< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 11 Haziran 2020; 9:4:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 11 Haziran 2020; 9:4:35 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
bende de apk yüklenmiyordu bende biraz araştırdım bilgisayar yoluyla apk yükleyebilirsiniz. Telefondan geliştirici seçeneklerini açmanız lazım bunun için: Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgileri> Yapım numarasına geliştici seçenekleri açılana kadar tıklayın geliştirici seçeneklerine gelin Usb hata ayıklamasını açın ve Usbden yüklenen uygulamaları doğrulayı kapatın Bilgisayarda Yapmanız gerekenler : https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools bunu indirin (Download SDK Platform-Tools for Windows yazısına tıklayın) sonra zip dosyası halinde olduğu için winrar ile çıkartın sonra yükleyeceğiniz apkyı bu klasöre atın windows + r tuşuna basıp cmdyi açın cd C:\Users\KullanıcıAdı\Downloads\platform-tools_r30.0.5-windows\platform-tools adb devices adb install oyunismi.apk bu kodları sırasıyla cmdye yazın daha sonra apk yüklenmiş olacak not: adb devices yazdıktan sonra telefondan usb hata ayıklama onayı gibi bir şey çıkacak onu onaylayın |
|
Evet, note 20 ultrada android 11 kullanıyorum, aynı zamanda note 10.1de de aosp lineageos 18 kullanıyorum. Apk işi yalan çıktı denebilir. Yükleniyor apklar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ne mutlu ki şimdilik böyle bir şey yok. Android cihazlar adeta cebimizdeki bilgisayarlar gibiler, istediğimiz dosyaları istediğimiz yere yükleyebiliyoruz. Bu özelliği de kaybetmeyeceklerdir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|