Şimdi Ara

Google Earth'ün Ay Haritasında Dev Cisim (Yaratık Resmen 600 km Yürümüş)YENİ VİDEO GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde Google Earth'ün Ay haritasında keşfedilen cisim internet
    ında ilgileri üzerine çekti.Cisim 300-400 metre boylarında ve bir insanı andırıyor.Cismin ay'daki bir çukur veya boş bir alan olma ihtimali epey düşük.Cisimin konumunun değiştiği belirtiliyor.Yani cisim hareket ediyor.Bunu güncel olmayan görüntüler ile güncel görüntüleri karşılaştırınca farketmişler.

Acaba ay'da dev boyutda varlıkların oluşturduğu bir medeniyet mi var?Nasa'nın ay'a bida gitmemesinin sebeplerinden biri olabilir mi?Daha önce ay hakkında ilginç teoriler ve iddialar çıktı.Kimisi unutuldu,kimisi çürütüldü.Ay üzerinde farklı bir yaşm formu olabilir mi?

Bir varlık olduğu iddaa edilen cismin;görüntüsünü ve kordinatı hakkındaki bilgileri içeren bir vıdeo.

Güncelleme: 3 Ocak 2015

Arkadaşlar,olay hakkında yeni harita görüntüleri,videolar ve teoriler çıktı.Cismin ilk bulunduğu konumun 600km ilerisinde yeniden ortaya çıktığı kanıtlanmış.Google earth den bizzat bakabilirsiniz.Ben baktım ve şahidim.Görülen iki yerde de aynı boy ölçümlerine sahip.Ayrıca 60 larda o noktaya astronotlar ayak basmış,çok yakın bir nokta.Çok uzatmadan video linkini paylaşayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 3 Ocak 2015; 1:40:16 >

• Ben uzaylıyım beyler
  • OKUYUN ZEBANİ YOQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de yedin.
  • reklam

• kim farketmiş google earth ten aya bakan uzaybilimci oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlerden

• öfffffffffffffffffff
  • hani koordinat nerde bizde bakalım
  • Evet beyler bende görmüştüm bir keresinde çok korkunçtu.

• Google Earth diyince aklıma şu geliyo yav "Kabenin etrafında mousla 7 kere dönsek tavaf etmiş olur muyuz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Sen de yedin.

Yiyilecek birşey göremiyorum.Hiç kimse ay'a çıkıp "yok öyle birşey" demedikçe herşey mümkündür.Daha dünya'yı doğru düzgün keşfedememişken ay hakkında kesin yargılara ulaşmamız doğru olmaz.Koskoca evren "insan" denen varlıktan ibaret değil.Ben yaratık felan demiyorum zaten.İddialar bu yöndeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 9 Ağustos 2014; 23:54:04 >
  • Youtube vitali

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

hani koordinat nerde bizde bakalım

Buyur: 27°34'26.35"N 19°36'4.75"W
  • Sende bunu yedin.

• 27°34'26.35"N 19°36'4.75"W

bunu yazmışta aratınca çıkmıyor

http://www.google.com/moon/
  • Geçen gün süper roketimle aya tatile gitmiştim paparaziler hemen yakalamış çok ayıp

• Oha ilginc. İlk gorunce ürperdim .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.