi geliyor çünkü. Siz kılıfla gelen filmi uyguladıysanız nasıl sizce? Özellikle telefonun kutudan çıktığı halindeki filmine kıyasla?

Ya bende de aynı kılıf var da arkadaşlar acayip kaba bir telefona dönüşmüyo mu bu kılıfla kullanınca ? ? Valla ben pişman oldum aldığıma telefon çok acayip bişeye dönüşüyo resmen lumia gibi kalın ve kaba bişey oluyo :D :D

Bumper abi çözüm : D

%100000000000000000 katılıyorum. Bende de bu kılıftan var, bumper gelene dek idareten alayım dedim. Telefonu tutunca arka tarafın verdiği hissiyat çok rahatsız ediyor beni. Mat olan yer sanki kirliymiş gibi geliyor hep. Ve acayip kaba oldu. Evde çıkarıyorum direkt kılıfı

Beraberinde gelen filmleri sallamadım başta, sonra dedim birini rastgele takayım. Gayet güzel oldu :) her ne kadar öndeki sensörleri de kapatıyor olsalar da.. Bedava filme göre başarılı :)

Bumper'ım gelsin artık...

walla ben ince bir kılıf buldum. telefon hala çok şık görünüyor. full kasa korumalı kılıflar telefonu takoza dönüştürüyor, uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: kkaan87

Benide ekleyebilirsiniz listeye..

@ozzo27 widget güzelmiş adı ne acaba?

Hocam "one more clock" adlı widgetı mağazadan bulup indirin, sonra uygulamayı açınca hepsini indir gibi birşey söylüyo (7 mblik bii veri) onu da indirin, onlarca saat widgeti çıkacak. Onların arasında bulacaksınızdır. Duvar kağıdı içinse Nexus 4 Dot Live Wallpaper adındaki canlı duvar kağıdını indirmeniz lazım. Arzu ederseniz linkleri paylaşıyorum;

One More Clock Widget için tıklayın

Nexus 4 Dot Live Wallpaper için Tıklayın

• Daha ne olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: origo35

Daha ne olsun :)

Hocam bu sürenin hangi rom-kernel kombinasyonuyla olduğunu ayrıca kaç saat ekran kullanımının olduğunu da yazar mısınız?
  • Arkadaşlar benim bir problemim var. telefonla konuşurken kulağınıza yaklaştırdığınızda malum hareket sensörleri ekranı kapatıyor, fakat uzaklaştırdığınızda tekrar ekranın açılması gerekir. bende bir kere ekran kapandımı karşıdaki telefonu kapatana kadar ekran kapalı kalıyor. benzer sıkıntıyı yaşayan yada çözümünü bilen varmıdır. telefon ayarlarında böyle bir seçenekte yok ki. anlamadım nerden çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

Arkadaşlar benim bir problemim var. telefonla konuşurken kulağınıza yaklaştırdığınızda malum hareket sensörleri ekranı kapatıyor, fakat uzaklaştırdığınızda tekrar ekranın açılması gerekir. bende bir kere ekran kapandımı karşıdaki telefonu kapatana kadar ekran kapalı kalıyor. benzer sıkıntıyı yaşayan yada çözümünü bilen varmıdır. telefon ayarlarında böyle bir seçenekte yok ki. anlamadım nerden çıktı.

kullandığın ekran koruyucu sensörün önünü kapattığından oluyor diye tahmin ediyorum. bende de aynı sorun olmuştu, sensör kısmının olduğu kısmı kesince hallolmuştu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hemen yapıştırıyorum ben

Önder hocam bu romun ayarlarini tumuyle gosteren bi link varmi mesela paranoid teki gibi bazi app lari tablet modunda gosterebiliyoruz sanirim ama ayari tam olarak yapamadim bu anlatan klavuz gibi bir link var mi

Per-app ayarlarını yapmak için, yani dpi vs. önce ayarların altındaki xposed installer'ı kurmak gerekiyormuş. Rootbox'ın bileşenlerinden. Deniyorum şimdi. Ama bir kılavuz göremedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hemen yapıştırıyorum ben

Per-app ayarlarını yapmak için, yani dpi vs. önce ayarların altındaki xposed installer'ı kurmak gerekiyormuş. Rootbox'ın bileşenlerinden. Deniyorum şimdi. Ama bir kılavuz göremedim.

Hocam buldum per-app ayarlarını. Ayarlar altında DPI & Tablet Settings var. bunun altındaki Modules Management'a girip burdaki Xposed adı verilen framework'ü yükleyeceğiz. Install'a tıklayınca donar gibi oluyor, root yetkisi alıyor. Üst sekmelerden modules'e gelip alttaki Rootbox per-app settings'i tikleyip aktif edip reboot ettikten sonra ayarlar altındaki per-app settings ten uygulama bazlı çözünürlük vs. ayarı yapılabiliyor. PA ROM'da ben yapamamıştım ancak Gmail'i tablet versiyonda kullanmak istiyordum. Şu an mükemmel oldu

• şu ilk sayfadaki kullanıcıları bi güncellesek?
  • quote:

Hocam buldum per-app ayarlarını. Ayarlar altında DPI & Tablet Settings var. bunun altındaki Modules Management'a girip burdaki Xposed adı verilen framework'ü yükleyeceğiz. Install'a tıklayınca donar gibi oluyor, root yetkisi alıyor. Üst sekmelerden modules'e gelip alttaki Rootbox per-app settings'i tikleyip aktif edip reboot ettikten sonra ayarlar altındaki per-app settings ten uygulama bazlı çözünürlük vs. ayarı yapılabiliyor. PA ROM'da ben yapamamıştım ancak Gmail'i tablet versiyonda kullanmak istiyordum. Şu an mükemmel oldu

Hocam kusura bakma sen daha önce kullandın diye soruyorum ama hala beceremedim.Şunu aşama aşama bir uygulamayı örnek vererek yazarmısın...Mesela gmail için tam olarak en baştan sona neler yaptın

• Ya beyler stock rom'da tuş kilidini özelleştirmenin yolları yok mu? Sadece tuş kilidi değil de atıyorum direk açtığımızda mesajlara gidecek şekilde veya bizim seçtiğimiz başka bir uygulama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sryche

quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

Arkadaşlar benim bir problemim var. telefonla konuşurken kulağınıza yaklaştırdığınızda malum hareket sensörleri ekranı kapatıyor, fakat uzaklaştırdığınızda tekrar ekranın açılması gerekir. bende bir kere ekran kapandımı karşıdaki telefonu kapatana kadar ekran kapalı kalıyor. benzer sıkıntıyı yaşayan yada çözümünü bilen varmıdır. telefon ayarlarında böyle bir seçenekte yok ki. anlamadım nerden çıktı.

kullandığın ekran koruyucu sensörün önünü kapattığından oluyor diye tahmin ediyorum. bende de aynı sorun olmuştu, sensör kısmının olduğu kısmı kesince hallolmuştu.

valla benim cihazımda da aynı sorun vardı.. (htc one s) bu sorunu bir türlü çözemedim.. hatta 3. kez servise verdim bakalım.. ilk ikisinde sorunu bile anlatamadım kvk ya.. onun için suçu çok ekran koruyucuya bulmamak lazım.. ama yinede denemekte fayda var

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.