Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.070.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15741575157615771578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brabus

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Arkadaşlar milletin telefonu garantiye verip g2 g3 nexus5 almalarından sonra bende telefonun tuşunu bozup yolladım değişim için hala serviste 2 güne belli olur .

LG garantisine güvenmiyorum açıkçası bakalım sonuc ne olacak

Garantiye neden dolayi verdiniz?
    Ben de Nexus 4'u power tusundan dolayi verdim. Maltepe Senguller Lg Servise

power tuşu basmıyordu bazen birde şarj soketi problemli o yüzden yolladım 1 ay once geldi 5 güne şimdi tuşu bozdum yolluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimliksiz12

arkadaşlar telefonu nasıl bozarsam garanti kapsamında bozulur ve garanti yapamaıp nexus 5 ile değiştirir.

Uyaniklik mi oluyor bu?

Umarim bozarsin telefonu garanti kapsaminda da yapilmayip garantin bozulur. Sen de hakkettigine kavusursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu güncelleyeli iki gün oldu. O kadar okuduk lolipop için yok batarya ömrünü uzatıyor yok hızlı vs.
    İlk günün gecesinde %56 ile uyudum sabah %54 şarjım vardı sonra ne olduysa benim telefon ateşlendi cayır cayır yanıyor iki gündür :) dolayısı ile şarj da dayanmıyor.
    Böyle giderse kit kat'a geri dönüş yolu göründü.

Bir çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar?
  • güncelleme bekleyen arkadaslar Nexus Root Toot programıyla yüklenebiliyor.Android l de ciddi manada arayüzde iyileşme var. menü gecişleri daha akıcı ve tabiki coklu kullanıcı secenegi. ama bazı uygulamalar caısmıyor.
  • nutellasevenlerdernegi N kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sıkıntı oldu. Pil kullanımına baktığımda pili en çok tüketen tüm uygulamalarda oldukça uzun süre mobil radyo etkin kalmıştı. Biraz araştırınca chrome'dan kaynaklandığını okudum. Chrome'u kaldırıp chrome beta'yı kurdum sorun kalmadı. Şu anda 3 saat ekran süresi ile %5 bataryam kalmış durumda, çok memnunum.

• uçan noktalarda kaldı cwmde yukle değil ne yapmam gerekir
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Acil yardım lolipop güncellemesini yaptıktan sonra uçan noktalarda kaldı cwmde yukle değil ne yapmam gerekir
  • İlk acilis uzun suruyor eger cok uzun surduyse telefonu ac kapat bir hocam
  • Acil yardım lolipop güncellemesini yaptıktan sonra uçan noktalarda kaldı cwmde yukle değil ne yapmam gerekir
  • yarım saaati geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak611

yarım saaati geçti

en fazla 10 dakika sürmesi gerekir bende 10 dakikada açıldı.
    hocam açtım kapadım uçan dört noktada hala kaldı
  • Lollipop guncellemesi için çok acele ediyorsunuz. Daha tam oturmadı. Oturmuş hali 5.1 çıkacak deniyor. Ota ile yayılmasını bekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başta bende de baya bekledi sonra actim kapadim direk acilmisti bilmiyorum ki
    hala bekliyor hocam
  • Sistem için 1.3 gb çok değil mi? Sizinkinde kaç?

• camoraneysi C kullanıcısına yanıt
    850 mb bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok pil tüketen exchange ve Android sistemi olarak görünüyor bende. Dediğini yaptım @fabuloso inşallah düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak611

uçan noktalarda kaldı cwmde yukle değil ne yapmam gerekir

hocam adımları baştan fastboota alıp tekrar uygulayın, cwm kurulu olması şart değil

• LOL?
    ram cleaner vs bişey kullanmıyorum, sadece multitaskları kapadım o da multitask tuşundan, uygulamalardan herhangi birşeyi zorla durdurmadım
    herşeyi kapadım açtım güncel hali
    219 sistem
    413 uygulama
    1,2gb boş

neyse foto ekliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 22 Kasım 2014; 21:02:25 >

• 
Sayfa: önceki 15741575157615771578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.