Şimdi Ara

GOOGLE HARİTA KODU-KOÇTAŞ-TEKNOSA-MEDIAMARKT-FLO-ÇİÇEKSEPETİ-MNG-ENGLUSH HOME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ayakkabı #Flo Elektronik #Teknosa #MediaMarkt Firma #Koçtaş #Idefix #Tekzen #English Home Kargo #MNG Kargo Operatör #Vodafone
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/vodafonered-kocailem-koctas-ciceksepeti-mngkargo--143855227-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaelf1 -- 30 Ekim 2020; 22:2:7 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• konu güncel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fastpay'in 20 tl'lik herkese açık tekzen indirim kodunu sanki benzersiz indirim koduymuş gibi parayla satan uyanık bir arkadaşımız. 400/20 tl Tekzen indirim kodu TKZNDNZBNK.

Bir de ayak yapıyor bitti, bikaç saat sonra tekrar var diye, en kısa sürede kullanın diye. 31 mayısa kadar geçerli ne en kısa süresi . giden 3 lira olsun yeter ki ifşa olsun da.

sattığı diğer kodlar da öyle olabilir önce araştırın public kod var mı diye sonra alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scocth -- 19 Mayıs 2020; 12:17:16 >
  • scocth S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sana kod bitti dediğim de o farklı bir uygulama kaynaklı koddu. İkincisi bütün indirim kodları ya site yada uygulama kaynaklıdır. Eğer işi o noktaya getirirsek n11in sırf şu saatte girdin diye verdiği kodları yada mediamarketin üye oldun diye verdiği kodlara da laf etmen gerekir. Bu işin mantığı budur. Kodları bulur ve toplarsın.Hicbir kodun kişiye özel yada benzersiz olması da gerekmiyor. 3 lira yada 5 lira herneyse vermek istemiyorsan ya adam akıllı heryeri araştıracaksin yada her yeri araştırıp bunları toplayıp listeleyen bizim gibilere bu ücreti vereceksin.Verdiysen de sonradan laf etmeyeceksin şöyle yada böyle diye. Velhasıl kelam durum budur. Saygılarımla.

• Benim fazla iğneleyici üslubuma gayet saygılı ve üsturuplu cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Özellikle 'ayak yapmak' tarzı avam, sert ağız doğru değildi.
    Haklısınız bunları bulup listelemek de bir emek. Ortada böyle emek olmasaydı bile sonuç olarak benim üslubumu ve yaklaşımımı haklı çıkarmıyor, siz satışa koydunuz ben de para verip almayı kabul ettim. Serbest piyasa bu zorla kimse kimseye birşey satmıyor.

Herşeye rağmen saygılı üslubunuz ve cevabınız kupon ticaretinde profesyonel bir yaklaşımınız olduğunu kanıtlıyor. Benim çiğ fevri çıkışıma yaklaşımınız herkese örnek olur umarım, bu fevrilik benim utancım. İşini profesyonellikle yapan herkese saygım var. iyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scocth -- 19 Mayıs 2020; 15:36:8 >
  • Anlayışınız için teşekkür ederim. Benlik kaynaklı bir sıkıntı yok.Kendinize dikkat edin. İyi alışverişler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.